sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hiç bişey yok vallahi.eşim işten gelmedi daha yemeğinide işyerinde yiyecekmiş yemekte yapmadım.bende pc başında vakit geçirmeye çalışıyorum.

bizim evde tv yok o yüzden bende dizileri netten takip etmeye çalışıyorum ama kızım nerede yi izlemedim daha hiç...

aaa öylemii,neden bozuldu falanmı yoksa tv sevmeyenlerdenmisiniz ???
kızım nerede de güzel bi dizi,zengin bi ailenin kızı kayboldu falan,onu arıyolar kaç bölümdür ama bakalım daha nekadar sürecekk bu arayışş,çok uzattılar valla**
ama benim favori dizim bu aralar öyle bir geçerki zamanki bide muhteşem yüzyıl,,bunlara baktınmı hiç ?

ben 1 yıllık evliyim.ilk eşimin ailesinin yanında kalıyoduk.bizede bu arada ev yapılıyodu tokiden.oyüzden eşya almamıştık.ordada anlaşamayınca ev teslim olana kadar kiraya çıktık.kiradayız şimdi.oyüzden buraya bi kanepe bi baza aldık.internet var diyede televizyonda acele etmeyelim dedik.işte öyle.
dizilerden öyle bir geçer zamankiyi ara ara izliyorum.muhteşem yüzyılıda izlemedim daha.

ben 1 yıllık evliyim.ilk eşimin ailesinin yanında kalıyoduk.bizede bu arada ev yapılıyodu tokiden.oyüzden eşya almamıştık.ordada anlaşamayınca ev teslim olana kadar kiraya çıktık.kiradayız şimdi.oyüzden buraya bi kanepe bi baza aldık.internet var diyede televizyonda acele etmeyelim dedik.işte öyle.
dizilerden öyle bir geçer zamankiyi ara ara izliyorum.muhteşem yüzyılıda izlemedim daha.

anladım cnm hayırlısı hepsi olur inşallah,en önemlisi ev zaten,evi halledinde gerisi kolay:)
bende daha yeni evliyim 4. ayın içindeyim işte,bi aydırda işten ayrıldım,öle evde evişiydi tvde dizi falan takılıyorum,iş hayatından sonra çok keyifli geliyo bana evde vakit geçirmek:)))
:KK66::KK64::KK66::KK64:

enet hayırlısı.sende daha yeniymişin hayırlı olsun evliliğinde umarım bir ömür boyu huzurla sürer.ben istanbuldayım.sen nerdesin?

bende istanbul cnm :) hemşehri sayılırızz :)
buarada iyi dileklerin için çok saol cnm,seninde yeni daha ,sana da bir ömür boyu mutluluklar :)
çocuk falan yok dimi sendede<?

teşekkür ederim.çocuk yok daha uzun bi sürede düşünmüyorum.siz düşünüyomusunuz?

teşekkür ederim.çocuk yok daha uzun bi sürede düşünmüyorum.siz düşünüyomusunuz?

walla bende eeşimde çok istiyoruz,geçen hafta içi gittim doktora bakalım pko falan dedi bana doktor ama hiç belli olmazda dedi,çalışmalara başladık yani:)
kısmetse hemen olsun istiyoruz,benim eşim bebek delisi kendi erkek kardeşinin çocuğunu öyle deli gibi seviyokii aklı çıkıyoo,bari yapalımda bizimkini sevsin :)))

çok sevindim senin adına inşaallah bi pürüz çıkmazda hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz.bende erkeklerin küçük çocukları sevmelerini ilgilenmelerini çok yakıştırıyorum.eşimde çocukları çok seviyo ama evimize falan geçip düzenimizi oturtana kadar bekleyelim diyorum.

haklısın cnm en iyisi olur sizin içinde:)
biz şimdi anneme çay içmeye gidiyoruz:)ilerleyen saatlerde burda olursan görüşürüz cnm yinee:)))))
:KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli?ben çok kötüydüm dün aksam üstü mide bulantısı basladı ve kıvranmaya basladım iyice arttı bulantılarım artık dayanamaz hale geldim sürekli kusuyordum dayanamdım eşimi aradım çağanda durmuyodu gel diye sağolsun geldi annemide almış gelirken hemen acile gittik kanımda ve idrar yollarımda enfeksiyon varmış hemen bulantımı gidermek için bi iğne yaptılar sonrda bir sürü ilaç yazıp gönderdiler gece hiç uyumadım kötüydüm ama şimdi daha iyiyim

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli?ben çok kötüydüm dün aksam üstü mide bulantısı basladı ve kıvranmaya basladım iyice arttı bulantılarım artık dayanamaz hale geldim sürekli kusuyordum dayanamdım eşimi aradım çağanda durmuyodu gel diye sağolsun geldi annemide almış gelirken hemen acile gittik kanımda ve idrar yollarımda enfeksiyon varmış hemen bulantımı gidermek için bi iğne yaptılar sonrda bir sürü ilaç yazıp gönderdiler gece hiç uyumadım kötüydüm ama şimdi daha iyiyim

Geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun.. :KK71: iyi ki daha kötü birşey olmamış, iyi bak kendine :KK34:

Geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun.. :KK71: iyi ki daha kötü birşey olmamış, iyi bak kendine :KK34:

sağol canım benim şimid yine bulanmaya basladım ama hiç bişey yiyemiyorum bu ara yemeklerden tiksinir oldum ya bu bulantı beni mahvetti

aaaa ilk satırlarını okurken üşütmüşsündür falan diye düşündüm ama son satırlarında kanında ve idrar yollarında enfeksiyon olduğu görünce cidden çok üzüldüm derfatcım
Allah şifanı versin.beterinden saknsın.çok geçmiş olsun.aman ilaçlarını aksatma.
dinlenmeye çalış.
geçen gece pc başında otururken bnmde midem bulanmaya başladı ve pcden zor kalktım.
yattım hemen sonrasında geçti ama dinlendiğim için geçti..
eğer yatmasaydım istifar edecektim.
bi iki kere nasıl desem öğürdüm diyim işte.
neyse tekrar geçmiş olsun

kızlarrr fıstıklar
online göremedim sizi
neyse inşallah gece görüşürüz müsait olursak...Allahın izniyle:KK48::119::122::122:
hoşçakalın mutlu kalın:KK66:

aaaa ilk satırlarını okurken üşütmüşsündür falan diye düşündüm ama son satırlarında kanında ve idrar yollarında enfeksiyon olduğu görünce cidden çok üzüldüm derfatcım
Allah şifanı versin.beterinden saknsın.çok geçmiş olsun.aman ilaçlarını aksatma.
dinlenmeye çalış.
geçen gece pc başında otururken bnmde midem bulanmaya başladı ve pcden zor kalktım.
yattım hemen sonrasında geçti ama dinlendiğim için geçti..
eğer yatmasaydım istifar edecektim.
bi iki kere nasıl desem öğürdüm diyim işte.
neyse tekrar geçmiş olsun

sağol canım ya dinlenmeylede geçecek bişey değildi benimkisi sürekli istifar ettim durdum hemde 2 gün hiç bişey yemeden ayy ALLAH kimsenin başına vermesin çok zorr

X