ben 1 yıllık evliyim.ilk eşimin ailesinin yanında kalıyoduk.bizede bu arada ev yapılıyodu tokiden.oyüzden eşya almamıştık.ordada anlaşamayınca ev teslim olana kadar kiraya çıktık.kiradayız şimdi.oyüzden buraya bi kanepe bi baza aldık.internet var diyede televizyonda acele etmeyelim dedik.işte öyle.
dizilerden öyle bir geçer zamankiyi ara ara izliyorum.muhteşem yüzyılıda izlemedim daha.
teşekkür ederim.çocuk yok daha uzun bi sürede düşünmüyorum.siz düşünüyomusunuz?
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli?ben çok kötüydüm dün aksam üstü mide bulantısı basladı ve kıvranmaya basladım iyice arttı bulantılarım artık dayanamaz hale geldim sürekli kusuyordum dayanamdım eşimi aradım çağanda durmuyodu gel diye sağolsun geldi annemide almış gelirken hemen acile gittik kanımda ve idrar yollarımda enfeksiyon varmış hemen bulantımı gidermek için bi iğne yaptılar sonrda bir sürü ilaç yazıp gönderdiler gece hiç uyumadım kötüydüm ama şimdi daha iyiyim
Geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun..iyi ki daha kötü birşey olmamış, iyi bak kendine
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli?ben çok kötüydüm dün aksam üstü mide bulantısı basladı ve kıvranmaya basladım iyice arttı bulantılarım artık dayanamaz hale geldim sürekli kusuyordum dayanamdım eşimi aradım çağanda durmuyodu gel diye sağolsun geldi annemide almış gelirken hemen acile gittik kanımda ve idrar yollarımda enfeksiyon varmış hemen bulantımı gidermek için bi iğne yaptılar sonrda bir sürü ilaç yazıp gönderdiler gece hiç uyumadım kötüydüm ama şimdi daha iyiyim
aaaa ilk satırlarını okurken üşütmüşsündür falan diye düşündüm ama son satırlarında kanında ve idrar yollarında enfeksiyon olduğu görünce cidden çok üzüldüm derfatcım
Allah şifanı versin.beterinden saknsın.çok geçmiş olsun.aman ilaçlarını aksatma.
dinlenmeye çalış.
geçen gece pc başında otururken bnmde midem bulanmaya başladı ve pcden zor kalktım.
yattım hemen sonrasında geçti ama dinlendiğim için geçti..
eğer yatmasaydım istifar edecektim.
bi iki kere nasıl desem öğürdüm diyim işte.
neyse tekrar geçmiş olsun