sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

size çok gelebilir çeyrek asır desem
cnm kusura bakma özel mesaj bölümündeydim geldim..
çeyrek asır derken:)15 yıl mı?
bi arkadaş on beş yıllık evliydi sanırım kimdi o yoksa sen mi:=)
Allah uzun ömürler versin hem size hem evliliğinize
selam ben geldimmmm:KK16:

nerdesin kuşum yaaaaa:63::63::63::63:
hg naber ne yaptın kıss özledim seni avatar güzeli:)
bi gitti pir gitti dün avatar değiştirmeye
bi gelmiş topic bomboş

cnm kusura bakma özel mesaj bölümündeydim geldim..
çeyrek asır derken:)15 yıl mı?
bi arkadaş on beş yıllık evliydi sanırım kimdi o yoksa sen mi:=)
Allah uzun ömürler versin hem size hem evliliğinize

nerdesin kuşum yaaaaa:63::63::63::63:
hg naber ne yaptın kıss özledim seni avatar güzeli:)
bi gitti pir gitti dün avatar değiştirmeye
bi gelmiş topic bomboş

:KK60::KK60::KK60:evet kurdelamm ya çıkmışsınız hepiniz:KK60:seçemedimki kaç sayfa tam karar veriyorm bi sonraki sayfayada bakiyim aklım kalmasın diye diye bi baktım son sayfaya gelmişim :KK60:

:KK60::KK60::KK60:evet kurdelamm ya çıkmışsınız hepiniz:KK60:seçemedimki kaç sayfa tam karar veriyorm bi sonraki sayfayada bakiyim aklım kalmasın diye diye bi baktım son sayfaya gelmişim :KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60:bu avatarı bende kapmıştım ama sonradan psikolojime uymadığına karar verdim geri koydum avatarı:KK60::KK60::KK60:
kıss bu çok cılız bi kız ben balık etlüyüm bana uymaz :KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60:bu avatarı bende kapmıştım ama sonradan psikolojime uymadığına karar verdim geri koydum avatarı:KK60::KK60::KK60:
kıss bu çok cılız bi kız ben balık etlüyüm bana uymaz :KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60:aklımı karıştırma valla bi aklıma girerse sabaha kadar yeni avatar ararım.aslında değişsemmi ya :KK60: dur değişcem benimde içime sinmemişti zaten

hoşgeldin cnm nasılsın??dün geldin gittin konuşamadık..ne oldu bebişinin hastalığı???

hayatım işte konuşamadan çıkmak zorunda kaldım çok pardon. bebişimin tahlilleri çıktı ama doktorumuzun bakacağı gün annaannesi vefat etmiş trabzona gitti 1 hafta sonra gelcek ama beni rahatlattı tedavisi varnış.sadece küçük olduğu için ilaçlarda seçici davrancak kuşum sen napıyon avatar süper olmuş

X