sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

dün gece avatarımı değişip geliyim dedim herkes kaçmış:KK60::KK60::KK60::KK60:günaydın hepinize:KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın kknın güzel hatunları nasılsınız?ben yeni uyandım sayılar eşim izinli evde bugün annemlerle aloşverişe ordanda annemlere yemeğe gitcez bugün pek giremiycem kendinize iyi bakın...

selam kızlar üzgünüm kaç gündür giremiorum önce ben hastaydım şimdi de oğlum.ateşler içindeydi kaç gündür yavrum.bana dua edin kızlar çok zor oluyo..:KK14::KK14:

selam kızlar üzgünüm kaç gündür giremiorum önce ben hastaydım şimdi de oğlum.ateşler içindeydi kaç gündür yavrum.bana dua edin kızlar çok zor oluyo..:KK14::KK14:

çok geçmiş olsun canım çocuklar için hastalık daha zor oluyo..benim oğlumda çok sık ateşlenir 40 ı geçer ateşi ALLAH acil şifalar versin canım...

dün gece avatarımı değişip geliyim dedim herkes kaçmış:KK60::KK60::KK60::KK60:günaydın hepinize:KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK60:
ama şekerim sende yarım saat kayboldun ortadan
görende marketten avatar almaya gitti sanacak:KK60:
valla geç olmuştu kuşum kusura bakma şaka bi yana:kk77::KK54::KK54:
günaydın kknın güzel hatunları nasılsınız?ben yeni uyandım sayılar eşim izinli evde bugün annemlerle aloşverişe ordanda annemlere yemeğe gitcez bugün pek giremiycem kendinize iyi bakın...
tamam güzelim sen keyfine bak..ne güzel dolusun bugun...
bende eşimi bekliyorum çıkacaz dışarı...işimiz varr hemde dolaşırız halllettikten sonra:KK55:
çok öptüm seni
esselam canlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum :92:
aleyküm selam ayşencim nerdesin sen:KK59::KK30::KK30:
kasvetlimdende ses çıkmıyor anlamadım ya:KK16:

cnm çok geçmiş olsun...
Allah şifanızı versin inşallah..
olsun iyileşince Allahın izniyle gelirsin cnm:KK16::KK16:

:KK16:nyse kızlar ben kaçayım..
çamaşır asacam sonra hazırlanacam
eşimle baş baş...
öptm fıstıklar byby:KK54:

selam hanımlarrr nasılsınız ?? bugün ben evdeyiim herkes bi yerlere gidicekmiş :KK9::KK9:

bende evimin alışverişi yaptıım yerleştirdim yemeklere başlamadan bi kızlara bakıyym dediim hepinizin ii olmasına sevindim canlar ben dün gece gene hastanedeydiim migrenim tutmuştu ...
giremiyorum bu aralarr zaman o kadar cabuk geciyorkii akşamları erkenden uyuya kalıyorum :KK31:

selam hanımlarrr nasılsınız ?? bugün ben evdeyiim herkes bi yerlere gidicekmiş :KK9::KK9:

bende evimin alışverişi yaptıım yerleştirdim yemeklere başlamadan bi kızlara bakıyym dediim hepinizin ii olmasına sevindim canlar ben dün gece gene hastanedeydiim migrenim tutmuştu ...
giremiyorum bu aralarr zaman o kadar cabuk geciyorkii akşamları erkenden uyuya kalıyorum :KK31:

sembasım çok geçmiş olsun kıyamam ya.
ne kötü şu migren of.
bu aralar sensiz bırakıyorsun bizi:KK14:
ama olsun kaplerimiz bir olsun.geleceğini bilmekte güzel:KK59::KK16::KK16:
dikkat et kuşum kendine..:KK71:

slm kızlar:KK74:
bugün dip köşe temizlik yaptım çok yoruldum.ancak vakit buldum girmeye..
ee nasılsınız bakalım
sembas geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ee nasılsınız bakalım
sembas geçmiş olsun canım dikkat et kendine

hoşgeldin cnm nbr.. ben dün yapmıştım temizliği.. bugün de üzerimde acayip bi ağırlı var. aslında çamarşır ütü var ama canım hiç yapmak istemio :S

ee nasılsınız bakalım

iyi yaptın kuşum
nasıl gıcır gıcır yaptn mı evini:)
güle güle kirlet..
bende eşimi bekliyorum ya.
çıkacam az sonra:KK75:
hoşgeldin cnm nbr.. ben dün yapmıştım temizliği.. bugün de üzerimde acayip bi ağırlı var. aslında çamarşır ütü var ama canım hiç yapmak istemio :S
hg cnm
ben iki gündür evle boğuşuyorum valla tatil ilan ettim kendime biraz öf:86:

ee nasılsınız bakalım

iyi yaptın kuşum
nasıl gıcır gıcır yaptn mı evini:)
güle güle kirlet..
bende eşimi bekliyorum ya.
çıkacam az sonra:KK75:

hg cnm
ben iki gündür evle boğuşuyorum valla tatil ilan ettim kendime biraz öf:86:
valla gülüm gıcır gıcır yapsam da farkeden bişe olmuyo yarın yine aynı oluyo keremin yüzünden :KK1:sen nasılsın bakalım ne yaptın bugün gittin mi gezmeye?

valla gülüm gıcır gıcır yapsam da farkeden bişe olmuyo yarın yine aynı oluyo keremin yüzünden :KK1:sen nasılsın bakalım ne yaptın bugün gittin mi gezmeye?

yok şekerim ya valla ayağımda pofidik patikler öyle bakınıyorum kkya:KK60::KK60:
kalkayımda hazırlanayım
vlla hiç kalkacak gibi durmuyorum ama kalk kurdela kalk kıss:KK60:
öptüm şekerim kibb:KK61:

X