sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Kızlrrr birbirimize hediye göndeeermek için çekiliş yapmak istiyoruz..

Ev adreslerinizi vermek zorunda değilsiniz, isterseniz evinize ya da işyerinize yakın kargo firmasının adresini verirsiniz ve kargonuzu ordan gidip alırsınız.

Katılmak isteyenler bana özel mesaj ile bildirebilirler.

Çekilişe katılanlar

1- cyd86
2- keremce
3- yamukprenses
4- blacktea
5- ezgiilknur
cydoşum sılayı da eklesene

dilekcim bende bugün nar suyu sıktım hemde narı kabuğuyla attım hiç uğraşmadan çok güzel oldu valla yarın nar da sıkkmayı dene :)

hayatım ben de narı düşünüyordum sıkarmı diye kabuklu ama. netten baktım bişey çıkmadı sıkım o zaman aydınlattığın için sağol. kabuklumu atıyorsun sen acı olmuyormu

nasıl yapıyon anlatsan kurdişim
tatlım yufkayı açıyorum içine hafif sıvı yağ gezdiriyorum malzeme koyuyorum ve gözleme şeklinde kapatıyorum tavada pişiriyorum hepsi bu
ama tavada pişen gözlemenin tadı çok güzel oluyor ben bayılıyorum böyle yumuşacık
ışıgı gören gelıyo kızlarrrrr :KK1::KK1:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
sağol canım halite 1 bardak havuç suyu sıktım içti çok sevindim.:emir_bebek:
afiyet şeker olsun tosununa diloşum:KK60:
kurdelam yumurtayı nasıl koyuyosun kız gözlemenin içine ,yrn pazar kahvaltısına yapayım bende :))
şekerim yufkayı aç içine bir yumurta kır şöyle yumurtayı elinle dağıt ve gözleme şeklinde kapat hemen tavaya koy...ama hızlı bir şekilde koy ki yumurta akmasın.
inanki tadı süper oluyor yumurta içinde hemen pişiyor katılaşıyor dene bi hatırım için:KK60:
valla öyle, burada böyle zor oluyor ama ...
uyku kaçmış, bebişler uyumuş, birileri olsa da şöyle biraz sohbet etsek dedim... başlık süper.. mesajları takip etmek mümkün değil :KK43:((
ccnm çok teşekkürler
başlığı öyle o anki ruh halimle koyuverdim
biraz kafiyeli oldu sonlarınada gülücük koymayı unutmuşum sorma:KK61:
bende yenıyım burda . cok hızlı cvp yazmaya calısıyorum ama bazılarına yetısemıyorum bıle
basım dondu valla :KK1:

alışırsın tatlım
yeni değil eskidin bile dedimmm:KK61::KK61::KK61:

valla öyle, burada böyle zor oluyor ama ...
uyku kaçmış, bebişler uyumuş, birileri olsa da şöyle biraz sohbet etsek dedim... başlık süper.. mesajları takip etmek mümkün değil :KK43:((

alışırsınız canım ilk önce takip edilemez gibi geliyor :KK61:
cydoşum sılayı da eklesene

canım ekleyeyim ama kesin bişi demedi :44:

ay ben bikez sıktım da çok kötüydü tadı kendim beğenmedim diye kereme de veremedim

kız benim hoşuma gitti mayhoşş mayhoşş olduu,gerçi ben birazda portakal vardı onuda karıştırdım sonraa :pPP
ben nar hastasıyım yaa,taneliyorum sonra da saklama kabına koyuyorum her akşam bi kaseee :p

tatlım yufkayı açıyorum içine hafif sıvı yağ gezdiriyorum malzeme koyuyorum ve gözleme şeklinde kapatıyorum tavada pişiriyorum hepsi bu
ama tavada pişen gözlemenin tadı çok güzel oluyor ben bayılıyorum böyle yumuşacık

teşekkürler canımcım.deneyim bakalım merak ettim:KK1:

Kızlar gözlemeyi ballandıra ballandıra anlattınız yani hee.. yarın sabah kahvaltıya yapsam mı yaa bieyrim şişcek valla yakında :KK60::KK60::KK60::KK60:

keremce sen pastanın kekini kendin mi yaptın tatlım??
ya ben hep kendim yapıyordum geçen sene...
bu sene hazır alıyorum nedense kısa kesiyorum
yaptığım pasta kekim var yumuşacık dehşet oluyor
sen nasıl yaptın bugun__??
neli yaptın?

X