sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

canım kurdelam takma kafana ya rahat ol sen,bizler burdayız işte ne güzel muhabbet ediyoruz ben bile iki gecede çok alıştım valla sana ve diğer ark.lara,bence terapi gibi bişey burası,hiçkimseyi sallama hele hele keyfini kaçırmak için laf atanlara inadına sende keyfini kaçırmayarak muhabbete devam ederek yanıt ver cnm bnm :)))))))))))

çok haklısın cnm
durduk yere stres oluyorum
ne gerek var
konuları okur yorumumu yaparım dedim eğer böyle gidecekse.

valla bu çelik kapı olayına güvenmeyin sakın.. geçmiş olsun tatlım.. bu arada 40 çokmuş yaa biz de kapıda kalmıştık da 20 tl ye halletti..

ben de başımdan geçeni anlatayım;

geçen sene büyük görümcem bendeydi, gece yarısı saat 2-3 falan sanırım. İKimiz oturmuş muhabbet ediyoruz. evde ışıklar falan yanık. neyse bizim kapıda alarm var birden çalmaya başlamasıyla neye uğradığımızı şaşırdık. tabi alarm çalınca adam kapıyı çekip kaçtı :KK47::KK47::KK47: ben her akşam dışarıya çıkmayacaksak saat 11de falan kapnın bütün kilitlerini kitler alarmı kurarım. Ya o kapıyı nasıl açın be adam şok olduk resmen yaa :KK53::KK53::KK53:

diyeceğim o ki, çelik kapılara güvenmeyin kızlar biz içerde oturuken adam kapıyı açtı ruhumuz bile duymadı :KK14:

sonra eşim değişik bi kilit taktı kapıya o sağlam yani eminiz. kale kapısı gibin oldu mübarek :KK60::KK60::KK60:

bzimde kapıda alarm var benimde eşim güvenlik delisidir,içerden kilitler çevrili olnca baya güvenli oluyo ama tabi kilit çevrili değildi anahtar sadece kapıda takılıydı,adam diğer taraftan ittirince açıldı hemen vallaa:s

ne olur ne olmaz yaa neler duyuyoruz hergün dikkat etmek lazım valla:))))))

çok haklısın cnm
ne gerek var

bence zaten huzur bozmak isteyenlere cevap bile vermeyelim takılalım biz aramızda:)
duymayalımmmm boşver gitsinn:)

benimde eşim hasta cnm bi yandan yaaaa,balın içine çörek otu ezdim de verdim şimdi onaa,ayy ne acı oluyomuş yaa kaşıkta kalanı yaladım daa ıyyyyyy ama öksürüğüne 15-20 dakka içinde iyi geldi valla kızz,aklınızda bulunsun ben bilmiodumda annem söledii :)))

çok haklısın cnm
ne gerek var

bencede canım takmaa öylee seyleriii
benn bilee cok alıştım valla sizi cok da tanımasam bileee..:21:
bencee keyfini cıkarr..burası gercekten terapi gibi oluyorr insana..insan herseyi kocasıylaa konusamıyorr..kapı komsun bilee artık eski komsular gibi değill..onun için sohbete devammm:KK24:

kurdelam çok üzdün beni şimdi....
takılma artık yazılanlara boşver.herkes kendini biliyo.tabiki kimse kimsenin sıkıntısını bilemez.bak bende burda yanlızım.hiç kimsem yok.ve akşama kadar çocuk ev işi bunalıyorum.sadece buraya girince kafam dağılıyo neşem yerine geliyo.ne güzel sohbetler yaptık burda hep birlikte.devam edelim buna lütfen.kapansın falan deme.sen kapatırsın herkes kendine başka sohbet topiki bulur ama senin gibi iyi bir arkadaşı kaybederiz.ve burda tanıdığım herkesi...
boşver takma biri kötü bişi yazdığında hemen bildir hiç muhattap olmadan...ayrıca nilmısra gerçekten iyi biri bizzat tanıdığım için söylüyorum.o zman da dedim yanlış anlaşılmalar oldu diye.zaten şu sıralar eşler gündemde sürekli.bende açtım salaklık edip konuyu tekrar.rahatsız olan eşiyle arası bozulacak olan girmesin buna bende dahil.
böyle şeyler düşünme.bebek konusuna gelince üzülme demek kolay.seni çok iyi anlıyorum.ilk bebeğimi kaybettiğimde bende çok bunaldım.bi daha olmazsa ya dedim.tıp artık çok ilerledi.tüp bebek var ve daha bir sürü yöntem..hem sana doktor olmayacak da demedi.sabret gülüm.yaşn genç daha.mutlu ol ki herşey güzel olsun
anlaştık mı balım

kurdelam sen bunları dert etme kendine kıyamam sana ve şöyle söyleyim dert dersen hepimizde var şuraya biraz rahatlamak ve sizlerle sohbet etmek için geliyoruz herkes bundan gayet memnun hepimiz akşama kadar nelerle uğraşıyoruz akşam olmasını artık iple çekiyorum sizlerle sohbet etmek çok hoşuma gidiyor gerisi boş canım biz burada mutluyuz

sağol ladycim beni anladığın için.tabi yaş farkı olarakta bizlerden kat kat daha olgunsun..
ama gerçekten hayat ev işi ve kkdan ibaret değil
bende isterim bir işim olsun fakat eğeer işi seçersem çocuk olayını unutmam lazım..
buda bana çok koyuyor.
evet 23 yaşımdayım daha çocuk için çok erken
ama çok korkuyorm hiç olmamasından.eğer bu yaşımda bile doğurgan değilsem yaş ilerledikçe bu dahada imkansz hala gelecek bnm için..
onun için bu zamanımı bebek için harcamak istiyorum.
bir kaç kez düşük yaşadım
çok ağır günler geçirdim
hani tabiri caizse cahil cesareti derler ya nasıl kaldırmışım bunların yükünü.ve en önemlisi bebek konusunda ısrar etmemi.
neyse bakalım Allah çok büyük.gün doğmadan neler doğar..
anlayışın için çok teşekkür ederim

Kurdelam, canım lütfen ama başkalarının yazdıklarını takma bu kadar. Yazılmış, çizilmiş vs.. bırak kim ne yazarsa yazsın. Onun görüşürdr vs biraz rahat olmaya zorla kendini. seni anlıyorum, insan kolay kolay hazmedemez bazı şeyleri ama sen kendine ve doğacak bebelerine tabi bi de bize odaklan yavrucum :KK1::KK1:

Burada eminim herkes çok mutlu.. Ben de dahil tabii :KK34: öyle olmasa neden her akşam buraya gelelim, neden gülelim, ben neden fıkra anlatayım di mi ama :KK60::KK60:

evett şu andan itibaren kara bulutlarınızı dağıtınn kızlarr :KK62: haydin teyy teyyy teyyy :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

canım benim kızımda 23 yaşında çocuk istiyor ama şu an tedavi oluyor sakın umudunu yitirme daha o kadar geçsinki olmaması ne demek allahtan asla umut kesilmez

bencede canım takmaa öylee seyleriii
benn bilee cok alıştım valla sizi cok da tanımasam bileee..:21:
bencee keyfini cıkarr..burası gercekten terapi gibi oluyorr insana..insan herseyi kocasıylaa konusamıyorr..kapı komsun bilee artık eski komsular gibi değill..onun için sohbete devammm:KK24:
yok cnm ya ne komşusu hiçç ama hiç kimseyle komşuluk yapmıyorum.herkez dedikoducu.
görüşünce illaki sırrını paylaşıyorsun
ama ben bu konuda hiç taviz vermiyorum
zaten tanımadğm insanlar pekte ısınamadım kimseye.
bence zaten huzur bozmak isteyenlere cevap bile vermeyelim takılalım biz aramızda:)
bende ikisinden birini seçecem şekerm

kurdelam çok üzdün beni şimdi....
takılma artık yazılanlara boşver.herkes kendini biliyo.tabiki kimse kimsenin sıkıntısını bilemez.bak bende burda yanlızım.hiç kimsem yok.ve akşama kadar çocuk ev işi bunalıyorum.sadece buraya girince kafam dağılıyo neşem yerine geliyo.ne güzel sohbetler yaptık burda hep birlikte.devam edelim buna lütfen.kapansın falan deme.sen kapatırsın herkes kendine başka sohbet topiki bulur ama senin gibi iyi bir arkadaşı kaybederiz.ve burda tanıdığım herkesi...
boşver takma biri kötü bişi yazdığında hemen bildir hiç muhattap olmadan...ayrıca nilmısra gerçekten iyi biri bizzat tanıdığım için söylüyorum.o zman da dedim yanlış anlaşılmalar oldu diye.zaten şu sıralar eşler gündemde sürekli.bende açtım salaklık edip konuyu tekrar.rahatsız olan eşiyle arası bozulacak olan girmesin buna bende dahil.
böyle şeyler düşünme.bebek konusuna gelince üzülme demek kolay.seni çok iyi anlıyorum.ilk bebeğimi kaybettiğimde bende çok bunaldım.bi daha olmazsa ya dedim.tıp artık çok ilerledi.tüp bebek var ve daha bir sürü yöntem..hem sana doktor olmayacak da demedi.sabret gülüm.yaşn genç daha.mutlu ol ki herşey güzel olsun
anlaştık mı balım

anlaştık cnm gerçekten tatmin edici şeyler yazmışsın dolu dolu teşekkür ederim.,
o kişinin iyi olup olmamasına gelince tabiki iyidir..
evli bebeği olan bir kadın.ev kadını bir aile sahibi neden kötü olsun ki.orasını zaten tartışamam.kimse kimseninn iyi yada kötü olduğna karar veremez.monitörün arkasında nasıl iyi kalper var yada kötü kalpler hiç kimse bilemez.orası haddime değilde o kişi bnm saygısız olduğumu bir anda düşünüp karar vermiş.her neyse ben kendimi biliyorum beni bilende biliyor.
beni sadece şu topice yazdıkları ilgilendirir.iyidir muhakkar Allah ailesine çocuğuna bağaşlasın.
evet herkez kendini bir topic bulur topicten bol ne var ki dimi.
ama en azından bende böyle şeylerle uğraşmamış olurum.
neyse sende çok sağol beni anladğn için cnm

Kurdelam, canım lütfen ama başkalarının yazdıklarını takma bu kadar. Yazılmış, çizilmiş vs.. bırak kim ne yazarsa yazsın. Onun görüşürdr vs biraz rahat olmaya zorla kendini. seni anlıyorum, insan kolay kolay hazmedemez bazı şeyleri ama sen kendine ve doğacak bebelerine tabi bi de bize odaklan yavrucum :KK1::KK1:

Burada eminim herkes çok mutlu.. Ben de dahil tabii :KK34: öyle olmasa neden her akşam buraya gelelim, neden gülelim, ben neden fıkra anlatayım di mi ama :KK60::KK60:

evett şu andan itibaren kara bulutlarınızı dağıtınn kızlarr :KK62: haydin teyy teyyy teyyy :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

eee o zaman patlat bi fıkra cyd :)))))))
gülelimde neşemiz yerne gelsin:):KK52:

bence de cyda :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

evet sana katılıyorum ceydacım
sende çok sağol..
hadi kapattık gitti konuyu
sadece içimi dökmek istedim.
herşey espiriden muhabbet ibaret değil işte nyese kapadım konuyu:KK34:

canım benim kızımda 23 yaşında çocuk istiyor ama şu an tedavi oluyor sakın umudunu yitirme daha o kadar geçsinki olmaması ne demek allahtan asla umut kesilmez
evet ladycim
ama bir tanıdığım var dünya şekeri dünya tatlısı sanrım en az 15 senelik evli ve çocuğu olmuyor
böyle örnekleri düşünmemek için kafa dağıtmam lazım
yoksa hem eşim hem annem çok üzülüyor
zaten başkada üzülen yok
inşallah kızınızda bende bebişleriniz :KK70:

yok cnm ya ne komşusu hiçç ama hiç kimseyle komşuluk yapmıyorum.herkez dedikoducu.
bende ikisinden birini seçecem şekerm

anlaştık cnm gerçekten tatmin edici şeyler yazmışsın dolu dolu teşekkür ederim.,
o kişinin iyi olup olmamasına gelince tabiki iyidir..
evli bebeği olan bir kadın.ev kadını bir aile sahibi neden kötü olsun ki.orasını zaten tartışamam.kimse kimseninn iyi yada kötü olduğna karar veremez.monitörün arkasında nasıl iyi kalper var yada kötü kalpler hiç kimse bilemez.orası haddime değilde o kişi bnm saygısız olduğumu bir anda düşünüp karar vermiş.her neyse ben kendimi biliyorum beni bilende biliyor.
beni sadece şu topice yazdıkları ilgilendirir.iyidir muhakkar Allah ailesine çocuğuna bağaşlasın.
evet herkez kendini bir topic bulur topicten bol ne var ki dimi.
ama en azından bende böyle şeylerle uğraşmamış olurum.
neyse sende çok sağol beni anladğn için cnm

canımmm demişlerkii iyi düşün iyi olsunn...pozitiff bakalımmm bencee....hadii pozitif olmayaaa:KK8:
unutmakii kendinden daha değerlii bişeyy yokk kendini üzmee lütfennn...

hadii bugun ne yemek yaptıgımızı yazalımmm..

hadi kıslar kahveleri bugün ben yapıyorum herkese benden kahve:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::13::13::13::13:

ayy valla bu çok iyi oldu... :KK19:

zati dün akşam bana kahve vermemiştinizzz :63:

sende çok sağol..

evet ladycim
ama bir tanıdığım var dünya şekeri dünya tatlısı sanrım en az 15 senelik evli ve çocuğu olmuyor
zaten başkada üzülen yok

kurdelam yine benim mesajın içine yazmışsın :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

eee o zaman patlat bi fıkra cyd :)))))))
gülelimde neşemiz yerne gelsin:):KK52:

kız dur daha değil.. kocam yatsın helee :KK60::KK60::KK60:

sende çok sağol..

evet ladycim
zaten başkada üzülen yok

kurdelam bebişini kucağına alınca bu yazdıklarını okutucam sana :))

kız dur daha değil.. kocam yatsın helee :KK60::KK60::KK60:[/QUOTE]

hee doğru önce kahveleri içelim kaynatalım azcıkk :)

canımmm demişlerkii iyi düşün iyi olsunn...pozitiff bakalımmm bencee....hadii pozitif olmayaaa:KK8:
unutmakii kendinden daha değerlii bişeyy yokk kendini üzmee lütfennn...

hadii bugun ne yemek yaptıgımızı yazalımmm..
ben yazim bugün yemek yapmadım pasta yaptım kayınvalidemler geldiydi değişiklik olsun diye
pizza
kar kurabiyesi
portakallı kek
mantı
mantıyı ben yapmadım ama hazır :))sadece yağurtladım :KK1:

X