- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
hoşgeldin arkadaşımherkeze iyii geecelerr baya kalabalıksınızz bende aksaraydannn sizinle tanışmakk isterimm....
güle güle kullan canım,kıskandım bak benim niye yok,benim neyim eksik ayol,pazartesi günü bende bakayımhoş bulduk keremce kızlar ya bugün katı meyva sıkacağıma kavuştum Allah çıkarandan razı olsun süper bi şey ya daha önce niye almadıysam
canım zaten burası sohbet topiği,sen kk da yenisin galiba,hoşgeldin tekrarmerhaba, sohbet bölümü kaldırıldı mı? nasıl sohbet ediliyor? daha önce mirc gibi bir arada topluca sohbet edilen bir bölüm vardı....??
seninkini bilmem ama benimki traktör,buraya girebilmek için saatler öncesinden gönlünü ediyorum beni rahat bıraksın diye,çok çalışıyorum çoooookkkkkız Allah iyiliğini versin bacım motorda diğil ki bu adam.
tatlım ben gözlemeyi hep hazır yufkayla yapıyorum ya.
peynirli yumurtalı
kaşarlı...eşim çok seviyor.
yumurta yufkanın içinde pişiyor çok güzel oluyor cnm
hadi güle güle kullan sıktıkca bizi hatırla
hos geldın mersenem bende senın gıbı yenıyım suan burda
tabiki hazır yufkaylada oluyor ama çok lezzetli olmuyor yufkadan peynirli ve patatesli güzel olur
tatlım ben gözlemeyi hep hazır yufkayla yapıyorum ya.
peynirli yumurtalı
kaşarlı...eşim çok seviyor.
yumurta yufkanın içinde pişiyor çok güzel oluyor cnm
kuaförüm ben ayrıca anne olmak isteyenlerden birii 22 yaşında 5 yıllık evliyimm ne bileyimm iştee aklıma gelenn buunlarr bazı şeylerii dertleşmekk aslında beni rahatlatıyorr[/QUOTE .!.:anladım cnm klasik bilgilerini paylaşmışsın teşekkürler
bende 23 24 arası evliyim bebek istiyorum senin gibi
kuaförsn ne güzel
çok genç evlenmişsin maşallah
bebiş olmuyor mu?
rica ederim cnm ne demek.en son dediğin mesajın aynısı şekerim olsun bakalım inşallah birşey çıkmazhayatım öncelikler sağol soduğun için tahlil yaptı dr.bakacağı gün annanesi ölmüş trabzona gitti pzt bakçak ama tedavisi var dedi o açıdan rahatım.
valla sen eskidin bile cnm bir saat olacak nerdeysehos geldın mersenem bende senın gıbı yenıyım suan burda
öyle cnm akşamları biraz haraket bereket söz koonusu evetkızz kurdelamm bu akşam ne hareketli burası neye cevap yazacamı şaşırdımm :))
maşş..maşşaallahh
h.b. cnm ewtt bende yenii tanışıyorumm arkadaşlarr la senn neler yapuosnn
ışıgı gören gelıyo kızlarrrrr
hoşgeldin arkadaşım
güle güle kullan canım,kıskandım bak benim niye yok,benim neyim eksik ayol,pazartesi günü bende bakayım
canım zaten burası sohbet topiği,sen kk da yenisin galiba,hoşgeldin tekrar
seninkini bilmem ama benimki traktör,buraya girebilmek için saatler öncesinden gönlünü ediyorum beni rahat bıraksın diye,çok çalışıyorum çoooookkkk
kuaförüm ben ayrıca anne olmak isteyenlerden birii 22 yaşında 5 yıllık evliyimm ne bileyimm iştee aklıma gelenn buunlarr bazı şeylerii dertleşmekk aslında beni rahatlatıyorr
kızz kurdelamm bu akşam ne hareketli burası neye cevap yazacamı şaşırdımm :))
maşş..maşşaallahh
he bacım öletamam şekerim bu kadar basit yani
valla öyle, burada böyle zor oluyor ama ...
uyku kaçmış, bebişler uyumuş, birileri olsa da şöyle biraz sohbet etsek dedim... başlık süper.. mesajları takip etmek mümkün değil((
sağol canım halite 1 bardak havuç suyu sıktım içti çok sevindim.
bende yenıyım burda . cok hızlı cvp yazmaya calısıyorum ama bazılarına yetısemıyorum bıle
basım dondu valla
valla öyle, burada böyle zor oluyor ama ...
uyku kaçmış, bebişler uyumuş, birileri olsa da şöyle biraz sohbet etsek dedim... başlık süper.. mesajları takip etmek mümkün değil((
maaşallah canım ya.. erken evlenmişsin, inş. genç yaşta tatlı bir anne olursun
totoşunu kaşı kızz
he bacım öle
dilekcim bende bugün nar suyu sıktım hemde narı kabuğuyla attım hiç uğraşmadan çok güzel oldu valla yarın nar da sıkkmayı dene :)
ewttcnmm aynenn uykumm kaçtıı bnm deeee
alışırsınız kızlar