teşekkürler paylaşımın için canım
önemli değil..eee anlat biraz kendini istersen bize
13 aylık evliyim kızlar.
hem iş hem ev le ugrasıyorum allahtan hafta sonlarım var :)
mersinden katılıyorum aranıza
beline kadar olan saçlarını satmış derken ???
canım benim sosyete mantısını ben annemden öğrendim..
dediğin gibi kıymalı gül böreği yapıyorsun ben ayrı bi tencerede salçalı et suyu hazırlıyorum onu pişen böreklerin üzerine döküp tepsinin üzerini kapatıyorum kesinlikle çok çok daha lezzetli oluyor. tabii iyice çekmesi için börekler souk, ets uyu sıcak olmalıservis yaparken tabii üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüyor
hee öyle ama eşim istedi yayla çorbasını.. bi de çorbayı yerken içine 2 kaşık daha yoğurt koydubenim kocam yoğurt manyağı tatlım valla bak.. 3 kg yoğurt bize 4 gün falan anca gidiyo 2 kişiyiz yani düşün
öleyim bebemmm
hoşgeldin
evet canım burda ilk
baya neselı bı yer burası
kolay kolay da gıtmem artıkın burdan
cocuk taa gitmişş eşini öylee seviyomuşş ki odaa babasından yadigarr saatini satıpp eşinin güzel sacları için bir tokaa almışş..
ikiside eve gelmişş
vee ne görmüşlerr
birinnin elindee tokaa birinin elindee zincirr..
öylecee sarılmışşlarrrr........................(gercekk sevgii böylee bişiii yaaaaa )
kıslar ben bugün gözleme yaptım ama gerçeği yufkadan değil yani çok yorucu oldu ama değdi tabiki
varımmmmmm
13 aylık evliyim kızlar.
hem iş hem ev le ugrasıyorum allahtan hafta sonlarım var :)
mersinden katılıyorum aranıza
hoşgeldinnn o zamannn mersinden :)))
cnm gitme tabi eğer memnun kaldıysan ve kendini huzurlu hissediyorsan
yalnız buranın ekşınına dayanıklı olmak gerek
ara ara dallasa döner cnm burası
eğer varım diyorsan hoşgeldinnnn
var mısın yok musun?
bu arada kıslar hoşgeldiniz cevap yazarken yetişemiyorum kusura bakmayın artık
beline kadar olan saçlarını satmış derken ???
canım benim sosyete mantısını ben annemden öğrendim..
dediğin gibi kıymalı gül böreği yapıyorsun ben ayrı bi tencerede salçalı et suyu hazırlıyorum onu pişen böreklerin üzerine döküp tepsinin üzerini kapatıyorum kesinlikle çok çok daha lezzetli oluyor. tabii iyice çekmesi için börekler souk, ets uyu sıcak olmalıservis yaparken tabii üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüyor
hee öyle ama eşim istedi yayla çorbasını.. bi de çorbayı yerken içine 2 kaşık daha yoğurt koydubenim kocam yoğurt manyağı tatlım valla bak.. 3 kg yoğurt bize 4 gün falan anca gidiyo 2 kişiyiz yani düşün
öleyim bebemmm
hoşgeldin
adını feriha koydumm :)
CEYDA bir gün yolum düşerse sana bana sosyete mantısı yap olur mu çok cnm çekti
bugun müydü o ya kaçırdım mı ben şimdi offf
bugun müydü o ya kaçırdım mı ben şimdi offf
tatlım bu saatte böyle burası gündüz kızlar aa kimse yok diyorlar bende ben alıştım sizde alışın diyorumkızlar masallah hızınıza yetısılmıyor.
kızlar valla maşaallahınız var,1 dakikada 10 kişiye birden cevap yazıyorsunuz,valla hızınıza yetişemiyorum,bugün konu ne ,yemek tariflerimi veriyoruzceyda hediye işi ne oldu,kaç kişi olduk,keremce naber canım,kurdelam asıl sen nasılsın merak ettim canım:82:
afiyet olsn ladycim.sade ve peynirli yaptım
sağo cnm lafın gelişi deddim işte ama kim bilir belki bir gün yeemek kısmet olur tabioyy canım benim.. sen iste yeter ki
sade ve peynirli yaptım benim kıslar kıymalı sevmiyorlarda