sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

evet yaa bence de. umarım gelirer. eee anlatın bakaım neler yapıosunuz başka.
biri konu bulsun benm beynim durdu. aklım oğlum ve kocamda. uyutmaya çalışıo benm oğlanı kocacım. ay bi de oğlum diş mi çıkarıo anlamadım bu aralar ii diil yaa. çok huysuz :S

bende şimdi eşimin kuzenin nişanından geldim çok yorgunum valla,yerimden kalkıp oynamadım bile ama nedense çok yoruldum ,havada çok soğukk bu akşamm çok üşüdüm ya,yarın kar geliomuşşş
:93::93::93:

kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama burası kurdelamın topiği,onsuz çok boş gibi geliyor şimdi bana,gerçekten üzüldüm şimdi ben ya,ayrıca arkadaşlar burada kim haklı kim haksız tartışmaya gerek yok ve istemeyen tabiikide gelmesin

biri konu bulsun benm beynim durdu. aklım oğlum ve kocamda. uyutmaya çalışıo benm oğlanı kocacım. ay bi de oğlum diş mi çıkarıo anlamadım bu aralar ii diil yaa. çok huysuz :S

merhabalar,
bence oğlunuzu ihmal etmeyin, ben çok arıyorum bebeğimin daha küçük olduğu zamanları... hiç bir anına doyamadan büyüyorlar... şimdi gidip onu koklayacağım ve uyuyacağım, yarın pazartesi, erken kalkmak lazım :KK43:([/QUOTE]

ah cnm ihmal eder miyim. ben uyutamadım. babası saolsun delirmiyim diye aldı yanına. uyutmuş da saolsun :)))

merhaba kıslar şuanda ne diyeceğimi bilemiyorum şaşırdım kaldım dün gece bize nazar değdi canım komplo kuruldu kıskandılar bizi bilerek yaptılar belkide kurdelamı kışkırttılar

merhaba kıslar şuanda ne diyeceğimi bilemiyorum şaşırdım kaldım dün gece bize nazar değdi canım komplo kuruldu kıskandılar bizi bilerek yaptılar belkide kurdelamı kışkırttılar

ya valla çok kötü oldu yaa,kimsenin içinden konuşmak bile gelmioo,
yani okadar gereksizdiki bu çatışma,
işte olacağı varmış oldu :26:

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum. abonelikten ayrılıyorum ben. kurdelam gelir de normale dönerse ben de dönerim topiğe artık. böle olmuo gerçekten. kimse konuşmak istemio. iyi geceler hepinize. byy

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum. abonelikten ayrılıyorum ben. kurdelam gelir de normale dönerse ben de dönerim topiğe artık. böle olmuo gerçekten. kimse konuşmak istemio. iyi geceler hepinize. byy

canım nereye henüz kendime gelemedim tabiki sohbete devam edeceğiz

kızlar kurdelam la konuştum.

kızları çok seviyorum fakat eşim böyle saçma mevzulara çok kızdı.

Bende kendimce doğru olanı yaptım.Kurdelamın yerine ben bir topic açtım. Kurdelam geri geldiğinde hep beraber burdan devam edecez.
Bizim grubumuz gelmek isteyen herkesi bekliyorum...

Tatlı kızlar tatlı sohbetlerde buluşur dedim...ve böyle bir topic açtım. Arzu eden herkes burada buluşalım....:80: Muhabetimize muhabbet katalım...:79::79:

kurdelam pembıs kurdela bu alttekı zıyartetcılerden bırı senınsırdır umarımda msjımı okursun keske bole olmasaydı polemıgın onu bana ulasmak ıstersen keremcede msn var ondan alırın k.i.b

selam kızlar.. :KK3::KK3::KK3:

hepinizi çok özledim.. :KK5:

Görümcem geldi Samsun' dan, 1 hafta daha burada, ayrıca erkek kardeşim de şehir dışında üniv. okuyordu biliyorsunuz, o da geldi tabii.. Kayınvalideme ve bana gelen misafirin haddi hesabı yok şu günlerde. Anlayacağınız çok yoğunum.

Bir de hayırlı bir haber vereyim size... ev aldık kızlar. Sonunda içimize sinen bir yer oldu çok şükür ve o kadar mutluyum ki anlatamam. Bina yeni yapılıyor Mayıs' ta anahtar teslim olacak ama ben içi yapılırken bazı müdahalelerde bulunacağım (mutfak dolapları, parkeler, fayanslar falan) bu sebeple onlarla da uğraşıyoruz. Evimiz hayırlı uğurlu olur inşaAllah.. Ne olur dua edin bana :KK31:

Hepinizi tek tek öpüyorum canlarımm.. Allah' a emanet olun :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

ya kızlar bi süre yoktum tamamını da okuyamadım özellikle kurdelamı göreyim die geldim ama ne oldu biriniz bana bilgi verebilirmi. özelse mesaj da yazabilirsiniz:KK50::KK50:

X