sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar çıkıyorum ben
eşimi nöbete göndericem
geldiğimde banlanmamış olursam görüşürüz inşlh :KK9:
hakkınızı helal edin canlarım :KK16:

cnm benim sen niye banlanasınki daha neler:KK16:görüşmek üzere sen helal et asıl hakkını görüşürz:KK34:

kızlar çıkıyorum ben
eşimi nöbete göndericem
geldiğimde banlanmamış olursam görüşürüz inşlh :KK9:
hakkınızı helal edin canlarım :KK16:

sende helal et güzelim:KK60::KK60::KK60:
hadi Allaha emanet ol çok öptm seni:KK54::KK54:

kızlarrrr herkes hakkını helal etsin :KK4:
hoşçakalın belki sizlere erişemeyebilirm:KK4:

kurdelam bende size acıyorum. artık da muhatap olmak istemiyorum.
sizde eminim ileride çok iyi bir anne olacaksınız.
çocuğunuza da şunu öğretin ;
birisi belki de yanlış bir yorumda bulunduğunda hemen üzerine saldır
aile hayatına saldır
eşi hakkında üzerine vazife olmayan yorumlarda bulun
hiç ince düşünmeden kavgaya başla üzerine saldır evladım nasihatında bulun öğüdünde bulunun.
hele de erkek çocuğu olursa vay haline çocuğun...
beni lütfen bir daha asla rahatsız etmeyin.
hemen mahalle kavgasına girişen insanlarla işim olmaz.
şu saate kadar seviyenize inmedim şimdiden sonra da zaten inmem.

butona basan bendim..
bu gereksiz sinir bozucu tartışmanın daha fazla uzayıp stres atmak için girip yazdığımız sohbetimizi bozmasını istemediğim için bastım..
kötü içerik butonuna böyle bir durumda basılmamasımı gerekiyodu onu da anlamadım.
ayrıca kötü içeriğe basıpta nasılsa ben bastım deyipte kimseye laf yetiştirip lafda sokmadım.
şimdi biz burda konuyu kapatalım derken günah keçisi seçiliyorsak buyrun banlayın kazen bey.

Kimin bastigini bilmiyorum cok sikayet geldi ama sikayeti yaptiktan sonra burada o kisi ile ikili polemige girmemeniz gerekiyordu. O mesajlar sonrasinda ceza vermemistim kimseye taki konuyu sizler uzatana kadar. Yapmaniz gereken kotu icerige basip beklemeniz, normal sohbetinize devam etmenizdi.

ya neler olmuş yine...of
kaç kere dedim birbirinizle muhattap olmayın diye.
çok moralim bozuldu ya

ahaa su peri de gelmiş. nbr... ben fazla kalamıcam ama. ütüye kalkıorumç artık takip ederim sadece. bitince gelirim gene.

ya kızlar konuyu anlamaya çalışıyorum bir kaç sayfa geriye gidicem ama o kadar moralim bozulduki grubumuz çok iyidi kesin nazar deydi. kulendam neden iptal oldu ya bidaha giremicek mi yani

dilek slm bi tek sen varsın galiba,niye böle oldu ya ne güzel muhabbet ediyoduk yaa,,,kurdelamın üyelik iptal olmuş diğerleride kapsama alanı dışı yazıoo,ne demek kapsama alanı dışı???

ya kızlar konuyu anlamaya çalışıyorum bir kaç sayfa geriye gidicem ama o kadar moralim bozulduki grubumuz çok iyidi kesin nazar deydi. kulendam neden iptal oldu ya bidaha giremicek mi yani

evet ya biraz tartışma oldu ama nie iptal ettilerki anlamadım,çokda uzatacak bişey yoktu aslında ???

X