olgun abla kahvesi vallahi hayır demem ladycimhadi kıslar kahveleri bugün ben yapıyorum herkese benden kahve:13::13::13::13:
ayy valla bu çok iyi oldu...
zati dün akşam bana kahve vermemiştinizzz
kurdelam yine benim mesajın içine yazmışsın
vallahi koptum ve hiç farkında değil
yok senin mesajlarının içine yazmadan rahat edemiyorumm
tamam teyzesi inşallahkurdelam bebişini kucağına alınca bu yazdıklarını okutucam sana :))
aman sakın kurdelam küçük emrah moduna geçmiş falan sanmayın sadece mecbur kaldım yazmaya
yada kendimi öyle hissettim
neyse kapadık konuyu.
keroşa bi aslı yapmadn rahat edemicem ben anlaşıldı
evet fıkraa istiyozzz ceydaaa
yoksa ben güzel bi kısaa hikaye mi anlatsamm:26:
ben yazim bugün yemek yapmadım pasta yaptım kayınvalidemler geldiydi değişiklik olsun diye
pizza
kar kurabiyesi
portakallı kek
mantı
mantıyı ben yapmadım ama hazır :))sadece yağurtladım
ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsun
olgun abla kahvesi vallahi hayır demem ladycim
çok teşekkürler
ayy valla bu çok iyi oldu...
zati dün akşam bana kahve vermemiştinizzz
kurdelam yine benim mesajın içine yazmışsın
vallahi koptum ve hiç farkında değil
yok senin mesajlarının içine yazmadan rahat edemiyorumm
tamam teyzesi inşallah
aman sakın kurdelam küçük emrah moduna geçmiş falan sanmayın sadece mecbur kaldım yazmaya
yada kendimi öyle hissettim
neyse kapadık konuyu.
keroşa bi aslı yapmadn rahat edemicem ben anlaşıldı
evet aslı istiyoz kötü kayananalık yapıcam :))))
ben yazim bugün yemek yapmadım pasta yaptım kayınvalidemler geldiydi değişiklik olsun diye
pizza
kar kurabiyesi
portakallı kek
mantı
mantıyı ben yapmadım ama hazır :))sadece yağurtladım
oh afiyet olsun tam bnm sevdiğim şeyler
bende patates köfte bulgur pilavı yaptım..
pasta bende yaptmmm
çikolata soslu
bu kadar:89:
Neyse haydin bi fıkra anlatayım açılış niyetine
Kızılderili çocuk babasına soruyor:
-Baba diğer milletlerin ne güzel adları var : Ali, Ay, Hans, Tom.... Hepsi kısa kısa isimler. Bizimkiler, sanki birer öykü. Gece uluyan çakal, gün doğarken uçan kartal, bunlar ne biçim adlar?
-Bak yavrum, kızılderili adları, gerçekten bir öyküdür ve güzeldir. Örneğin, küçük kardeşin Dolun Ay, ay dolunay halinde iken, annen yanıma geldi, birlikte olduk, o güzel çocuk doğdu.. Erkek kardeşin, Çakan Şimşek; annenle bir gün gezerken, sağanak halinde yağan yağmurdan kurtulmak için girdiğimiz mağaranın ağzında, şimşekler çakarken annenle birlikte olduk ve o kahraman kardeşin, Çakan Şimşek oldu. Ablan, Bahar Çiçeği; ilkbaharda annenle otların arasında koşarken, birlikte olduk ve o güzel çocuk, Bahar Çiçeği oldu.
Şimdi anladın mı 'Yırtık Prezervatif' ???
-Baba diğer milletlerin ne güzel adları var : Ali, Ay, Hans, Tom.... Hepsi kısa kısa isimler. Bizimkiler, sanki birer öykü. Gece uluyan çakal, gün doğarken uçan kartal, bunlar ne biçim adlar?
-Bak yavrum, kızılderili adları, gerçekten bir öyküdür ve güzeldir. Örneğin, küçük kardeşin Dolun Ay, ay dolunay halinde iken, annen yanıma geldi, birlikte olduk, o güzel çocuk doğdu.. Erkek kardeşin, Çakan Şimşek; annenle bir gün gezerken, sağanak halinde yağan yağmurdan kurtulmak için girdiğimiz mağaranın ağzında, şimşekler çakarken annenle birlikte olduk ve o kahraman kardeşin, Çakan Şimşek oldu. Ablan, Bahar Çiçeği; ilkbaharda annenle otların arasında koşarken, birlikte olduk ve o güzel çocuk, Bahar Çiçeği oldu.
[QUOTE=
valla kızım olsa seni tanıdığım kadarıyla seve seve verirdim.
hem aynı yaşıtız iyi dünür oluruz birbirimizi anlarız..:86:
ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsun
oh afiyet olsun tam bnm sevdiğim şeyler
bende patates köfte bulgur pilavı yaptım..
pasta bende yaptmmm
çikolata soslu
bu kadar:89:
saolun canlarım
valla kızım olsa seni tanıdığım kadarıyla seve seve verirdim. hem aynı yaşıtız iyi dünür oluruz birbirimizi anlarız..:86:[/QUOTE .!.:demi ne güzel olur
ama söz ver kızın olursa aslı koyacağına
çok güzeldi çok güldüm allahda seni güldürsün
demi ne güzel olur
ya kuşum aslı isminin bende bi ağır tranvası var anlatırım msnden
vallahi ana adını koymak için söz vermiyimde göbek adı için belki olabilir
tahammül edemem o isme koyarsam
demi ne güzel olur
lafınızı bölüyorum ama bence de aslı koyun güzel isim.ben cok begnıyorum.
bu arada benım de adım aslı
ya kuşum aslı isminin bende bi ağır tranvası var anlatırım msnden
vallahi ana adını koymak için söz vermiyimde göbek adı için belki olabilir
tahammül edemem o isme koyarsam
kız hayırdır inşallah neyse göbek adına da razıyım
anlat gülüm bekliyoz