sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar ya eşimde benden yarın için onların yöresel bi okadar da zahmetli çorbası var hiçte canım istemiyo yapmak. arabaşı duydunuz mu hiç çorba yapıyorsun sonra onun hamuru var onu tepsiye döküyon muhallebiden biraz yoğun oluyo ama tutturmak zor hamurla çorbayı yutuyon nasıl ama

bende biliyorum onu ama hiç yapmadım biz arabaşı diye başka bir çorbaya deriz.. tavukları yada etleeri haşlayıp tiftiyosun yağda unu kavurup üzerine bolca salça sonra suyunu ve etleri ekleyip kaynatıyosun benim kocacım da bayılır gece yarısı bile yaptırdığı olmuştur... sana kolay gelsin bi ara senin yaptığının tarifini verirsen bizde deneriz cnm

:KK56:

bende biliyorum onu ama hiç yapmadım biz arabaşı diye başka bir çorbaya deriz.. tavukları yada etleeri haşlayıp tiftiyosun yağda unu kavurup üzerine bolca salça sonra suyunu ve etleri ekleyip kaynatıyosun benim kocacım da bayılır gece yarısı bile yaptırdığı olmuştur... sana kolay gelsin bi ara senin yaptığının tarifini verirsen bizde deneriz cnm

valla cnm çekti cnm şimdi zaten salçalı şeyleri çok severim yaa:84::KK61:

:KK56:

hayatım sizinkine benziyo tavuklu acı bire salçalı bi çorba yapıyon hamurunu döküyon sonra hamuru baklava şeklinde kesiyon hamurla birlikte çiynemeden yutuyon çorbayı aman anlatması bile zor:KK37::KK37::KK37::KK37::KK52::KK52::KK52:

ya kıslar çok komik olacak ama ben daha bu sohbeti kulanmayı tam öğrenemedim

biraz önce tam on dk bekledim msj gelcek diye bu gelen mesajları hemen görebiliyormuyuz bi yardım ederseniz ayarları yapayım yoksa her defasında başka konuya girip geri mi döncem :KK50:

kk vitrin pembe dolap falan var sokak modası falan
çok güzel....
nille makyaja dair herşey var çok tatlıdır nilde.onun topicinede kısmet olursa uğra şekerim çok iyi anlaşırsın gör bak

ay cnm bende yumurtalı ekmek yaparmısınız diye soracaktım???
pazarları arada yapıyorm
dilim dilim yumurtaya bulayıp kızartıyoruz ya klasik her evde yapılan şey hani...
canım evet pembe dolapta benimde vardı bir resmim,nilide biliyorum ama sadece birkaçkez nasıl yaptığına baktım o kadar,şeker kız.ayrıca malum bu günlerde eşimde bende diyetteyiz,zeytini bile sayıyla yiyoruz kaldıki yumurtalı ekmek ama önceleri yapardım fakat yağı çok emiyor kuşum ya.ben genelde yumurtalı çörek,sosyetik ismiyle krep yapıyorum.

neyse kıazlar ben kaçıyom yine kımıldanıyo bziimki
hadi iyi geceler herkese

iyigeceler canım,öpüldün.

biraz önce tam on dk bekledim msj gelcek diye bu gelen mesajları hemen görebiliyormuyuz bi yardım ederseniz ayarları yapayım yoksa her defasında başka konuya girip geri mi döncem :KK50:

oy kıyamam sana ben
bak cnm sürekli sayfa değiştir yoksa göremezsin
sürekli güncelleme yapman gerek cnmcm

hayatım sizinkine benziyo tavuklu acı bire salçalı bi çorba yapıyon hamurunu döküyon sonra hamuru baklava şeklinde kesiyon hamurla birlikte çiynemeden yutuyon çorbayı aman anlatması bile zor:KK37::KK37::KK37::KK37::KK52::KK52::KK52:

sana kolay gelsin cnm o zaman bizimki daha kolaymış galiba:KK52::KK52::KK52:

canım şimdi mesajı okudun ya sonra altta sayfa numaraları var,bir önceki sayfayı tıkla,sonra yine en son sayfayı tıkla o zaman görürüsün

canım evet pembe dolapta benimde vardı bir resmim,nilide biliyorum ama sadece birkaçkez nasıl yaptığına baktım o kadar,şeker kız.ayrıca malum bu günlerde eşimde bende diyetteyiz,zeytini bile sayıyla yiyoruz kaldıki yumurtalı ekmek ama önceleri yapardım fakat yağı çok emiyor kuşum ya.ben genelde yumurtalı çörek,sosyetik ismiyle krep yapıyorum.
bende yağ emdiği için yapmıyorm fazla cnm yaptımmıda kağıt havlu koyuyorum

kız millet çıkınca illa sende bi çıkıcam diyon,kal biraz daha
kuşum saat iki buçuğa geliyor kızlarda erkenden çıkmıyor ki dimi
bak bu saattle güle güle demeye başladılar bende az sonra çıkacam dedim ve üçten sonra kalmıyorum ben şekerim
ama bu hafta kalmayacam sanırım uykum için.:KK6::KK6:
hayatım ceyda çıkıyorum dedi ama gözüküyor hala:126::126::103:

cnm gitmişti topicte görünmüyordu ama dayanamadı geldi gene galiba dermişim:KK9:

X