cydoşum sılayı da ekleseneKızlrrr birbirimize hediye göndeeermek için çekiliş yapmak istiyoruz..
Ev adreslerinizi vermek zorunda değilsiniz, isterseniz evinize ya da işyerinize yakın kargo firmasının adresini verirsiniz ve kargonuzu ordan gidip alırsınız.
Katılmak isteyenler bana özel mesaj ile bildirebilirler.
Çekilişe katılanlar
1- cyd86
2- keremce
3- yamukprenses
4- blacktea
5- ezgiilknur
dilekcim bende bugün nar suyu sıktım hemde narı kabuğuyla attım hiç uğraşmadan çok güzel oldu valla yarın nar da sıkkmayı dene :)
nasıl yapıcam ?
aynen sacdaki gibi katlayıp arkalı önlü kızartıcam mı sadece
tatlım yufkayı açıyorum içine hafif sıvı yağ gezdiriyorum malzeme koyuyorum ve gözleme şeklinde kapatıyorum tavada pişiriyorum hepsi bunasıl yapıyon anlatsan kurdişim
ışıgı gören gelıyo kızlarrrrr
afiyet şeker olsun tosununa diloşumsağol canım halite 1 bardak havuç suyu sıktım içti çok sevindim.
şekerim yufkayı aç içine bir yumurta kır şöyle yumurtayı elinle dağıt ve gözleme şeklinde kapat hemen tavaya koy...ama hızlı bir şekilde koy ki yumurta akmasın.kurdelam yumurtayı nasıl koyuyosun kız gözlemenin içine ,yrn pazar kahvaltısına yapayım bende :))
ccnm çok teşekkürlervalla öyle, burada böyle zor oluyor ama ...
uyku kaçmış, bebişler uyumuş, birileri olsa da şöyle biraz sohbet etsek dedim... başlık süper.. mesajları takip etmek mümkün değil((
bende yenıyım burda . cok hızlı cvp yazmaya calısıyorum ama bazılarına yetısemıyorum bıle
basım dondu valla
evet canım aynen öyle ben birgün yufkayı ıspanaklı yaptım çok güzel olmuştu dene istersen ıspanakların suyunu iyice sıkman gerek
kızlar herkezee iyii geceelrrrr bnnn çıkıyrmmmmm by byy
valla öyle, burada böyle zor oluyor ama ...
uyku kaçmış, bebişler uyumuş, birileri olsa da şöyle biraz sohbet etsek dedim... başlık süper.. mesajları takip etmek mümkün değil((
cydoşum sılayı da eklesene
ay ben bikez sıktım da çok kötüydü tadı kendim beğenmedim diye kereme de veremedim
ay kızlar sabahlar olmasın yetişemiyorum valla yazılara
tatlım yufkayı açıyorum içine hafif sıvı yağ gezdiriyorum malzeme koyuyorum ve gözleme şeklinde kapatıyorum tavada pişiriyorum hepsi bu
ama tavada pişen gözlemenin tadı çok güzel oluyor ben bayılıyorum böyle yumuşacık
teşekkürler canımcım.deneyim bakalım merak ettim
kız benim hoşuma gitti mayhoşş mayhoşş olduu,gerçi ben birazda portakal vardı onuda karıştırdım sonraaPP
ben nar hastasıyım yaa,taneliyorum sonra da saklama kabına koyuyorum her akşam bi kaseee
valla hafta sonu bereketikuşum sanırım