sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

selam gece kuşlarım :92::92:
dün gece gelemedim misafirler vardı gece 1 den sonra gittiler ortalık topla derken yorgunluktan yatagı zor buldum :KK24:

nasılsınız bakalım :82:

hayırlı pazarlar sonunda gelebildim bugün burdayımda yarın yokum malesef kurdelacm sen nasılsın

1- kotu icerik butonu ne icin var ?
2- kotu icerige ben nasilsa bastim diyip burada saga sola laf yetistirme laf sokam gibi bir hakkiniz yok
3- burada kulhanbeyi edasi ile yazanlar beni bir arastirsin
4- bu aba altindan sopa ise evet sopadir
5- israrla her konuya cevap verip cevap hakki dogdu diyip cevap vermemessiniz KOTU icerik butonuna basip bizim mudahale etmemizi beklemelisiniz.
6- bu mesajimdan sonra geriye donuk ilk yazi yazani konu disi mesajdan uyarisiz banlayacagim

hodri meydan ....

2- kotu icerige ben nasilsa bastim diyip burada saga sola laf yetistirme laf sokam gibi bir hakkiniz yok
5- israrla her konuya cevap verip cevap hakki dogdu diyip cevap vermemessiniz KOTU icerik butonuna basip bizim mudahale etmemizi beklemelisiniz.
6- bu mesajimdan sonra geriye donuk ilk yazi yazani konu disi mesajdan uyarisiz banlayacagim

hodri meydan ....

mesaj yazan benim ama butona mutona basmadım hodri meydan derken?
siz egonuzu böyle tatmin etmeye devam edin:KK34:bu ahkam kesmekte neyin nesi bu konuşma tarzı bu laflar da ne kim kime bu şekilde konuşmayı hak biliyor pardon bu ne cürret? ne sıfatla sanal ortamda bir site yöneticisi olarak mı? bu siteden banlanmak hayatımdan hiçbirşey kaybettirmez!! burda üye olarak bize nasıl davranmamız gerektiği dersini veriyorsunuzda bir yöneticinin başbakan edasıyla beni araştırın hodri meydan gibi egosunu ispatlama çabasıda gülünç bir durum.bence şimdi attığım msjları silip kendi mesajınızı bir yöneticiye yakışır şekilde düzeltip beni de banlayın benden size yönetici tavsiyesi:KK34:buyrun

ya acıyorum sana hadi güle güle.senin seviyene ineyeceğim.
baktı olacak gibi değil en sonunda çareyi seviye indirmekte buldu..zavallı.
en sonunda işi smileylere dökmüş komik ve zavallı....sen kendine acı zavallı.
sen ne yazdığını bilmiyorsun ah bir bilsen sana acımak yerine susacam.ama çok yazık sen bir zavallısın nilmısra!eşinde senin gibi pcyi söküp atan bir insan ikinizde birbirinizi bulmuşsunuz....birdaha istediğini yaz güzelim sen seviyeni yerlere indirmişsin zavallıcıl.asla yazmAm birşey:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

butona basan bendim..
bu gereksiz sinir bozucu tartışmanın daha fazla uzayıp stres atmak için girip yazdığımız sohbetimizi bozmasını istemediğim için bastım..
kötü içerik butonuna böyle bir durumda basılmamasımı gerekiyodu onu da anlamadım.
ayrıca kötü içeriğe basıpta nasılsa ben bastım deyipte kimseye laf yetiştirip lafda sokmadım.
şimdi biz burda konuyu kapatalım derken günah keçisi seçiliyorsak buyrun banlayın kazen bey.

hodri meydan ....

kötü içeriğe bende basmadım!tartışmayı yaşayan ben ve mzy ama ikimizde basmadık o butona!
ve ben sizin bu uyarınızı görmeden cevap verdim..
kadının hakaretlerini direk alıntı yaptım sonraki sayfayı bile okumadım.
burası bir forum tamam da önüne gelen birbirine hakaret edemez ki..ağır lafları yutmamız mı gerek illaki..

selam gece kuşlarım :92::92:
dün gece gelemedim misafirler vardı gece 1 den sonra gittiler ortalık topla derken yorgunluktan yatagı zor buldum :KK24:

nasılsınız bakalım :82:
iyiyim cnm bomba gibiyim:KK60: ama banlanmama az kaldı.
hakkınızı helal edin:))
hayırlı pazarlar sonunda gelebildim bugün burdayımda yarın yokum malesef kurdelacm sen nasılsın
hg cnm iyiyim Allaha şükür..
böyle saçma mevzularla uğraşıyoruz işte.
günaydın kızlar ben geldim :KK16:
günaydın nanceyc geçmişi okudun ise anlamışsındır cnm tekrar tazelemeye gerek yok sanırım:KK34:

kız mzy bu dün gece gelip genemi yazmış,hay allah taktı kadın yaa,cevap vermeyelim şuna allahaşkına yaa :)
aynen öyle güzelim illlallah ettik valla:KK60:
selam kızlar............:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
hoşgeldin ikizcim nasılsın?

iyiyim cnm bomba gibiyim:KK60: ama banlanmama az kaldı.
hakkınızı helal edin:))

hg cnm iyiyim Allaha şükür..
böyle saçma mevzularla uğraşıyoruz işte.
günaydın kızlar ben geldim :KK16:
günaydın nanceyc geçmişi okudun ise anlamışsındır cnm tekrar tazelemeye gerek yok sanırım:KK34:

aynen öyle güzelim illlallah ettik valla:KK60:

hoşgeldin ikizcim nasılsın?

merak etme canım mzy sen ben topluca banlanıyoruz :KK9::KK9:
2 seneye yakın kk dayım böyle bir tartışamın içine ilk kez düştüm :26:
neyse banlanıyoruz diye kopcak değiliz ya :KK16: msn den devam :KK9:

kızlar çıkıyorum ben
eşimi nöbete göndericem
geldiğimde banlanmamış olursam görüşürüz inşlh :KK9:
hakkınızı helal edin canlarım :KK16:

X