sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

soğan suyu napıyormuş

5 olduk ezgiyi de ekle
ayrıca kurdelamı da yedeklere yaz :))
kız dilek adresi vermene gerek yok kargo adresi versen de olur dedi ya cyda

ekledim kuşum..

evet dilekcim ev adresi vermen şart değil bebm yaa evine yakın kargonun adresini vericeksin ordan gidip alıcan kargoyu

ne tatlı sormuşsun canım,soğan suyu rahmi temizliyor ve hamile kalmana yardımcı oluyormuşşşşş

kız yamuk ben seni daha yeni gördüm inanki kafam sulandı naber napıyon benim oğlan öksürüyo 4 günden beri geçmedi aklım onda ya bende içim soğan suyu ikinci istiyom bende ama eşim istemiyo o nasıl olcak

Üç kafadar bir gün ormanda gezintiye cikmislar ve orada kaybolbuslar. Hava da iyice kararmis. Bu arada uzakta bir isik görmüsler ve oraya dogru yol almislar.
Oraya varmislar ve kapiyi calmislar.
Karsilarina aksi bir adam cikmis.

"Amca bizi bu aksam misafir edebilir misin, yolumuzu kaybettik"
demisler.

Adam bi bakmis bunlarin biri kel,biri kör,biri de topal.

"Tamam sizi misafir ederim ama sen kel olan kafani kasimayacan, sen kör olan gözünü silmeyecen, sen topal olan ayagini uzatmayacan, yoksa misafir etmem" demis aksi adam.

Bizim kafadarlar caresiz kabul etmisler ve iceriye girmisler. Kel artik dayanamamis ve bir care bulmus.
"Benim babam kalayci idi" demis. "tencereleri böyle tutarak kalaylardi " diyerek kafasini bir güzel kasimis.

Bu arada kör ise "benim babam da okcu idi " demis ve "oku atmadan önce böyle terini silerdi "demis ve "bu arada gözünü silmis" ve oda kurtulmus.

Topal ise ayagini uzatarak "Yalanciya bu girsin mi" demiş.

kız yamuk ben seni daha yeni gördüm inanki kafam sulandı naber napıyon benim oğlan öksürüyo 4 günden beri geçmedi aklım onda ya bende içim soğan suyu ikinci istiyom bende ama eşim istemiyo o nasıl olcak

kız dilek dur ikimiz de beraber yaparız ikinciyi

Benimki maaşını alır ve bana getirir. Ödemeler ve birimkileri ben yaparım. Evin muhasebesi bende sorulur yani. Hem işte hem evde muhasebe benden sorulur
cnm görmemişim mesajını
inşallah görürsün belkide benmkide unutulur ya...:)
bizim eşimle ortaktr herşeyimiz o hesaplar ben saklarım:)
5 olduk ezgiyi de ekle
ayrıca kurdelamı da yedeklere yaz :))
kız dilek adresi vermene gerek yok kargo adresi versen de olur dedi ya cyda

birşey soracam kime alacağımız belli olmuyor mu?
orasını bilmiyorum ben

nerden buluyon bunları:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…