sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bana nescafenin üstüne cila olaraktn bir türk kahvesi yapta gel kuşum ricA Ederek tabi ben:)
elinden bi kahve içeyim belki bebişim olur sen kısmetlisin tabi:KK9:

:KK60::KK60:
kuşum valla aran bozulmasın eşinle aman aman:)))
istiyorsa ver laptopunu sonra gene gelirsin:)

onu hiç denemedim ladycim ama baya bi ürünü harika.
oyyyy kuzum benimmm yapmam mııı ne demekkkk köpüklü köpüklüüü üstüne de fal baktık mıı olduuu bitti
:KK52::KK52::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

burdayım şekerim ya bişey rica edicem burda tavuk ciğeri demişsiniz.bana onun yapılşını anlatasanıza hiç yemedim yarın yapayım diyorum:KK56:

hayatım ben bol soğan yeşil biber kavuruyorum sonra tavuk ciğerini atıyorum (doğrican ve kanlarını ayırıcan) kavrulcaklar 1 tane domates rendeliyom renk tad versin diye salça 1 fincan su karabiber kırmızı pul biber çok güzel oluyo ay yarın bendemi alsam bu arada d vitamini açısından çok zengin.

kuşum ne demek anlatayım hemen...
arnavut ciğerini kızgın çok kızgın yağa unlayarak atıyoruz biliyorsun...
neyse bu farklı..
bunu ben şöyle yapıyorum bilmiyorum bayanlar nasıl yapar....
ciğeri yıkayıp süzdükten sonra tencereye alıyorum..
üstüne yağ gezdiriyorum...
kendi suyu ile kavruluyor ve suyunu çekince hafif hafif yağında kızarıyor fazla da değil yani.
sonra baharatını atıyorum...
bir tane soğanı incecik uzun uzn kıyıyorum atıyorum içine...
birazda soğanla pişiyor harika oluyor pilavla
ama bebişim sen beğenir misin bunu bilmem çünkü senin yemeklerle pek aran iyi değil anladığım kadarıyla...ciğer sana çok ağır gelecektir:KK59:
...

yok tatlım yaa çok severm ben et yemeklerini.yarın yapayım bakalım nasıl olcak sağol kuşum tarif için denicem.

hayatım ayıp olmasın diye söylemedim de onun benle başka işi var amaaan kalkamam burdan:KK4::KK4:
hıııı anladı ben diloşum:KK64:
hayatım ben bol soğan yeşil biber kavuruyorum sonra tavuk ciğerini atıyorum (doğrican ve kanlarını ayırıcan) kavrulcaklar 1 tane domates rendeliyom renk tad versin diye salça 1 fincan su karabiber kırmızı pul biber çok güzel oluyo ay yarın bendemi alsam bu arada d vitamini açısından çok zengin.

vitamin açısından kesinlikle çok zengin şekerim
ama ben biberli domatesli yiyemiyorum onu...sivri biberli yemek sevmiyorum
salça bile katmadım zaten ağır birşey hepten ağr olur ya

bende şuan gece atıştırması yapıyorum,üstüne kahvede hakikaten güzel gider,hem ben misafir sayılırım daha yeniyim ya banada bi tane yaparsınız heralde :)

selam canım hoşgeldin :KK71:
selamun aleyküm kızlar naber bebişler:KK54::KK54:

vealeykumselam canımmm :KK71:
kızlarrrr cümleten iyi geceler
bi sürü kişi görünce şok oldum sayfaya bakarken:KK60:
kimse yoktur dedim bi baktım :KK60:
nabersiniz?:KK66:

hoşgeldin şekerim :KK19:
selam kıslar ben geldim nasılsınız dün geceden beri geçmişe şöyle bir göz atıp geldim

hoşgeldiniz.. iyi ki geldiniz :KK70:
selam kızlar nasılsınız;
ben dün akşam ilk defa takılmıştım size,sevdim siziii ve yine geldim:)

Hoşgeldin canım.. evet canım takıl bize hayatını yaşa :KK60:

kıslar ben acıktım ama bu saatte birşeyde yiyemem ama canım kıymalı makarna istedi
diloşşş canını çektirdi dimi:)
yarın yap lady..
yok tatlım yaa çok severm ben et yemeklerini.yarın yapayım bakalım nasıl olcak sağol kuşum tarif için denicem.

dene tatlım beğenirsin o zaman.
afiyet olsun:86:

sote gibi yapıosun yani.hımm.buda çok güzel geliyor kulağa yaaa.uff cnm istedi.hafta sonu yapayım bari.yapınca sizede söylerim nasıl oldugunu.evde birsürü ıspanak var cumartesi onları halledeyim bari.pazarada ciğer...:KK56::KK56::KK56:

bende şuan gece atıştırması yapıyorum,üstüne kahvede hakikaten güzel gider,hem ben misafir sayılırım daha yeniyim ya banada bi tane yaparsınız heralde :)
haha tabi şekerim ama misafirlik üç gündür ondan sonra sende bize yaparsın bak ona göre:87::KK9:
kızlar adam bşımda 45 dk musade gelcem:KK60::KK60::KK60:

tamam tatlım görüşrüz gitte gel hadi:82:

iste canım ne demek nasıl olsun kayfennnnn:KK1::KK1:
kızlar adam bşımda 45 dk musade gelcem:KK60::KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: git canım hayde bekletme :KK60::KK60:
selam canım hoşgeldin :KK71:

vealeykumselam canımmm :KK71:

hoşgeldin şekerim :KK19:

hoşgeldiniz.. iyi ki geldiniz :KK70:

Hoşgeldin canım.. evet canım takıl bize hayatını yaşa :KK60:
hoşgeldinn tatlımmmmm:KK54:
selam kızlar hihoyttt:KK3:
hoşgeldin canımmmm:KK3::KK3:

kurdelam kusura bakmazsan ben bugün erken çıkıcam.yarın erken kalkmak istiyorum.çoook işim var evde çoookk ... kızlar hepinizi çook çook öpüyorum :KK54::KK54::KK54::KK54: herkese hoş sohbetler

X