canım ben arzumu bilmiyorum ama abimde bosh var,çok güzel ama fiyatını bilmiyorum,fiyatları yakınsa bosh al bence.arçelik falan düşünürsende kesinlikle uzak dur,herşeyi bozuk çıkıyor
anladım tatlım ok.çekiliş nasıl oluyor peki?
kızlar ya ben size sormuştum ya katı meyve sıkacağı alcam diye yarın alcam arzumun varmış 150 milyonmuş iyimidir arzum markası acaba alsammı
pazartesine kadar bekleyelim bence de ...cyda sen her girdiğinde listeyi çekilişi yaz buraya.gören okusun (emir gibi oldu biraz)olur mu bacım
canım ben arzumu bilmiyorum ama abimde bosh var,çok güzel ama fiyatını bilmiyorum,fiyatları yakınsa bosh al bence.arçelik falan düşünürsende kesinlikle uzak dur,herşeyi bozuk çıkıyor
kızlar ben kaçıyorum dondum resmen gideyimde sokulayım
yarın grşrz inşlh canlar
öpüyorum hepicinizi ii sohbetlerrr :92::92:
kk' dan bi editöre ya da aramızdan birine çekiliş yaptıracağız canım. bi kağıda isimleri yazıp katlanır sonra da kura ile isimler eşleşir.. kim kime hediye alacaksa onlar özel mesaj ile bildirilecek
benim çoğu küçük ev aletim arzum' un canım şahsen çok memnunum..
estğ bacım tabi doğru diyosun eklerim her zaman
arzum fena marka değil bu yıl içinde iyiymiş fiyatı ben geçen yıl 230 mu ne vermiştim ama markası ne acaba,ayy gidip bakıcam mutfağa valla:)
gitmeden yorum yapayım bari :)
bizim evdeki büyük eşyaların hepsi arçelik gayet memnunuz
mutfak robotumda arçelik katı meyveyi portakal suyunu herşeyi onda yapıyorum çok da memnunum
sen sorun yaşadın herhalde canım :26:
kk' dan bi editöre ya da aramızdan birine çekiliş yaptıracağız canım. bi kağıda isimleri yazıp katlanır sonra da kura ile isimler eşleşir.. kim kime hediye alacaksa onlar özel mesaj ile bildirilecek
ceydoş anladım tatlım okiş:89:
ayrıca sembas,shadoww,su perisi,su peri,mzy ,denizbatın,derfat aklıama gelen bunlar
belki katılmak isteyebilirler.....
Kızlar size bi fıkra daha ama bu edepsiz değil
Bir gün okulda öğretmen öğrencilere sorar ' Kimler cennete gitmek ister parmak kaldırsın, Temel haricinde herkez parmak kaldırır öğretmen Temel e sormuş sen niçin cennete gitmek istemiyorsun ? demiş.
- Temel "Haçen anam okuldan sunra hemen eve cel dedu'!
ay safım benim yaa
ay safım benim yaa
Kızlar size bi fıkra daha ama bu edepsiz değil
Bir gün okulda öğretmen öğrencilere sorar ' Kimler cennete gitmek ister parmak kaldırsın, Temel haricinde herkez parmak kaldırır öğretmen Temel e sormuş sen niçin cennete gitmek istemiyorsun ? demiş.
- Temel "Haçen anam okuldan sunra hemen eve cel dedu'!
ay safım benim yaa
ben su perisini göremiyorum çok tan beri bilen varmı:97: