sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Yok canım evlendiğimizden itibaren korunuyoruz hep, kazayla da olsa hamile kalmadım hiç ve dolayısı ile düşüğüm de olmadı.. Bende kilodan kaynaklı karaciğer yağlanması başlangıcı olduğu için kilo vermeden hamile kalmam çok tehlikeliymiş.. Kayınvalidemle aram iyi sayılır ama nasıl desem tam da istediğim gibi değil yine de..

aa
karaciğer yağlanması olacak kadar bir kilon var mı şekerim ya?
profilindeki sensin sanırım.
çok tatlı duruyorsun balık etli akça pakça bi hatun
inşallah verirsinde hamiş kalırsın..yaşın kaç bu arada?
belki önceden söylemişsindir cyda topikte
ama çok hızlı ilerledi biliyorsun gözden kaçırdıklarım olmuştur
geriye dönüp okuma alışkanlığımda yok..
çok nadir
onun için kusra bakma..

Kızlar ben çıkıyorum, günlük temizliğimi yapayım.. sonra gelirim yine öpüldünüzz

burdayım tatlıııııım ben geldiiim
slm kızlarrr çok yoğun bi pazar geçirdim.. sabah uyandık eşimle attık kendimizi sokağa... akşam 7de geldikk kız arkadsım sevgilisiylee çaya gelcektiii biz yemeğe gelioz demezlermiii başladım harıl harıl yemek yapmaya kız arkadsım bende kaldı daha yenii çıktıı evdeeen

ay estğ canım benim.. ne demek.. anlatırım ben yeter ki sen iste
Bu arada sağol kuzum iltifatların içinn

canım bu karaciğer yağlanması kilonun nekadar olduğuna bağlı değilmiş.. doktorumun dediğie göre örneğin 120 kilo olna birinde karaciğer yağlanması olmayabilir ama 70 kg olan birinde yağlanma olabilir dedi. Yani kilonun fazlalığına göre değilmiş vücudun yapısına bağlıymış.
Ben şu an 70.9 kiloyum canım, 60'a inmem gerekiyor.. Yaşım da 24. aslında benim en ideal kilom 58 falan. hele bir 60 olayım da.. :97:

vuvvvv baya bi yoğun muş şekerim..
nasıl muhabbet tatlı geçti mi?
sen onu söyle:))
neler yaptın misafirine bakim

hımm anladım bacım bak öğrendiğim iyi oldu..
benim olmadı demek ama olmayacak anlamınada gelmez tbi..
yaşlarımızda aynı ben 87 liyim ama çok yeni girdim 24e..
hadi ben tutmayım seni işini hallet şekercim.

vuvvvv baya bi yoğun muş şekerim..
nasıl muhabbet tatlı geçti mi?
sen onu söyle:))
neler yaptın misafirine bakim

gecti hayatıım geçtiii çok güzeldiii

valla hayatıım 1 saattlik bir zamanım oldugu için yemek yapmaya hemen domates çorbası ıspanak yemeği salçalı makarna tavuk kızarttım hazır mantı vardı bide onu yaptııım daha yeter

kızlar hiç keyfim yok hiçbisey yapmak istemiyorum offfffffffffffff ya

ay canım bende yoruldum yoğunluktan Allahtan kız arkadsım yardım ettide evim topluu
sadece ütüm kaldıı yemeğimde varrr akşama kadar koltuktan kalkmayı düşünmüyorum beynim yoruldu yaaaww

ay benim bu ara çok sık yaptığım menü
artık pilav yapmıyorum iki kişiyiz ve çok kilo yapıyor diye..
evlendiğimden beri yapardım
neyse şimdi makarnaya dadandım
ıspanağın yanında güzel oluyor..
afiyet olsun cnm ne mutlu güzel güzel ağırlamışsın misafirini..

sağol canıım onlarda çok memnun kaldı bende çok sevindim tabi....
aman tatlım pilav neyse makarnada oo hepsi kilo yapıyoo habire ot yememiz lazııım lkilo verebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…