sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Neyse haydin bi fıkra anlatayım açılış niyetine

Kızılderili çocuk babasına soruyor:

-Baba diğer milletlerin ne güzel adları var : Ali, Ay, Hans, Tom.... Hepsi kısa kısa isimler. Bizimkiler, sanki birer öykü. Gece uluyan çakal, gün doğarken uçan kartal, bunlar ne biçim adlar?

-Bak yavrum, kızılderili adları, gerçekten bir öyküdür ve güzeldir. Örneğin, küçük kardeşin Dolun Ay, ay dolunay halinde iken, annen yanıma geldi, birlikte olduk, o güzel çocuk doğdu.. Erkek kardeşin, Çakan Şimşek; annenle bir gün gezerken, sağanak halinde yağan yağmurdan kurtulmak için girdiğimiz mağaranın ağzında, şimşekler çakarken annenle birlikte olduk ve o kahraman kardeşin, Çakan Şimşek oldu. Ablan, Bahar Çiçeği; ilkbaharda annenle otların arasında koşarken, birlikte olduk ve o güzel çocuk, Bahar Çiçeği oldu.

Şimdi anladın mı 'Yırtık Prezervatif' ???

hadi kıslar kahveleri bugün ben yapıyorum herkese benden kahve:13::13::13::13:
olgun abla kahvesi vallahi hayır demem ladycim
çok teşekkürler

aaaaaaa

ben bugün z.yağlı pırasa yapmıştım sabahtan,dündende beyaz lahana sarmam vardı,ama benim eş biraz etçil oda mantarlı et sote yaptı ben ütü yaparkene :) bide salata ve fanta nın kan portakalı içeceği varr ben buaralar ona sardım tavsiye ederim:)kola içmiyorumdaa gazlı içecek olarak çok iyi gidiooo kan portakalııı PPPPPPPPPP

çok güzeldi çok güldüm allahda seni güldürsün

ayy cok güldüm buna yaa

eheheehehhe :)

anlat gülüm bekliyoz

şimcikk canlarr,
bu bir aşk hikayesii,,,
şimcikk eski zamanlarda bir kızlaa bii oglan yeni evlilermiş..kız cok güzel her zmanki gibi..,cocuktaa cok fakirr
ilk evlilik yıldnümleri gelmişş..ve hiçç mii hiç paraları yokmuşşş
düşünmüşlerr taşınmışlarr..
vee kızz öylee seviyormuşşkii eşini belinee kadar olan saclarını satmışş vee onun kösteki saati için bi zncirr almışşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…