sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

herkeze iyii geecelerr baya kalabalıksınızz bende aksaraydannn sizinle tanışmakk isterimm....
hoşgeldin arkadaşım
hoş bulduk keremce kızlar ya bugün katı meyva sıkacağıma kavuştum Allah çıkarandan razı olsun süper bi şey ya daha önce niye almadıysam
güle güle kullan canım,kıskandım bak benim niye yok,benim neyim eksik ayol,pazartesi günü bende bakayım
merhaba, sohbet bölümü kaldırıldı mı? nasıl sohbet ediliyor? daha önce mirc gibi bir arada topluca sohbet edilen bir bölüm vardı....??
canım zaten burası sohbet topiği,sen kk da yenisin galiba,hoşgeldin tekrar

kız Allah iyiliğini versin bacım motorda diğil ki bu adam.
seninkini bilmem ama benimki traktör,buraya girebilmek için saatler öncesinden gönlünü ediyorum beni rahat bıraksın diye,çok çalışıyorum çoooookkkk

tatlım ben gözlemeyi hep hazır yufkayla yapıyorum ya.
peynirli yumurtalı
kaşarlı...eşim çok seviyor.
yumurta yufkanın içinde pişiyor çok güzel oluyor cnm

kurdelam yumurtayı nasıl koyuyosun kız gözlemenin içine ,yrn pazar kahvaltısına yapayım bende :))

hayatım ben pıhılps aldım 200 milyonmuş 150 indirime girmiş hatta bitanede kıs kardeşim aldı kaçırma çok mem nun kaldım

eşe gelince kedi gibi bekliyo ama bugün benden bişey çıkmaz.

kuaförüm ben ayrıca anne olmak isteyenlerden birii 22 yaşında 5 yıllık evliyimm ne bileyimm iştee aklıma gelenn buunlarr bazı şeylerii dertleşmekk aslında beni rahatlatıyorr

maaşallah canım ya.. erken evlenmişsin, inş. genç yaşta tatlı bir anne olursun
kızz kurdelamm bu akşam ne hareketli burası neye cevap yazacamı şaşırdımm :))
maşş..maşşaallahh

totoşunu kaşı kızz
tamam şekerim bu kadar basit yani
he bacım öle

Kızlrrr birbirimize hediye göndeeermek için çekiliş yapmak istiyoruz..

Ev adreslerinizi vermek zorunda değilsiniz, isterseniz evinize ya da işyerinize yakın kargo firmasının adresini verirsiniz ve kargonuzu ordan gidip alırsınız.

Katılmak isteyenler bana özel mesaj ile bildirebilirler.

Çekilişe katılanlar

1- cyd86
2- keremce
3- yamukprenses
4- blacktea
5- ezgiilknur

bende yenıyım burda . cok hızlı cvp yazmaya calısıyorum ama bazılarına yetısemıyorum bıle
basım dondu valla

valla öyle, burada böyle zor oluyor ama ...
uyku kaçmış, bebişler uyumuş, birileri olsa da şöyle biraz sohbet etsek dedim... başlık süper.. mesajları takip etmek mümkün değil ((

alışırsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…