ay canım bende yoruldum yoğunluktan Allahtan kız arkadsım yardım ettide evim topluu
sadece ütüm kaldıı yemeğimde varrrakşama kadar koltuktan kalkmayı düşünmüyorum beynim yoruldu yaaaww
dinlen kuşum dinlen
senin bu ay reglede birşey kalmadı sanırım
geçen ay amma ümitlenmiştik yaa
ne biliyim sen beş sene sonra günüm geçti deyince
hah tamam dedim kesin gebiş..
adetleri düzenliydi ve bu ay geçtiyse ....
falan filan
seni umutlandırmıştım tüh bana:78::78::78:
sağol canıım onlarda çok memnun kaldı bende çok sevindim tabi....
aman tatlım pilav neyse makarnada oo hepsi kilo yapıyoo habire ot yememiz lazııım lkilo verebilmek için
hoşbuldummm tatlımmm eh çok şükür iyilikk sen nasılsın senden naberrrrezgiilknur hoşgeldin fıstıkkkk naber???
karamellll hoşgeldiniz...
olsuuun canıııımönemli değil üzülmüyorum artık Rabbim zamanını biliyorr o vericek günü geldiğinde ...
daha var kuşum 13de olmuştum aralığınn
makarna ddaha masum geliyor insanlara şekerim
annem hariç tabi kızar hep makarna pilav mı ayyy diye
ona bakarsan haşlanmış sebzeyle durmamız gerekiyo kilo vermek için
bu dunyada neden her güzel şey kilo yapar.
fındık fıstık yemek için yüz kere düşünüyorum ben
hoşbuldummm tatlımmm eh çok şükür iyilikk sen nasılsın senden naberrrr
hımmm
bnmde daha var zaten bu ay ümitli değilim
enfeksiyon varken bebek mi olurmuş sanki!
dr bide enfeksiyonlu bi şekilde deneyin bu ay dedi
daha çok kapmaz mı?
drun dediğine uydum tabi...
bilmiyorum işte[/QUOTE
ay canım valla ben artık bebek günleriymiş yumurtta tabikibiymiş gitmiyorum hiç birine psikolojim bozulmuştu yaa görev gibi geliyodu birlikte olmakkısmetse olurrr artık hiç düşünmüyorruum
aynen öyle canım hep haşlanmış sebze yememiz lazım ....
valla ben cips çikolata kuruyemiş vb şeylerii eve pek sokmamaya çalışıyorum . anca misafirim çaya geldiyse yanına ikramlık pek yememde zaten sevmem bnm sorunum çok düzensiz yemek yemek 8de uyanırsaam 12 de kahvaltı yaparım yanii düşünnn :26:
ah canım ya o zamana kadar nasıl duruyorsun..
bende öyleydim eskiden dayanırdım öğlenlere kadar aç aç göya rejim yapardım
ama artık dayanamıyorum
kalktıktan bir saat sonra yemem lazım birşey
yoksa kütttttt
bak gör sende bir kaç seneye kadar dayanamazsın
çnkü bünye bir yerden sonra iflas ediyor
sağlığından olma
ay canım valla ben artık bebek günleriymiş yumurtta tabikibiymiş gitmiyorum hiç birine psikolojim bozulmuştu yaa görev gibi geliyodu birlikte olmakkısmetse olurrr artık hiç düşünmüyorruum
bende aylardan beri düşünmüyordum dra gitmiyordum ama artık bi gideyim dedim
neyse aman şu gebelik konusu senide benide geriyor
acıktım
sabah yemiştim en son sekizde
gidiyimde yiyeyim
içim bayıldı.
sen burda mısın bebiş?
bende aylardan beri düşünmüyordum dra gitmiyordum ama artık bi gideyim dedim
neyse aman şu gebelik konusu senide benide geriyor
acıktım
sabah yemiştim en son sekizde
gidiyimde yiyeyim
içim bayıldı.
sen burda mısın bebiş?
tamam tatlıım gitsen ye yemeğini buralardayım bende biraz face bakarıım :80::80::80:
a.i.v canımmm ayyy sorma canım kız yaramaz bayaa çok dili yaaa canım bi görsen kimse karşısında konuuşamıyo çokkk fena oglum teyzesi onunla ugraşıyorum tatlım dünde giremedim zaten özledim kkyi yani siziiyiyiym çok şükür cnm
senin bebekler nasıl:))
ah anem iki çocuk doğurdun hemi bacım
a.i.v canımmm ayyy sorma canım kız yaramaz bayaa çok dili yaaa canım bi görsen kimse karşısında konuuşamıyo çokkk fena oglum teyzesi onunla ugraşıyorum tatlım dünde giremedim zaten özledim kkyi yani sizi
esmerler topiği dimi gelirim balım
ama perşembeden beri yokum zaten hastaydım işe bilem gelmedim ama şimcik iyiyim:97:
amin canım cümlemizin bebişlerini inşş evet aynen canımmm ne yapacagım sastım valla susmuyoda sus diyincede insan kızına hiç sus dermmi kızım paylaş herseyi konuşalım desene diyoooALlah bağışlasın canııım .... zamane çocukları diye boşuna demiyorlar bnmde 2 buçuk yaşında yiğenim var dilini tutabilene aşk olsuuun ... bizden çok çenesi var..
amin canım cümlemizin bebişlerini inşş evet aynen canımmm ne yapacagım sastım valla susmuyoda sus diyincede insan kızına hiç sus dermmi kızım paylaş herseyi konuşalım desene diyooo
allah bagışlasın canımmm allahım acılarını göstermesin aynen ben o kadar konuşmam yanii
3 yeni bitti canım 2006 aralık dogumlu 4 yani pek zilii pek gelen arkadaşlarım onu konuşturuyo heppoooo kaç yaşında zilliii
3 yeni bitti canım 2006 aralık dogumlu 4 yani pek zilii pek gelen arkadaşlarım onu konuşturuyo hepp