- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
nezle olmuşum yaw bayada ağır geçti:95:neden canım?
keşke neyin olduğuna yazsaydın yaw
sağol canikomgeçmiş olsun cnm bnm ya :2::2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nezle olmuşum yaw bayada ağır geçti:95:neden canım?
keşke neyin olduğuna yazsaydın yaw
sağol canikomgeçmiş olsun cnm bnm ya :2::2:
evet canımmm tam bilmişlik zamanı ve fazlasıyla hakkını veriyo çok bilmiştir oyyy masallah o yaşlarda pek tatlı yaşlar tek tük konuşur çok şeker olurlroo tabi o dahada büyük olduğu için daha fenadırrr tam bilmişlik dönemlerindeler yaaa bizimki neler yapıyo banaaa anlatınca herkezin ağzı açık kalıyo
a.i.v canımmm ayyy sorma canım kız yaramaz bayaa çok dili yaaa canım bi görsen kimse karşısında konuuşamıyo çokkk fena oglum teyzesi onunla ugraşıyorum tatlım dünde giremedim zaten özledim kkyi yani sizi
saol canımmmm valla oyle zorlanıyorum ki önceden kızım kızardı onada aldık pc oyuncak hemde çizgi flim ac diyo hanım sen pc ye bak bende ona bakim ikisinide işgal etme diyooo çok fenadırda oglumu desen bazen kucagımda bazen uyur bazen şuanki gibi emiyo olurrvallahi ben sana imreniyorum iki çocukla maşallah şekerim..
sen pc başına oturduğunda hiç kalk falan anneeeee demiyorlar mı?
yoksa onlar uyuyunca mı giriyorsun cnm?
sembasss geldim bu arada cnm.
evet canımmm tam bilmişlik zamanı ve fazlasıyla hakkını veriyo çok bilmiştir oyyy masallah o yaşlarda pek tatlı yaşlar tek tük konuşur çok şeker olurlr
tamam tatlım koyayımmmezgiilknur
çocuklarının resmini profiline koyar mısın bacım müsait olduğunda
bi görelim merak ediyorum ya
oyyy masallah ona ne erkenciymiş oooay canım keşke tek dük konuşsa nerdeeeeeee dil pabuçç
hoşgeldiim tatluum
çok erkenci canım 10 aylıkken baba dede falan demeye başladı şuan 4 5 yaşındaki bir çocuk gibi çok düzgün konusuyor... fena dlli oldu bizim kızımızz bana işine gelmiyosam başaaaak diye çağırıyo bişey istiyosa yengeeeeciiimoyyy masallah ona ne erkenciymiş ooo
sembas akşam gel bebem gece yatmadan ya
kızlar o zaman geliyor muhabbet ederiz
kurdelammmmmmm
ooyyyy maşallahhh canımmmm nazar deymesinn aman aman tatlı cadılarrrrrrrçok erkenci canım 10 aylıkken baba dede falan demeye başladı şuan 4 5 yaşındaki bir çocuk gibi çok düzgün konusuyor... fena dlli oldu bizim kızımızz bana işine gelmiyosam başaaaak diye çağırıyo bişey istiyosa yengeeeeciiim
gelmeye çalışırım canım
tatlım bu oglusum tek var resim ikisi bir yok yeni üçümüz var ama beim biraz tombigim ondan koyamam tek tek koyuyorum :2::2::2:
oyyy masallah ona ne erkenciymiş ooo
ooyyyy maşallahhh canımmmm nazar deymesinn aman aman tatlı cadılarrrrrrr
kurdelammmmmmm
canımoglum dokuz aylık sekerimmm koycam onuda şindik kızımıdaayyy güldürdün beni tatlım tabiki ne demek
sen bilirsin
bebişlerini görmek istedim zaten
bir gün kızının fotosunuda görürüz inşallah
bu arada oğlun çok ufak canım ya
iki yaşında dimi?
canımoglum dokuz aylık sekerimmm koycam onuda şindik kızımıda
canımoglum dokuz aylık sekerimmm koycam onuda şindik kızımıda