öyle canım herşeyin hayırlısı rabibm vermiyorsa vardır bi bildiği
olmaması için bir sürü sebep veriyo...inşlhh bizim içine bir gün ol der mevlam..
ilk zamanlar daha çok takıyodum artık aştım çoğu şeyleri sadece artık nasıl bir tedavi yolu izlememiz gerektiğini düşünüyorum
evet öyle canım hayırlısı .tedavine bak sen.en önemlisi stres yapma uzak dur...bu mutlu haberleriniiz okuruz burdan inşallah en yakında
Üç kafadar bir gün ormanda gezintiye cikmislar ve orada kaybolbuslar. Hava da iyice kararmis. Bu arada uzakta bir isik görmüsler ve oraya dogru yol almislar.
Oraya varmislar ve kapiyi calmislar.
Karsilarina aksi bir adam cikmis.
"Amca bizi bu aksam misafir edebilir misin, yolumuzu kaybettik"
demisler.
Adam bi bakmis bunlarin biri kel,biri kör,biri de topal.
"Tamam sizi misafir ederim ama sen kel olan kafani kasimayacan, sen kör olan gözünü silmeyecen, sen topal olan ayagini uzatmayacan, yoksa misafir etmem" demis aksi adam.
Bizim kafadarlar caresiz kabul etmisler ve iceriye girmisler. Kel artik dayanamamis ve bir care bulmus.
"Benim babam kalayci idi" demis. "tencereleri böyle tutarak kalaylardi " diyerek kafasini bir güzel kasimis.
Bu arada kör ise "benim babam da okcu idi " demis ve "oku atmadan önce böyle terini silerdi "demis ve "bu arada gözünü silmis" ve oda kurtulmus.
Topal ise ayagini uzatarak "Yalanciya bu girsin mi" demiş.
birşey soracam kime alacağımız belli olmuyor mu?
orasını bilmiyorum ben
çekiliş yapıldıktan sonra kime hediye alacağını özel mesajla bildireceğiz canım
cnm görmemişim mesajını
inşallah görürsün belkide benmkide unutulur ya...:)
bizim eşimle ortaktr herşeyimiz o hesaplar ben saklarım:)
birşey soracam kime alacağımız belli olmuyor mu?
orasını bilmiyorum ben
cnm sende bnm gibisin bende bıktım bu konulardan lütfen üzülme bak bizde senin gibiyiz
kurdelam liste tamam olunca çekiliş yapıcaz rastgele kime çıkarsa...şans yani
ceyda sen bi dahisin bacım ya
ya ceyda yada keremce biriniz anlatın bi rica etsem
kime hediye alacağımz belli olmuyor mu?
olsun canım önemli değil,geçmiş olsun canım,dikkat edin bundan sonra dahada soğuk havalar geliyor,canım soğan kürü şöyle adet bitiminden sonra sabah ve öğlen aç karna 2 bardak kaynamış klorsuz suya 1 soğanı 4 e bölüp 5 dk kaynatıp sıcak sıcak içeceksin ama sabah öğlen herseferinde taze yapacaksın bunu ve 15 gün devam edeceksin.rahmi temizliyor diyorlar,yani hamile kalmanı kolaylaştırıyor,dene bakalım,birde bol bol......kız yamuk ben seni daha yeni gördüm inanki kafam sulandı naber napıyon benim oğlan öksürüyo 4 günden beri geçmedi aklım onda ya bende içim soğan suyu ikinci istiyom bende ama eşim istemiyo o nasıl olcak
Allah seni ne etmesin gııııÜç kafadar bir gün ormanda gezintiye cikmislar ve orada kaybolbuslar. Hava da iyice kararmis. Bu arada uzakta bir isik görmüsler ve oraya dogru yol almislar.
Oraya varmislar ve kapiyi calmislar.
Karsilarina aksi bir adam cikmis.
"Amca bizi bu aksam misafir edebilir misin, yolumuzu kaybettik"
demisler.
Adam bi bakmis bunlarin biri kel,biri kör,biri de topal.
"Tamam sizi misafir ederim ama sen kel olan kafani kasimayacan, sen kör olan gözünü silmeyecen, sen topal olan ayagini uzatmayacan, yoksa misafir etmem" demis aksi adam.
Bizim kafadarlar caresiz kabul etmisler ve iceriye girmisler. Kel artik dayanamamis ve bir care bulmus.
"Benim babam kalayci idi" demis. "tencereleri böyle tutarak kalaylardi " diyerek kafasini bir güzel kasimis.
Bu arada kör ise "benim babam da okcu idi " demis ve "oku atmadan önce böyle terini silerdi "demis ve "bu arada gözünü silmis" ve oda kurtulmus.
Topal ise ayagini uzatarak "Yalanciya bu girsin mi" demiş.
anladım tatlım ok.çekiliş nasıl oluyor peki?
kızlar o zaman daha bi sürü kişi var biraz dAHA bekleyelim
ona göre yaparsınız..
kızlar ya ben size sormuştum ya katı meyve sıkacağı alcam diye yarın alcam arzumun varmış 150 milyonmuş iyimidir arzum markası acaba alsammı
kızlar ya ben size sormuştum ya katı meyve sıkacağı alcam diye yarın alcam arzumun varmış 150 milyonmuş iyimidir arzum markası acaba alsammı
tamam bacım görüşürüz şeker:80:kızlar ben kaçıyorum dondum resmen gideyimde sokulayım
yarın grşrz inşlh canlar
öpüyorum hepicinizi ii sohbetlerrr :92::92:
bencede beklemek lazım şekerim....pazartesine kadar bekleyelim bence de ...cyda sen her girdiğinde listeyi çekilişi yaz buraya.gören okusun (emir gibi oldu biraz)olur mu bacım
kızlar ben kaçıyorum dondum resmen gideyimde sokulayım
yarın grşrz inşlh canlar
öpüyorum hepicinizi ii sohbetlerrr :92::92:
canım ben arzumu bilmiyorum ama abimde bosh var,çok güzel ama fiyatını bilmiyorum,fiyatları yakınsa bosh al bence.arçelik falan düşünürsende kesinlikle uzak dur,herşeyi bozuk çıkıyor
arzum iyi marka fiyatı da iyiymiş bence al