- 15 Temmuz 2010
- 1.548
- 0
- 37
iyiyim güzelim vallahi
kocacıma meyve soydum kendime kahve yaptım beyazı izliyorum bi yandanda
nasıl rapor ama
oyyy kıyamam diloşuma ben ya
yerim seni.
senin sade ama hoş sohbetinide biz çok sevdik emin ol güselim
bizde seni sevdik cnm hg nasılsın?
süper anlattı canımm ohh ne güzell ben gene tekimm biz dün bu saatlerde yiyoduk meyve ama o olmayınca yemiyoz çoçuklar isterse onlar yer koçişimsiz geçmez bogazımdan benimmmkurdelam kuşum :124::124::124:
bebeğim,
naber miniğim
iyiyim güselim
işte yukarda anlattığım gibi:)))
sen??*
kahve afiyet olsun bebişim
iyi yaptın şekerim
hg sen nasılsın?
biz iyiyiz
yani akşamdan beri anca sinirimi topladım geçmiş okumuşsun işte...
kızlar bugün neden konuşmuyorsunuz yoksa benim çenem mi düştü yine :)))))))
süper anlattı canımm ohh ne güzell ben gene tekimm biz dün bu saatlerde yiyoduk meyve ama o olmayınca yemiyoz çoçuklar isterse onlar yer koçişimsiz geçmez bogazımdan benimmm:69::69::69::69::69: kahve afiyet olsun bebişim:16::16:[/QUOTE .!.:sağol bebiş kuşum ya
üzülme ne olursun bak biz varız yawrusu...
bebişlerin uyudu mu?
sende yap bi kahve kendine
bugun hafta sonu daha bi güzel oluyor kk:))
hafta içi sendromu kallmıyor bende
canım geçmişi bırakalım önümüze bakalım
vallahi dehşet yerinde oldu bu laf diloşum
tatlım ben konuşuyorum valla..
ama diğer arkadaşlar galiba geçmişi okuyorlar...
senn ballandıra ballandıra anlattığın tavuk ciğerini yaptım
yanna ayran pilav...öyle atıştırdık eşimle:)
dedim eşime kkdan sevdiğim bi bayan anlatınca cnm çekti ayranda yaptım dedim
normalde ben ayran sevmem ama yaptım
valla süper oldu
bunu sana borçluyum bebişşşşş
okudum ama boş şeyler tatlı canını sıkmaya değmez
tşkler canımm iyiki varsınız balımmmm sizde olmasanız napcam bilmem uyudular canım çok şükür bende rahat sizleyimmsağol bebiş kuşum ya
üzülme ne olursun bak biz varız yawrusu...
bebişlerin uyudu mu?
sende yap bi kahve kendine
bugun hafta sonu daha bi güzel oluyor kk:))
hafta içi sendromu kallmıyor bende
vallahi dehşet yerinde oldu bu laf diloşumyapayımmm canım var mı başka kayfe isteyennnnnnnnn evet canım bak ne güzel kalbalık kalabalıkkk
kızlar ya benim kociş başımda kedi gibi bekliyo yarın tatil ya neti almak için vermiyorum bakalım kim kazanacak
kuşum gelde iki muhabbet edelim yaa:86:canmcım iyiyim ev bakıyorum netten biyandan
tatlım sadece afiyet olsunda et olmasın yaafiyet şeker olsun hayatım. et olsunyemiş kadar oldum bebişim
ciğere bende bayılırım uzun zamandan beri yapmadım iyi hatırlattınız yarın yaparım artık tşk
kuşum gelde iki muhabbet edelim yaa:86:
tatlım sadece afiyet olsunda et olmasın ya
sen ne yaptın yemeklerinde ne yaptın karar vermişsin mideye oturmuştur tabi bu saate kadar:)
ciğer derken ladycm biz tavuk ciğernden bahsediyoruz sever misin?
onu herkez sevmiyor pek...
arnavut ciğeride süper oluyor sen hangisini yapacaksın?
kuşum gelde iki muhabbet edelim yaa:86:
tatlım sadece afiyet olsunda et olmasın ya
sen ne yaptın yemeklerinde ne yaptın karar vermişsin mideye oturmuştur tabi bu saate kadar:)
ciğer derken ladycm biz tavuk ciğernden bahsediyoruz sever misin?
onu herkez sevmiyor pek...
arnavut ciğeride süper oluyor sen hangisini yapacaksın?
bana nescafenin üstüne cila olaraktn bir türk kahvesi yapta gel kuşum ricA Ederek tabi ben:)tşkler canımm iyiki varsınız balımmmm sizde olmasanız napcam bilmem uyudular canım çok şükür bende rahat sizleyimmyapayımmm canım var mı başka kayfe isteyennnnnnnnn evet canım bak ne güzel kalbalık kalabalıkkk
elinden bi kahve içeyim belki bebişim olur sen kısmetlisin tabi
kızlar ya benim kociş başımda kedi gibi bekliyo yarın tatil ya neti almak için vermiyorum bakalım kim kazanacak
kuşum valla aran bozulmasın eşinle aman aman:)))
istiyorsa ver laptopunu sonra gene gelirsin:)
onu hiç denemedim ladycim ama baya bi ürünü harika.bimdeki bazı ürünler çok güzel mesela ben koyun peynirini hep bimden alırım tavsiye ederim deneyin
bana nescafenin üstüne cila olaraktn bir türk kahvesi yapta gel kuşum ricA Ederek tabi ben:)
elinden bi kahve içeyim belki bebişim olur sen kısmetlisin tabi
kuşum valla aran bozulmasın eşinle aman aman:)))
istiyorsa ver laptopunu sonra gene gelirsin:)
onu hiç denemedim ladycim ama baya bi ürünü harika.
hayatım ayıp olmasın diye söylemedim de onun benle başka işi var amaaan kalkamam burdan
kuşum ne demek anlatayım hemen...burdayım şekerim ya bişey rica edicem burda tavuk ciğeri demişsiniz.bana onun yapılşını anlatasanıza hiç yemedim yarın yapayım diyorum
ladycim aynı tariflerle mi yapılır demek istedin?ben zaten tavuk ciğeri kullanırım dana ciğerini pek sevmem tavuk ciğeri en güzel arnavut ciğeri olarak yapılır bildiğim kadarıyla
oh iyi kuşum ya her zaman tam takır insan sıkılıyor yerkenhayatım ayıp olmasında lavoboya da gittim.kıymalı makarna yanına ayran hadi yallah.
yarında dışardayızya yemek yapmadım....:78::78: