Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çık zaten hemen.yarına kadar düşün anca gelip yazarsın
1- kotu icerik butonu ne icin var ?
2- kotu icerige ben nasilsa bastim diyip burada saga sola laf yetistirme laf sokam gibi bir hakkiniz yok
3- burada kulhanbeyi edasi ile yazanlar beni bir arastirsin
4- bu aba altindan sopa ise evet sopadir
5- israrla her konuya cevap verip cevap hakki dogdu diyip cevap vermemessiniz KOTU icerik butonuna basip bizim mudahale etmemizi beklemelisiniz.
6- bu mesajimdan sonra geriye donuk ilk yazi yazani konu disi mesajdan uyarisiz banlayacagim
hodri meydan ....
1- kotu icerik butonu ne icin var ?
2- kotu icerige ben nasilsa bastim diyip burada saga sola laf yetistirme laf sokam gibi bir hakkiniz yok
3- burada kulhanbeyi edasi ile yazanlar beni bir arastirsin
4- bu aba altindan sopa ise evet sopadir
5- israrla her konuya cevap verip cevap hakki dogdu diyip cevap vermemessiniz KOTU icerik butonuna basip bizim mudahale etmemizi beklemelisiniz.
6- bu mesajimdan sonra geriye donuk ilk yazi yazani konu disi mesajdan uyarisiz banlayacagim
hodri meydan ....
iyiyim cnm bomba gibiyim ama banlanmama az kaldı.selam gece kuşlarım :92::92:
dün gece gelemedim misafirler vardı gece 1 den sonra gittiler ortalık topla derken yorgunluktan yatagı zor buldum
nasılsınız bakalım :82:
hg cnm iyiyim Allaha şükür..hayırlı pazarlar sonunda gelebildim bugün burdayımda yarın yokum malesef kurdelacm sen nasılsın
günaydın kızlar ben geldim
günaydın nanceyc geçmişi okudun ise anlamışsındır cnm tekrar tazelemeye gerek yok sanırım
aynen öyle güzelim illlallah ettik vallakız mzy bu dün gece gelip genemi yazmış,hay allah taktı kadın yaa,cevap vermeyelim şuna allahaşkına yaa :)
hoşgeldin ikizcim nasılsın?selam kızlar............
iyiyim cnm bomba gibiyim ama banlanmama az kaldı.
hakkınızı helal edin:))
hg cnm iyiyim Allaha şükür..
böyle saçma mevzularla uğraşıyoruz işte.
günaydın kızlar ben geldim
günaydın nanceyc geçmişi okudun ise anlamışsındır cnm tekrar tazelemeye gerek yok sanırım
aynen öyle güzelim illlallah ettik valla
hoşgeldin ikizcim nasılsın?
merak etme canım mzy sen ben topluca banlanıyoruz
2 seneye yakın kk dayım böyle bir tartışamın içine ilk kez düştüm :26:
neyse banlanıyoruz diye kopcak değiliz ya msn den devam
herhalde cnm..sende bizim yüzümüzden bu duruma geldin kusura bakma ayşencim..merak etme canım mzy sen ben topluca banlanıyoruz
2 seneye yakın kk dayım böyle bir tartışamın içine ilk kez düştüm :26:
neyse banlanıyoruz diye kopcak değiliz ya msn den devam
bari gideyimde diğer topikdeki arkadaşlarıma haber vereyim
herhalde cnm..sende bizim yüzümüzden bu duruma geldin kusura bakma ayşencim..
ne demek canım
kaş yapayım derken göz çıkardım
burdayım cnm iyiyim