sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

çok haklısın cnm
durduk yere stres oluyorum
ne gerek var
konuları okur yorumumu yaparım dedim eğer böyle gidecekse.

bzimde kapıda alarm var benimde eşim güvenlik delisidir,içerden kilitler çevrili olnca baya güvenli oluyo ama tabi kilit çevrili değildi anahtar sadece kapıda takılıydı,adam diğer taraftan ittirince açıldı hemen vallaa:s

ne olur ne olmaz yaa neler duyuyoruz hergün dikkat etmek lazım valla:))))))

çok haklısın cnm
ne gerek var

bence zaten huzur bozmak isteyenlere cevap bile vermeyelim takılalım biz aramızda:)
duymayalımmmm boşver gitsinn:)

benimde eşim hasta cnm bi yandan yaaaa,balın içine çörek otu ezdim de verdim şimdi onaa,ayy ne acı oluyomuş yaa kaşıkta kalanı yaladım daa ıyyyyyy ama öksürüğüne 15-20 dakka içinde iyi geldi valla kızz,aklınızda bulunsun ben bilmiodumda annem söledii :)))

çok haklısın cnm
ne gerek var

bencede canım takmaa öylee seyleriii
benn bilee cok alıştım valla sizi cok da tanımasam bileee..
bencee keyfini cıkarr..burası gercekten terapi gibi oluyorr insana..insan herseyi kocasıylaa konusamıyorr..kapı komsun bilee artık eski komsular gibi değill..onun için sohbete devammm

kurdelam çok üzdün beni şimdi....
takılma artık yazılanlara boşver.herkes kendini biliyo.tabiki kimse kimsenin sıkıntısını bilemez.bak bende burda yanlızım.hiç kimsem yok.ve akşama kadar çocuk ev işi bunalıyorum.sadece buraya girince kafam dağılıyo neşem yerine geliyo.ne güzel sohbetler yaptık burda hep birlikte.devam edelim buna lütfen.kapansın falan deme.sen kapatırsın herkes kendine başka sohbet topiki bulur ama senin gibi iyi bir arkadaşı kaybederiz.ve burda tanıdığım herkesi...
boşver takma biri kötü bişi yazdığında hemen bildir hiç muhattap olmadan...ayrıca nilmısra gerçekten iyi biri bizzat tanıdığım için söylüyorum.o zman da dedim yanlış anlaşılmalar oldu diye.zaten şu sıralar eşler gündemde sürekli.bende açtım salaklık edip konuyu tekrar.rahatsız olan eşiyle arası bozulacak olan girmesin buna bende dahil.
böyle şeyler düşünme.bebek konusuna gelince üzülme demek kolay.seni çok iyi anlıyorum.ilk bebeğimi kaybettiğimde bende çok bunaldım.bi daha olmazsa ya dedim.tıp artık çok ilerledi.tüp bebek var ve daha bir sürü yöntem..hem sana doktor olmayacak da demedi.sabret gülüm.yaşn genç daha.mutlu ol ki herşey güzel olsun
anlaştık mı balım

sağol ladycim beni anladığın için.tabi yaş farkı olarakta bizlerden kat kat daha olgunsun..
ama gerçekten hayat ev işi ve kkdan ibaret değil
bende isterim bir işim olsun fakat eğeer işi seçersem çocuk olayını unutmam lazım..
buda bana çok koyuyor.
evet 23 yaşımdayım daha çocuk için çok erken
ama çok korkuyorm hiç olmamasından.eğer bu yaşımda bile doğurgan değilsem yaş ilerledikçe bu dahada imkansz hala gelecek bnm için..
onun için bu zamanımı bebek için harcamak istiyorum.
bir kaç kez düşük yaşadım
çok ağır günler geçirdim
hani tabiri caizse cahil cesareti derler ya nasıl kaldırmışım bunların yükünü.ve en önemlisi bebek konusunda ısrar etmemi.
neyse bakalım Allah çok büyük.gün doğmadan neler doğar..
anlayışın için çok teşekkür ederim

Kurdelam, canım lütfen ama başkalarının yazdıklarını takma bu kadar. Yazılmış, çizilmiş vs.. bırak kim ne yazarsa yazsın. Onun görüşürdr vs biraz rahat olmaya zorla kendini. seni anlıyorum, insan kolay kolay hazmedemez bazı şeyleri ama sen kendine ve doğacak bebelerine tabi bi de bize odaklan yavrucum

Burada eminim herkes çok mutlu.. Ben de dahil tabii öyle olmasa neden her akşam buraya gelelim, neden gülelim, ben neden fıkra anlatayım di mi ama

evett şu andan itibaren kara bulutlarınızı dağıtınn kızlarr haydin teyy teyyy teyyy

canım benim kızımda 23 yaşında çocuk istiyor ama şu an tedavi oluyor sakın umudunu yitirme daha o kadar geçsinki olmaması ne demek allahtan asla umut kesilmez

yok cnm ya ne komşusu hiçç ama hiç kimseyle komşuluk yapmıyorum.herkez dedikoducu.
görüşünce illaki sırrını paylaşıyorsun
ama ben bu konuda hiç taviz vermiyorum
zaten tanımadğm insanlar pekte ısınamadım kimseye.

eee o zaman patlat bi fıkra cyd :)))))))
gülelimde neşemiz yerne gelsin:)

bence de cyda

hadi kıslar kahveleri bugün ben yapıyorum herkese benden kahve:13::13::13::13:

ayy valla bu çok iyi oldu...

zati dün akşam bana kahve vermemiştinizzz

kız dur daha değil.. kocam yatsın helee [/QUOTE]

hee doğru önce kahveleri içelim kaynatalım azcıkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…