sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kız yamuk ben seni daha yeni gördüm inanki kafam sulandı naber napıyon benim oğlan öksürüyo 4 günden beri geçmedi aklım onda ya bende içim soğan suyu ikinci istiyom bende ama eşim istemiyo o nasıl olcak
olsun canım önemli değil,geçmiş olsun canım,dikkat edin bundan sonra dahada soğuk havalar geliyor,canım soğan kürü şöyle adet bitiminden sonra sabah ve öğlen aç karna 2 bardak kaynamış klorsuz suya 1 soğanı 4 e bölüp 5 dk kaynatıp sıcak sıcak içeceksin ama sabah öğlen herseferinde taze yapacaksın bunu ve 15 gün devam edeceksin.rahmi temizliyor diyorlar,yani hamile kalmanı kolaylaştırıyor,dene bakalım,birde bol bol......
Allah seni ne etmesin gıııı

kızlar ya ben size sormuştum ya katı meyve sıkacağı alcam diye yarın alcam arzumun varmış 150 milyonmuş iyimidir arzum markası acaba alsammı

kızlar ya ben size sormuştum ya katı meyve sıkacağı alcam diye yarın alcam arzumun varmış 150 milyonmuş iyimidir arzum markası acaba alsammı

canım ben arzumu bilmiyorum ama abimde bosh var,çok güzel ama fiyatını bilmiyorum,fiyatları yakınsa bosh al bence.arçelik falan düşünürsende kesinlikle uzak dur,herşeyi bozuk çıkıyor

kızlar ben kaçıyorum dondum resmen gideyimde sokulayım
yarın grşrz inşlh canlar
öpüyorum hepicinizi ii sohbetlerrr :92::92:

kızlar ben kaçıyorum dondum resmen gideyimde sokulayım
yarın grşrz inşlh canlar
öpüyorum hepicinizi ii sohbetlerrr :92::92:
tamam bacım görüşürüz şeker:80:
pazartesine kadar bekleyelim bence de ...cyda sen her girdiğinde listeyi çekilişi yaz buraya.gören okusun (emir gibi oldu biraz )olur mu bacım
bencede beklemek lazım şekerim....

kuşum bnm hiç bir bilgim yok bu konuda

arzum fena marka değil bu yıl içinde iyiymiş fiyatı ben geçen yıl 230 mu ne vermiştim ama markası ne acaba,ayy gidip bakıcam mutfağa valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…