hoşgeldin sefa getirdin mersenemherkeze iyii geecelerr baya kalabalıksınızz bende aksaraydannn sizinle tanışmakk isterimm....
hoş bulduk hayatım bugün dışardaydık sonra annemlere gittik geç geldik çocuğu uyut falan derken bu saat olduözledim valla
hoş bulduk keremce kızlar ya bugün katı meyva sıkacağıma kavuştum Allah çıkarandan razı olsun süper bi şey ya daha önce niye almadıysam
merhaba, sohbet bölümü kaldırıldı mı? nasıl sohbet ediliyor? daha önce mirc gibi bir arada topluca sohbet edilen bir bölüm vardı....??
güle güle kullan dilekçim iyi günlerde
seni yerim yerrrrr
çok komiksinnnn bebişimmm
gıııı diyor yaa
hoşgeldiniz kıslar sılacım sanada iyi geceler
yok yufkadan yapmadım kendim bizzat ellerimle açtım yaptım canım eletrikli sac üzerinde pişirdim
hoşbuldukk maşallahhh burasıı hemm kalabalıkk hemde faydalıı yemekk konularıylaaa özellikkleee
bak şuan yazdığım msj gibi.sen 3 kişiye alıntı yapıp cvp vermişsin ya.bende alıntı yapınca bütün yazdığın cvplar da çıkıyo.ben istiyorumki çoklu alıntının içinden hangisine cvp vereceksem sadece onu alıntı yapıp altına yazim cvbımı.anlatabildim inşallah şimdi
ne çok alıntı yazmışım ya
hadi güle güle kullan sıktıkca bizi hatırla
hoşbuldukk maşallahhh burasıı hemm kalabalıkk hemde faydalıı yemekk konularıylaaa özellikkleee
merhaba, sohbet bölümü kaldırıldı mı? nasıl sohbet ediliyor? daha önce mirc gibi bir arada topluca sohbet edilen bir bölüm vardı....??
hoşgeldin sefa getirdin mersenem
tanıtır mısın bize kendini rica etsem:)
geceleri kalabalık oluyorz ama gündüz böyle değil:34
kuaförüm ben ayrıca anne olmak isteyenlerden birii 22 yaşında 5 yıllık evliyimm ne bileyimm iştee aklıma gelenn buunlarr bazı şeylerii dertleşmekk aslında beni rahatlatıyorr
geceleri kalabalık oluyorz ama gündüz böyle değil
doğru cnm haklısın
nasıl oldu oğlunun son durumu ya?
cildi nasıl oldu?
onu ben beceremem(
hazır yufkayla tavada yapsam olur mu
geceleri kalabalık oluyorz ama gündüz böyle değil
doğru cnm haklısın
nasıl oldu oğlunun son durumu ya?
cildi nasıl oldu?
kız Allah iyiliğini versin bacım motorda diğil ki bu adam.
kızz kurdelamm bu akşam ne hareketli burası neye cevap yazacamı şaşırdımm :))
maşş..maşşaallahh
onu ben beceremem(
hazır yufkayla tavada yapsam olur mu