sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

tabi canım sınırları aşmamak lazım,eşim benim yanımda bende onun yanında olduktan sonra birlikte herşey güüzel,o mesela çok yardımcıdır bana temizliğide yardım eder,yemeğede gerekirse ütüye bile bunlar nası birlikte yapılırsa diğer konuda birlikte ve çok sürekli olmamak koşuluyla renk katmak amaçlı yapılır yanii:))))

sabahlara kadar nasıl kalıp yazışabiliyor sunuz hayret ettim vallahi.

ben dün akşam 9.30 da yattım. çocuktan malum sabahın 6 sında ayakta ona ayak uyduruyorum.

artı eşim sabahlara kadar burada kalsam bilgisayarı söküp atar.

cnm ben de saat 3ü geçiyodu yattım. saat 7de kalktım eşimi yolladım sonra oğlumu aldım koynuma yattım tekrar. saat 10 gibi uyandım. daha yeni temizlikyapıorum. yani öle 1-2 saat uyuyup da kalkmıorum aslında :) arada gündüz çok yorgun olursam oğlum uyurken ben de yatıp dinleniorm. öle sabaha kadar oturabiliorum :)

evet canım benimde oğlum var o yüzden onlara ayak uydurmalıyız düşünsene gecede uyumayıp burda sabaha kadar uykusuz yazıştığımızı sonra çocuklarımıza nasıl bakarız o yüzden bende eşim işten gelen kadar aksam takılıyorum ama geceleri takılmıyorum sana katılıyorum bu konuda bu arada bebeğin ne kadarlık kızmı erkekmi?

kaçta yattınız kaçta kalktınız orasına takılmıyorumda.
bilgisayarı söküp atar falan böyle kel alaka cümleler kurmasak iyi olur diyorum.
sonuçta burda herkezin çocuğu yok mesela bnm.
istediğim saatte yatar kalkarım.
eşimde bilgisayarı yerinden söküp asla atmaz çünkü herşeyden önce eşine saygısı vardır.
sizin nasıl bir diyaloğunuz var onu bilemem.

şu sanal ortamda bile karşı cinsleri kadınlardan çok üstün bir varlık gibi gösterebiliyoruz ya şaşıyorum...
eşim şöyle yapar böyle yapar diyenlere gerçekten şaşırıyorum...
sanki zorla bağlıyoruz gelen kadınları buraya...
en son böyle bi saygısızlık yapıldı burda..
ve o üyenin gelmeye yüzü yok kkya kocası sayesinde...
üyenin ufacık bir suçu yokken kocası gelecek morel bırakmadı eşinde..
saçma saçma cümleler.
kocası faciaya yol açacak kişiler zaten gelmesin....

of kızlar ya benim bilgisayarım iyice sapıttı giriyorum yarım saat sonra sayfa beyazlıyo hata veriyo anlamadım iice deli oldum bak gene gitcek biliorm yavaşladı iice halledemedik gitti gece uykum kaçtı internet gitti sabah beşe kadar 1 paket çekirdek yedim sıkıntıdandua edin bana bugece hallolmuş olsunözlüyorum valla.

hmm bide en üstteki yazı için eşimle konuşarak anlaşabiliyoruz çok şükür gel eşim dese müsade isteyip çıkarım zaten öle kırmak sökmek fln hiçbirimiz eşlerimizle kavga edip girmiyoruz kaldıki medeni insanlarız eşlerimizle konuşarak anlaşıyoruz.bayan içinde erkek içinde farketmez öle kırıp döken insanın bi psikolağa gidip öfke kontrolü terapisi alması gerek ztn bunun normal bi yanı yok.böyle bişiyi sadece kadınların olduğu bi platformda lafın gelişi diye sölersek yarın bir gün bunu kendilerine tabikide hak bilirler.gece burdaki muhabbetimize yapılan bu ince kinaye hiç hoşuma gitmedi neyse hadi görüşürüz fıstıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…