slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli?ben çok kötüydüm dün aksam üstü mide bulantısı basladı ve kıvranmaya basladım iyice arttı bulantılarım artık dayanamaz hale geldim sürekli kusuyordum dayanamdım eşimi aradım çağanda durmuyodu gel diye sağolsun geldi annemide almış gelirken hemen acile gittik kanımda ve idrar yollarımda enfeksiyon varmış hemen bulantımı gidermek için bi iğne yaptılar sonrda bir sürü ilaç yazıp gönderdiler gece hiç uyumadım kötüydüm ama şimdi daha iyiyim
hemde nasıl hemde nasılllllsağol canım ya dinlenmeylede geçecek bişey değildi benimkisi sürekli istifar ettim durdum hemde 2 gün hiç bişey yemeden ayy ALLAH kimsenin başına vermesin çok zorr
haftasonu şekerim doğaldrbenim kociş yatmadı henüz
cnm hg slmmm nasılsın?selamm millettttttttttttt
herkes nasıll ayy cok yoruldum cokkk
slm kızlar
dün gece kerem uyandı.sabah beşe kadar uyumadı .eşimde bana fırça attı klavyenin sesinden uyanmış ne işim varmış o saatalere kadar nette.artık yasaklicakmış bana neti falan ...
neyse barıştık sonunda
ay bugün gezmeye gittik biraz ev işi yaptım.akşama da kayınvalidemler yemeğe geldi.onlar gitti.keremi uyuttum evi topladım ve burdayım
ay cnm hg iyice moda oldu kocaların kkyı yasaklaması hiç şaşırmadım normaldir.
ne güzel dolu dolu geçmiş günün.
yok güzelim kkya size bişe dediği yok.onun derdi benle :)) çünkü sabah yerlerde sürünüyom.o da görünce kızıyo
evet dolu dolu geçti.çok da yoruldum.
sen neler yaptın
bize zaten kim ne diyebilir cnm.:)
öyle birşey olsa bile bnmde kocam var oda birşeyler der sonuçta.neyse iyice farklı yerlere gitti konu.[/QUOTE
keşke söylemeseydim pişman oldum şimdi(
Slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım şu kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum ama yapamadım acaba yardımcı olabilirmisiniz...biraz alakasız oldu ama :)))
cnm hgdinde bnm hiç bir bilgim yok.Slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım şu kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum ama yapamadım acaba yardımcı olabilirmisiniz...biraz alakasız oldu ama :)))
bize zaten kim ne diyebilir cnm.:)
öyle birşey olsa bile bnmde kocam var oda birşeyler der sonuçta.neyse iyice farklı yerlere gitti konu.[/QUOTE
keşke söylemeseydim pişman oldum şimdi(
yok cnm zaten dünden beri bu konuyla cebelleşiyoruz sende deyince tam oldu neyse sorun değil.
sonuçta ben seni çok seviyorum istediğin zaman gel her zaman beklerim
gece gelmesen bile gündüz selamını eksik etme yeter.
zaten bu hafta sondu bende uyku düzenimi getirmek için birşeyler yapacam çok geç kalmamak için.
kıslar nasılsınız bugün geç kaldım ne var ne yok
cnm hgdinde bnm hiç bir bilgim yok.
nickini değiştirince müsait olduğunda gel muhabbete
ama bilgim yok ki
yok cnm zaten dünden beri bu konuyla cebelleşiyoruz sende deyince tam oldu neyse sorun değil.
zaten bu hafta sondu bende uyku düzenimi getirmek için birşeyler yapacam çok geç kalmamak için.
nici değişince gelicem iyi geceler herkese
cnm hgdinde bnm hiç bir bilgim yok.
nickini değiştirince müsait olduğunda gel muhabbete
ama bilgim yok ki
teşekkür ederim canım.neyse boşverelim eşleri
sen ne yaptın bugün?
sen bana hiç laf atmıyorsun artıkSelam hatunlar.. nasılsınız bakalım?
Ben eşimle tv izliyorum.. azcıkın buraya bakayım dedim kaçtım yanından
kıslar nasılsınız bugün geç kaldım ne var ne yok
hemde nasıl hemde nasılllll
mide bulantısı kadar zor baş ağırısı kadar kötü bi an yoktur
geçene kadar insan nasıl can çekişiyor sorma..
bnm hepsi çok ağır geçer
haftasonu şekerim doğaldr
cnm hg slmmm nasılsın?