şekerim dün geceki sorudan bahsediyorsan cevabımı verdim çıktım
katılıyorum şekerim boşver olur arada böyle şeyler:).
hmm bide en üstteki yazı için eşimle konuşarak anlaşabiliyoruz çok şükür gel eşim dese müsade isteyip çıkarım zaten öle kırmak sökmek fln hiçbirimiz eşlerimizle kavga edip girmiyoruz kaldıki medeni insanlarız eşlerimizle konuşarak anlaşıyoruz.bayan içinde erkek içinde farketmez öle kırıp döken insanın bi psikolağa gidip öfke kontrolü terapisi alması gerek ztn bunun normal bi yanı yok.böyle bişiyi sadece kadınların olduğu bi platformda lafın gelişi diye sölersek yarın bir gün bunu kendilerine tabikide hak bilirler.gece burdaki muhabbetimize yapılan bu ince kinaye hiç hoşuma gitmedi neyse hadi görüşürüz fıstıklarım
Benim kahvede pek birsey olmaz
evet canım sağol....
kızlar ya hafta sonu evde olmuyoruz genelde cuma günleri aparatif yemek yaparım şimdide canınız çekmesinde kıymalı makarna yapıcam yanına ne yapsam siz ne yapçaksınız.
ya şekerim ciğer kavuracaktım.bulgur pilavı çorba.
birde kapuska yemeği...bütün malzemelerim hazır
ama cnm hiççç birini istemiyor...
patates köfte düşünüyorum
yada hazır lahmacun hiç belli olmaz valla
ama hiç istemiyor cnm sulu birşey
cnm yanlış anlama ben kimse için gocunuyor gibi bişi demek istemedim. yanlış anlaşıldıysam özür. yani gerek yok tartışmaya. ben arkadaş öylesine söylemiştir diye düşündüm ve yorum da yaptım ben gündüz uyuyorum diye. mesela ben gece girdiğim kadar gündüz rahat giremioorum. gündüz oğlum izin vermiyor. akşam eşim gelince onu bırakıp nete girmek istemiyorum. onlar uyuyunca ohhh rahatım. dün gece mesela evimin çizmlerini tamamlamak için kaldm. her gece de giremiyorum ama girdiğimde de sizinle kim varsa artık girdiğim saatte onunla muhabbet ederim. kızlar hepinizi seviorum inann. muhabbetiniz sarmasa ne gece ne gündüz.. banane der muhatap bile almam. ama muhabbet çok gzl oluo burda. gece de daha rahat olduğum için daha iyi oluo :)))
ah onlar burda olsada yesem. ya eşim benim etçil . onun yüzünden bizde yemek seçer olduk. bu arada ciğeride güzel yaparım. dana ciğerini tavuk ciğeride çok güzel oluyor.
bu arada kızlar doktorum söyledi ilaçlarda olmayan d vitamini tavuk ciğerinde varmış itici gelebilir ama bi deneyin çok güzel oluyor.
bnm koca da etcil. sebze yemez hi. anca patates felan. benki aparatif çok sevio allahtan. döner, pizza, tost, börek vs... bu akşam da heralde kıymalı yumurta yaparım. bişi hazırlamadı zaten.
sağol cnm o senin güzel bakış açın...
ya bir kadın evlenir çocuk sahibi olur eşine vakit ayırır ok..
ama kadın sadece bunlardan ibaret değil ki.
herkezin bir düzeni vardır.çoluğu çocuğu olmayanlar ki başta ben her boş fırsatta giriyorum kkya
hiçte gocunmam...tertemiz bilgi dolu bir site.kanepede oturacağıma işimi bitirdikten sonra kk karşısında oturuyorm.
bu aktiviteye hangi saatte girerim hangi saatte çıkarım ona ben karar veririm..
sizlerde öyle..
çnkü bir düzen oturmuştur evin içinde..
şimdi açık konuşacam valla sinir oldum
ben kocamla ilgilendikten sonra hatta birşeyler paylaştıktan sonra kkya giriyorsam kime ne..
saat on iki olur üç olur dört olur kocamla bnm aramda....bazen yersiz fikirler oluyor nyse boşverelim
cnm ben tavuk ciğeri hastası oldum bi kaç aydır...
arnavut ciğerinide çok severim ama tavuk ciğeri daha bi güzel geliyor bana
şu ara hariç hiç cnm istemiyor o ayrı
neyse daha çok tavuk ciğeri yaparım
bekarken annem yapardı normal ciğer ağzıma süremzdim
insan kendi mutfağında daha farkına varıyor tatların.
ama yaparken çok nazik karıştırmak gerekiyor çok hassas dağılıyor hemen...
bu arada folic asit deposu olduğunu duyduktan sonra almaya başladım tavuk ciğerini
haklısın cnm. benm kocam burda takılmamı sevşo bile :)
hatta geçen anlatıorum evi kkda yayınladım resimleri felan. bak böle yap diolar felan dedim. gülüyo ne güzel diyo. sizin yorumları bile soruyo nasıl bulmuşlar felan diye. bnmki burda vakit geçiriom diye saat kaç olursa olsun hayatta bişi demez. gece uyuycak mesela diyorum ben sana bi masaj yapim uyutıyım sonra nete takılıcam diyorum gülüyo olur valla diyo. normalde yatağa girer uyuruz ama kkda takılıcaam zaman masajla uyuttuğum için bayılıyohehehehe
ya kuşum bende bayılıyorum beşamel soslu şeylere ya...bizim evdede haftade bir kez pişiririm yanınada pilav ayran valla süper oluyo.
ben böyle bazen beşamel soslu yemekler yapıyorum eşim hiç sevmez yemekte değişiklik yapmamı bi kalıba oturmuş gidiyoruz
tamam güzelim ikinci sayfa açıp hemen bakıyorum şekermkızlar bu arada kimler baktı bakim bnm evin çizimlerine.. yorum yapmamışınız hiç bakim. yaa ben bekliorum sizlerin yorumlarını yaa... valla çok görgüsüzüm bu konuda. ee ilk defa kendi evim olucak. evlenirken bile bu kadar heycan yapmadım. dua edin de hayırlısıyla girim evime kızlar. yazı iple çekiyorum...
bi de benm koca zamanında aşçılık felan yapmış. inanır mısınız kızlar biçok yemeği eşimden öğrendim ben evlendikten sonra
kızlar bugün öldüm yorgunluktan cam falan sildim şimdi tuvalet banyo yıkıcam. benim pazartesiyle cuma günü büyük temizlik günüm kızlar eşimde 7 de gelcek kalkim artık hep diyoz erken gelelim diye ama gene 12 de görüşürüz şekerler. oğlumu yatırınca daha rahat ediyorum.
ya kuşum bende bayılıyorum beşamel soslu şeylere ya...
eşimde sever..
dediğin gibi pilav ciğer süper oluyor bak beni imrendirdin..onu mu yapsam acaba
tamam güzelim ikinci sayfa açıp hemen bakıyorum şekerm
ne güzelll...yoksa eşin bolulu mu?
ordan çıkıyor erkek aşçılar şekerim
slm kızlar nasılsınız?neler yapıyosunuz?