sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar çok yoruldum
off hasta hasta..
ama mecburdum
hafta sonu tozlanmıştı evcezim
banyomu çamaşır suyu ile sildim lavabomu yıkadım ohh mis oldu
dip temizlik var kafam ona bozuk
çekemiyorum fırın buz dolabını
kocamla yapmam gerek of
bu hafta baya tatil yaparız kesin

kolay gelsin kuzucum bende banyo filn ayptım süslendim kocacığımın yanına gideceğim.ıyyyyyyyy gıcık oluyorum ama görümceme oturmaya gideceğiz kocacımla tartıstık biraz ama onu bu defa yalnız göndermek onu mahcup etmek istemiyorum yoksa onlardan nefret ediyorummmmmmmmmmm

gündüz gitmemişmiydi eşin tatlım ya
şmdide mi gidiyorsunuz?

Güle güle kirlet canım.. ellerine sağlık. Dip köşe sildim ben c.tesi günü yaptım da kurtuldum valla üzerimden yük kalktı ama eşim yardım etmese buzdolabını fırını bazayı falan hayatta çekemem

ya ev hanımları benim gibi evinin temizliğini kendi yapan hanımlar sorum sizlere:82:
vileda ile tozunuzu aldınız diyelim
sonra işiniz bitti viledayı yıkayıp koydunuz...
kuruduktan sonra arada kalan pörsü püsürüğü(türkçede böyle bir kelime yok ama başka kelime bulamadım:)
neyse onları ikinci bir temizlik için kullanmadan önce silkeliyor musunuz viledanın bezini kuru kuru
ben bol bol silkeliyorum
daha bi iyi oluyor bir sonraki temizliğe.

ayy kıskandım şimdi:)
demek sen hallettin cnm ya ne güzel..
seninde güle güle kirlensin inşallah
valla oraları silmeden yaptığım temizlik içime bir nevi siniyor şekerim.
heryer mis gibi hissetmiyorum ama...
banyomun fayanslarını silmem gerek...
bunlarsın evi süpürsem silsem ne olacak
kesin bu hafta yapmamız gerek
eşim dinlensin diye erteledim ama buraya kadarmış

Ben viledayla yerleri sildikten sonra viledanın bezini sıcak suda yıkıyorum sonra kurumaya bırakıyorum. Temizlikten sonra yıkadığım için arasında bişey kalmıyor ama yine de sonradan belki tozlanmıştır diye ikinci temizlikte yerleri silmeden önce yine 2 su yıkayıp öyle temiz suyla silmeye başlıyorum.

sağol canım.. yaparsın canım, neticede eminim evin toz toprak içinde değil ya, kendini toparla birazcık yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…