sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

nabersiniz kızlar geceniz qüzel olsun:KK16:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
hoşgeldin muafçımmmmmmmmmmmmmmm
senide yerim kısss alıştın mı kkya şirineeee:KK16:
:KK60::KK60:
hee akşama kadar hayvanlar aleminde bizimki :))
bütün hayvanların seslerini çıkarıyo.rüyasına da girdi demek çocuğumun :KK52:
neyse ben kaçtım:KK74:
:KK60::KK60::KK60: güle güle cnm:KK16:
valla en kadar kibar olduğunu yarın bizzat ben anlayacağım artık :KK60::KK60::KK60::KK60:

neyse yarın sorarsa yok öle bişey sen rüya görmüşsün derim :KK51::KK52:

:KK60::KK60::KK60:

hımmm anladık şekerim
sen iyisin dimi o anlattığın şeyden sonra var mı bi gelişme?

tamam cnm kendine ii bak bizde kaçarız az sonra...:KK16::KK16::KK54:
iki gündür temizlik yapıyorum zaten yeter valla tatile çıktım iki gün ben:KK64:
yok canım bişey olmadı,bugün ben apartmandan inerken sanırım kapımın sesini yada ayak seslerini duydu hemen pencerinin açıldığını duydum döndüm baktım masus telle konuşuyor gibi yapıyordu pencerede,meraklı şey
güle güle canım.. ben de çıkıcam az sonra. eşim tuvalete kalktı, yanıma geldi saate baktı sonra da bana eliyle :KK20: işereti yaptı gitti yattıı :KK52::KK52::KK52:
ay seninkide benimki gibi tatlım ya,eskiden masa üstü kullanırken gece uyanır,ekşi suratıyla seslenmeden bana bir bakış fırlatıp sessiz sedasız yatağına yatardı,zamane kocaları işte bunlar,pek tatlılar
ceydoşşş benm avatar nasıl caneee_????
canımcım bana sormadın ama cevap vermek istiyorum,ilk avatarın yada türkan dah güzeldi bence,bu biraz çocuksu geldi bana:KK70:

yok canım bişey olmadı,bugün ben apartmandan inerken sanırım kapımın sesini yada ayak seslerini duydu hemen pencerinin açıldığını duydum döndüm baktım masus telle konuşuyor gibi yapıyordu pencerede,meraklı şey

ay seninkide benimki gibi tatlım ya,eskiden masa üstü kullanırken gece uyanır,ekşi suratıyla seslenmeden bana bir bakış fırlatıp sessiz sedasız yatağına yatardı,zamane kocaları işte bunlar,pek tatlılar

canımcım bana sormadın ama cevap vermek istiyorum,ilk avatarın yada türkan dah güzeldi bence,bu biraz çocuksu geldi bana:KK70:

neyse ki bunlar ufak vukuatlar.. iki cilveyle hallederizz :KK23::KK23: :KK60::KK60::KK60:

hımmm anladım kuşum salla boşver gereksiz insanları ya:KK47:
bebeğim bende 23 yaşımdayım sanırım yaşıma uydurdum:KK60:
türkandada içim karardı kap kara :KK9:
bu uçuk geldi bana ondan koydum:89::90:
beğendim balımm yaa ayıpsın :KK23: zati bana kuaför diyince akan sular duruyoo :KK52:

merci cnm:KK16:

yamukprensessss sende avatar yapsana kendine bebişimmm
hep aynı birde hareketli birşyler koysan..
karışmış giibi olamyımda:KK17::78:

muaffff nerdesn cnmm???
,zaten bi selamdan öte gidemedik selam veriosun gerisini karıştırıyorsun sanırım cnm alış artık yaa özledim seni ben:KK16:

yamukprensessss sende avatar yapsana kendine bebişimmm
hep aynı birde hareketli birşyler koysan..
karışmış giibi olamyımda:KK17::78:

muaffff nerdesn cnmm???
,zaten bi selamdan öte gidemedik selam veriosun gerisini karıştırıyorsun sanırım cnm alış artık yaa özledim seni ben:KK16:

gönder canım bir link seçeyim nerden bakıcam avatarlara?

Kızlar ben kaçanzi... :KK55::KK55::KK55::KK55:

hepiniz ayrı ayrı öpüldünüz.. :KK54::KK54::KK54::KK54:

Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız efemm.. beni özleyin anacım bayyyyyy :92::92::92::92::92::92:

Kızlar ben kaçanzi... :KK55::KK55::KK55::KK55:

hepiniz ayrı ayrı öpüldünüz.. :KK54::KK54::KK54::KK54:

Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız efemm.. beni özleyin anacım bayyyyyy :92::92::92::92::92::92:

güle güle kuşummm
hadi dinlen bakalım
bende kaçarım az sonra
çok öptm seni
Allaha emanet ol:KK16::KK54::KK54:
teeşekkrler muhabbetin için bbyyy

ewet o msjdı ama kımse kalmadı yarına acarsın artık bende bı takılyım topık topık hadı gomüşürüzz

X