sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

şu sanal ortamda bile karşı cinsleri kadınlardan çok üstün bir varlık gibi gösterebiliyoruz ya şaşıyorum...
eşim şöyle yapar böyle yapar diyenlere gerçekten şaşırıyorum...
sanki zorla bağlıyoruz gelen kadınları buraya...
en son böyle bi saygısızlık yapıldı burda..
ve o üyenin gelmeye yüzü yok kkya kocası sayesinde...
üyenin ufacık bir suçu yokken kocası gelecek morel bırakmadı eşinde..
saçma saçma cümleler.
kocası faciaya yol açacak kişiler zaten gelmesin....

Sevgili kurdelam sana özelden msj atmıştım ama herkesin içinde de yazayım bari...

Çok çok ayıp etmişsin . Benim öncelikle çocuğum var ve geceleri uyumayı her zaman tercih ederim.

Artı benim eşim sabaha kadar pc başında otursa kıyameti koparırım çünkü kıskanırım !!!

Aynı şekilde o da beni kıskanır .. şimdi ben size desem ki ;

eşiniz sizi kıskanmıyor ki sabahlara kadar yazışıp duruyorsunuz desem hoş olur mu .....

Neden düşüncemizi tartışma konusu haline getiriyorsunuz anlamıyorum ki ..

yani gerçekten anlayışlı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum konuyu saptırmadıkları için..

Sevgili kurdelam sana özelden msj atmıştım ama herkesin içinde de yazayım bari...

Çok çok ayıp etmişsin . Benim öncelikle çocuğum var ve geceleri uyumayı her zaman tercih ederim.

Artı benim eşim sabaha kadar pc başında otursa kıyameti koparırım çünkü kıskanırım !!!

Aynı şekilde o da beni kıskanır .. şimdi ben size desem ki ;

eşiniz sizi kıskanmıyor ki sabahlara kadar yazışıp duruyorsunuz desem hoş olur mu .....

Neden düşüncemizi tartışma konusu haline getiriyorsunuz anlamıyorum ki ..

yani gerçekten anlayışlı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum konuyu saptırmadıkları için..

hayatım benim eşim en geç 11 de yatıyor. bende burda kızlarla muhabbete dalınca bazen saat 5 oluyor .Oğlum da saat 8 de kalktığı için onunla kalkmak zorundayım ve öğlenleride uyuma dinlenme gibi bi şansım yok. o yüzden zor oluyor ama kimse kimseyide burda zorla tutmuyor. eşe gelince bazen eşim sabah 4 te su içmeye kalkıyo tabi haliyle kızıyo uyu artık diye şahsen ben sabah 4 te kalkıpta eşimi nette görsem bende sinirlenirim tartışma çıkar. o yüzden eşlerin anlayışına kalmış bi durum

of kızlar ya benim bilgisayarım iyice sapıttı giriyorum yarım saat sonra sayfa beyazlıyo hata veriyo anlamadım iice deli oldum bak gene gitcek biliorm yavaşladı iice halledemedik gitti gece uykum kaçtı internet gitti sabah beşe kadar 1 paket çekirdek yedim sıkıntıdan:KK60:dua edin bana bugece hallolmuş olsun:KK16:özlüyorum valla.

hmm bide en üstteki yazı için eşimle konuşarak anlaşabiliyoruz çok şükür gel eşim dese müsade isteyip çıkarım zaten öle kırmak sökmek fln hiçbirimiz eşlerimizle kavga edip girmiyoruz kaldıki medeni insanlarız eşlerimizle konuşarak anlaşıyoruz.bayan içinde erkek içinde farketmez öle kırıp döken insanın bi psikolağa gidip öfke kontrolü terapisi alması gerek ztn bunun normal bi yanı yok.böyle bişiyi sadece kadınların olduğu bi platformda lafın gelişi diye sölersek yarın bir gün bunu kendilerine tabikide hak bilirler.gece burdaki muhabbetimize yapılan bu ince kinaye hiç hoşuma gitmedi neyse hadi görüşürüz fıstıklarım:KK16::KK16::KK16::KK16:

canım söylenmiş bişeyi dallandırıp budaklandırdınız resmen nerelere getirdiniz..

söylediğiniz yazdığınız şeylere hiç dikkat etmiyorsunuz.. benim eşim saatlerce pc başında

oturmamdan hoşlanmaz şimdi bunda ne var ?? şurda ankat açsak birçok kişi benimle aynı

durumu paylaşır.. eşim bazı konularda sinirlidir ve bende sinirliyimdir !!!!

her neyse ne aramızdaki saygıyı nede sevgiyi buradan ölçebilirsiniz..

fazla kabalaşmazsanız sevinirim ...

sevgili nilmısra sizinle tartışmaya bile girmiyorum.
asıl siz ne kadar ayıp etmişsiniz forumda vakit geçirenlere...
ister sabahlara kadar oturur istersek oturmayız size ne?
sizin eşiniz sizi kıskanıyorsa buda size kalsın olur mu...
zaten kimse size gel nilmısra seninle kkda sabahlayalım demiyorr öyle değil mi?
herkezin eşi karısını kıskanır.gene söylüyorum asıl ayıbı siz etmişsiniz bunu bilin.
ayrıca kıskanmak pc başında kadın kadına muhabbetle olmaz.
pcyi yerinden söküp atmakla olmaz değil mi...
demek sizin aranızdaki diyalog bu!siizin kıskanma anlayışınız bu!
size açıklama yapmak zorunda değilim ama genede söyleyeyim.
eşimle on iki bire kadar vakit geçiriyoruz birbiriize doyuyoruz çocuğumuz yok ve ikimizde yeterince zaman ayırabiliyoruz kendimize.
bu yüzden on ikiden sonra iki üç saat kkda takılmama eşim hiç birşey söylemiyor.çünkü çocuklu değilim ve onu ihmal etmiyorum........
bana bir daha mesaj atmayın lütfen.
bu arada ben sadece fikrimi söyledim demişsiniz...
ama size fikrinizi soran olmadı ki....

sevgili nilmısra sizinle tartışmaya bile girmiyorum.
asıl siz ne kadar ayıp etmişsiniz forumda vakit geçirenlere...
ister sabahlara kadar oturur istersek oturmayız size ne?
sizin eşiniz sizi kıskanıyorsa buda size kalsın olur mu...
zaten kimse size gel nilmısra seninle kkda sabahlayalım demiyorr öyle değil mi?
herkezin eşi karısını kıskanır.gene söylüyorum asıl ayıbı siz etmişsiniz bunu bilin.
ayrıca kıskanmak pc başında kadın kadına muhabbetle olmaz.
pcyi yerinden söküp atmakla olmaz değil mi...
demek sizin aranızdaki diyalog bu!siizin kıskanma anlayışınız bu!
size açıklama yapmak zorunda değilim ama genede söyleyeyim.
eşimle on iki bire kadar vakit geçiriyoruz birbiriize doyuyoruz çocuğumuz yok ve ikimizde yeterince zaman ayırabiliyoruz kendimize.
bu yüzden on ikiden sonra iki üç saat kkda takılmama eşim hiç birşey söylemiyor.çünkü çocuklu değilim ve onu ihmal etmiyorum........
bana bir daha mesaj atmayın lütfen.
bu arada ben sadece fikrimi söyledim demişsiniz...
ama size fikrinizi soran olmadı ki....

hayatım uzatmanın bi anlamı yok.

kocam beni kadınlar kulübündeyken neden kıskansın yahu:KK60::KK60::KK60:
benim kocam psikopat mı:KK60:
çok şükür aklı başında insanlarız.
gece on iki bire kadar birbirimize yetiyoruz ondan sonra kocamdan bir iki saat ayrılıyorum
siyam ikizleri gibi saatlerce yan yana mı olmak gerekiyor:)
burdaki bütün hatunların kocalarına yettiklerini düşünüyorum
aralarında bi ilgisizlik eksik yok ki gönülrahatlığı ile girebiliyorlar...
yaramız yokki gocunalım.
benim kocam kadınlar kulübünden beni kıskanacak kadar tuhaf bir adam değil kızlar
büyük ihtimal sizin eşlerinizde öyledir.....

kurdelam selam naber canım

iyiyim dilekçim sağol sen nasılsın?
zaten son mesahımdı bundN sonra gelene cevap vermem...
nasıl uyku düzenin yerinde mi?
dün gece mide bulantısıyla çıktım kkdan.
yatınca geçti...
keremceyle konuştuk kısacık msnde dün gece
uyku düzenimizi yerine getirmemiz gerekli diye.
3e kadar kalmamam gerek dedim
keremcede hem fikir oldu..
keşke kızlar daha erken gelsede toplaşsak dedik...

kurdelam hayatım orda bir cümlene takıldım uzatmak istemiyorum ama bunuda sormak istiyorum çocuklu dilim eşimide ihmal etmiyorum demişsin.

ben bütün günümü çocuğumla geçiriyorum saat 7 de eşim geliyo saat 12 ye kadar onunla vakit geçiriyoruz günün sohbetini yapıyoruz.birbirimizle ilgileniyoruz. onlar uyuyunca kendime vakit ayırmak için hoş vakit geçirmek için arkadaşlerla buraya giriyorum. yani şimdi çocuklu insanlar eşlerini ihmal mi ediyorlar anlayamadım beni aydınlatırsan sevinirim canım.

kocam beni kadınlar kulübündeyken neden kıskansın yahu:KK60::KK60::KK60:
benim kocam psikopat mı:KK60:
çok şükür aklı başında insanlarız.
gece on iki bire kadar birbirimize yetiyoruz ondan sonra kocamdan bir iki saat ayrılıyorum
siyam ikizleri gibi saatlerce yan yana mı olmak gerekiyor:)
burdaki bütün hatunların kocalarına yettiklerini düşünüyorum
aralarında bi ilgisizlik eksik yok ki gönülrahatlığı ile girebiliyorlar...
yaramız yokki gocunalım.
benim kocam kadınlar kulübünden beni kıskanacak kadar tuhaf bir adam değil kızlar
büyük ihtimal sizin eşlerinizde öyledir.....

ben soru sorarken sana sen cevap vermişsin sağol

hayatım benim eşim en geç 11 de yatıyor. bende burda kızlarla muhabbete dalınca bazen saat 5 oluyor .Oğlum da saat 8 de kalktığı için onunla kalkmak zorundayım ve öğlenleride uyuma dinlenme gibi bi şansım yok. o yüzden zor oluyor ama kimse kimseyide burda zorla tutmuyor. eşe gelince bazen eşim sabah 4 te su içmeye kalkıyo tabi haliyle kızıyo uyu artık diye şahsen ben sabah 4 te kalkıpta eşimi nette görsem bende sinirlenirim tartışma çıkar. o yüzden eşlerin anlayışına kalmış bi durum

valla dilekçim ben hiç beşe kadar kaldığımı hatırlamıyorum...belki binde bir bir kere olmuştur onuda hatırlamıyorum..
en fazla hafta sonu dörtte çıkmışımdır...
bnm eşim anlayışlıdır.
ama gçen sabah kalktığımda biraz gergin gördü beni..
sadece uykumu alamadığım için uyardı.bundan sonra geç yatma falan diye...
lakin pcyi söker atarım falan gibi uyarmalarda bulunmadı..
yada kkda durmamı kıskanmadı.valla bnm eşim neyi kıskanacağını çok iyi bilir.

iyiyim dilekçim sağol sen nasılsın?
zaten son mesahımdı bundN sonra gelene cevap vermem...
nasıl uyku düzenin yerinde mi?
dün gece mide bulantısıyla çıktım kkdan.
yatınca geçti...
keremceyle konuştuk kısacık msnde dün gece
uyku düzenimizi yerine getirmemiz gerekli diye.
3e kadar kalmamam gerek dedim
keremcede hem fikir oldu..
keşke kızlar daha erken gelsede toplaşsak dedik...

evet size katılıyorum siz çıktıktan sonra 5 e kadar kalıyorum saat 8 de de kalkıyorum 3 saatlik uykuyla insan yoruluyo daha erken toplansak fena olmaz tabi herkese uyarsa

slm kızlaarrr. ya tartışmaya gerek yok kızlar yapmayın. isteyen istediği saatte yatar istediğinde kalkar. isteyenin kocası kavga eder isteyen melek gibi davranır. ya bunları tartışmanın alemi yok. ben hiç gocunmadım hatta ilk ben cvp verdim arkadaşa. bence ortada gocunulacak bişi yok. hade kardeş kardeş dertleşek. boşverin böle şeyleri yaa.. eee nbrsiniz bakalım. bnm uyuyakalmışım az önce oğumun yanında. kendime gelmeye çalışıorum. dolapta da bişi kalmadı gibi. ne yemek yapıcam bilmiorum. alışveriş yapıcaktım ama babam geldi oturduk gidemedim:S

valla dilekçim ben hiç beşe kadar kaldığımı hatırlamıyorum...belki binde bir bir kere olmuştur onuda hatırlamıyorum..
en fazla hafta sonu dörtte çıkmışımdır...
bnm eşim anlayışlıdır.
ama gçen sabah kalktığımda biraz gergin gördü beni..
sadece uykumu alamadığım için uyardı.bundan sonra geç yatma falan diye...
lakin pcyi söker atarım falan gibi uyarmalarda bulunmadı..
yada kkda durmamı kıskanmadı.valla bnm eşim neyi kıskanacağını çok iyi bilir.

tabi hayatım eşlerimizanlayışlı. ama benimki sökemez :KK60::KK60:leptop olduğu için kafama fırlatır sadece:KK60::KK60::KK60::KK60:

kurdelam hayatım orda bir cümlene takıldım uzatmak istemiyorum ama bunuda sormak istiyorum çocuklu dilim eşimide ihmal etmiyorum demişsin.

ben bütün günümü çocuğumla geçiriyorum saat 7 de eşim geliyo saat 12 ye kadar onunla vakit geçiriyoruz günün sohbetini yapıyoruz.birbirimizle ilgileniyoruz. onlar uyuyunca kendime vakit ayırmak için hoş vakit geçirmek için arkadaşlerla buraya giriyorum. yani şimdi çocuklu insanlar eşlerini ihmal mi ediyorlar anlayamadım beni aydınlatırsan sevinirim canım.

hayır hayır dilekçim
yanlış anladıysan çok özür dilerim...
çocuklu bayanların daha doğrusu hem çocuğuna hem eşine yeten bayanları kayırıyorum
ne haddime...
bugun bnmde çocuğum olsa hem bebeğime hem kocama yetecek kapasitedeyim..
bende otururdum sizinle berabaer üçlere kadar emin ol...
benim demek istediğimi anladın sanırım anlamadıysan daha açıklayabilirim ama gerek yok şekerim.

hayır hayır dilekçim
yanlış anladıysan çok özür dilerim...
çocuklu bayanların daha doğrusu hem çocuğuna hem eşine yeten bayanları kayırıyorum
ne haddime...
bugun bnmde çocuğum olsa hem bebeğime hem kocama yetecek kapasitedeyim..
bende otururdum sizinle berabaer üçlere kadar emin ol...
benim demek istediğimi anladın sanırım anlamadıysan daha açıklayabilirim ama gerek yok şekerim.

hayır şekerim tatmin oldum çok sağol zaten hanım efendi olduğun sohpetlerindende anlaşılıyo kimseyi kırmamaya özen gösteriyorsun tşkler.

tabi hayatım eşlerimizanlayışlı. ama benimki sökemez :KK60::KK60:leptop olduğu için kafama fırlatır sadece:KK60::KK60::KK60::KK60:
valla şekerim ben hem pcde hem laptopta takılıyorum kocam ikisini birden fırlatırsa bana vay halime:KK60::KK60:
slm kızlaarrr. ya tartışmaya gerek yok kızlar yapmayın. isteyen istediği saatte yatar istediğinde kalkar. isteyenin kocası kavga eder isteyen melek gibi davranır. ya bunları tartışmanın alemi yok. ben hiç gocunmadım hatta ilk ben cvp verdim arkadaşa. bence ortada gocunulacak bişi yok. hade kardeş kardeş dertleşek. boşverin böle şeyleri yaa.. eee nbrsiniz bakalım. bnm uyuyakalmışım az önce oğumun yanında. kendime gelmeye çalışıorum. dolapta da bişi kalmadı gibi. ne yemek yapıcam bilmiorum. alışveriş yapıcaktım ama babam geldi oturduk gidemedim:S
cnm gocunan ben miyim...???
gocunanlar kişiye fikrini sormadan söyleyenler sanırım.
evet size katılıyorum siz çıktıktan sonra 5 e kadar kalıyorum saat 8 de de kalkıyorum 3 saatlik uykuyla insan yoruluyo daha erken toplansak fena olmaz tabi herkese uyarsa

evet cnm aynen
gerçekten uyku düzenimi toplayamıyorum...
keremceyle biraz hem fikiriz...sende öyle..
keşke kızlar erken gelebilse.

kızlar hiç köpüklü bir kahve pişirdiğinizde
şirin şekiller oluştu mu kahvenizde?
yada bazı şeylerin bir vesileyle karşınıza çıktığına şahit oldunuz mu?
böyle bir iki soruyla hem sohbet hem soru cevap yapalım mı?
her telden çalalım mı?

bnm bir iki kez pişirdiğim kahvemde öyle net kalp oluştu ki anlatamam
harika bir kalp.
bu iki kez başıma geldi...
nedendir bilmiyorum kalbim mi çok temiz acaba:78:

Benim kahvede pek birsey olmaz :KK60:

X