amin güzelim...
ben hep o minik süpürgeyle süpürüyorum...
halılar içinde büyük olanı açıyorum ama genelde küçüğü ile alıyorum
büyük olanı peşimde kocaman sinir oluyorum çarpıyor her yere.
ama emin ol elektirk farkı olmmuyr
belki bizde olmuyordur bilmiyorum bi dene.
canım ben zeytinliği karaca' dan 5tl' ye aldım :26:
canım sanırım 7.günümde falan akıntımla birlikte kanamam geldi,tamda yumurtlama dönemimdi,bende korkumdan bıraktım,şimdi beklemedeyim canım,ayın 30u gibi regl olmam lazım,hayırlısı artık,senin nezaman canım?inşaallah Allahım isteyen herkese versin.kurdelam sanada canım tez zamanda....
ay kesin bendede olmaz fark
bu arada kızlar baktım o mesaj yazana 12 ayda üye olmuş ama hiç bir yere yazı yazmamış :26:
manyakmı ne bana denk geldi :95:
hadi hayırlısı cnmcmbende bebek istiyorummdaha çok erken yeni evliyiz ama bizde başladık çalışmalara:)
canım sanırım 7.günümde falan akıntımla birlikte kanamam geldi,tamda yumurtlama dönemimdi,bende korkumdan bıraktım,şimdi beklemedeyim canım,ayın 30u gibi regl olmam lazım,hayırlısı artık,senin nezaman canım?inşaallah Allahım isteyen herkese versin.kurdelam sanada canım tez zamanda....
Kızlrrr birbirimize hediye göndeeermek için çekiliş yapmak istiyoruz..
Ev adreslerinizi vermek zorunda değilsiniz, isterseniz evinize ya da işyerinize yakın kargo firmasının adresini verirsiniz ve kargonuzu ordan gidip alırsınız.
Katılmak isteyenler bana özel mesaj ile bildirebilirler.
Çekilişe katılanlar
1- cyd86
2- keremce
hepsi çok güzel,güle güle kullan canım.
Kızlrrr birbirimize hediye göndeeermek için çekiliş yapmak istiyoruz..
Ev adreslerinizi vermek zorunda değilsiniz, isterseniz evinize ya da işyerinize yakın kargo firmasının adresini verirsiniz ve kargonuzu ordan gidip alırsınız.
Katılmak isteyenler bana özel mesaj ile bildirebilirler.
Çekilişe katılanlar
1- cyd86
2- keremce
bana da denk gelmiştibi tane kurdelam biliyo
yeni üye olmuş ilk kez buraya yazdı nasılsınız falan diye ben hiç cvp vermeden direk arkadaş listesine ekliyo benikabul etmedim bende
kurdelama diyomki beni kendine çok yakın hissetti herhal
ay kesin bendede olmaz fark
bu arada kızlar baktım o mesaj yazana 12 ayda üye olmuş ama hiç bir yere yazı yazmamış :26:
manyakmı ne bana denk geldi :95:
bana da denk gelmiştibi tane kurdelam biliyo
yeni üye olmuş ilk kez buraya yazdı nasılsınız falan diye ben hiç cvp vermeden direk arkadaş listesine ekliyo benikabul etmedim bende
kurdelama diyomki beni kendine çok yakın hissetti herhal
hadi hayırlısı cnmcm
Allah umarım çokkk bekletmez
ben bayadır bekliyorum
hiçte olacak gibi hissetmiyorum
ah bir olsa
teyzelerine haber salardım oofff(teyzeleride siz oluyorsunuz bu arada:)
amin prensescim.
bakalım bu ayda olmazsa hiç bir zaaman olmaz ya
hem klomen kullandım off
evet katılın pahalı şeylere gerek yok kesinlikle herkes gönlünden kopanı yollar.hatırası olur 10 kişi olalım bari
tabiki güzelim
sizler için pahalı hediye feda olsun valla ben hiç sakınmam öyle şeyleri..
kurdelam klomen çatlatma iğnesi demi?
hadi hayırlısı cnmcm
Allah umarım çokkk bekletmez
ben bayadır bekliyorum
hiçte olacak gibi hissetmiyorum
ah bir olsa
teyzelerine haber salardım oofff(teyzeleride siz oluyorsunuz bu arada:)
inş kurdelam yaa,ben doktora gittim çarşamba günü benimde adetlerim düzensiz polikistik over falan dedi yumurtlama günüm hesaplanamıyomuş,bizde ya tutarsa diyoruz,deniyoruz kısmet bakalım allah hepimizin yüzünü güldürür inşallahh :)