sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kuuşum öyle havadan sudan...
bi soru sormuştum muhabbet olsun diye sanada sorayım..
evlendiğinin ilk sabahı kahvaltıyı eşin mi sen mi hazırladı bebişim????
bu arada anlatırım sonra cnm emin ol şuan düşünmek bile istemiyorum:KK43::KK43:

canım ilk sabah oteldeydik biz ama eve döndükten sonraki ilk sabahı hiç hatırlamıyorum valla ama büyük ihtimalle beraber hazırlamışızdır,genelde beraber hazırlıyoruzda:KK66:

canım ilk sabah oteldeydik biz ama eve döndükten sonraki ilk sabahı hiç hatırlamıyorum valla ama büyük ihtimalle beraber hazırlamışızdır,genelde beraber hazırlıyoruzda:KK66:

kız düğünden çıkıp balayına mı gittiniz direkt... nası ben anlamadım daha detaylı istiyoruuzzz :KK52::KK52::KK52:

ben kaçıyom kızlar
iyi geceler size fazla muhabbet edemedik bu gece ,
sabah erken kalkıcam dip köşe temizlik yapıcam :KK43:(

hımmm anladık şekerim
sen iyisin dimi o anlattığın şeyden sonra var mı bi gelişme?
ben kaçıyom kızlar

tamam cnm kendine ii bak bizde kaçarız az sonra...:KK16::KK16::KK54:
iki gündür temizlik yapıyorum zaten yeter valla tatile çıktım iki gün ben:KK64:

ben kaçıyom kızlar

güle güle canım.. ben de çıkıcam az sonra. eşim tuvalete kalktı, yanıma geldi saate baktı sonra da bana eliyle :KK20: işereti yaptı gitti yattıı :KK52::KK52::KK52:

hımmm anladık şekerim
sen iyisin dimi o anlattığın şeyden sonra var mı bi gelişme?

tamam cnm kendine ii bak bizde kaçarız az sonra...:KK16::KK16::KK54:
iki gündür temizlik yapıyorum zaten yeter valla tatile çıktım iki gün ben:KK64:

sen dinlen sıra bende :))
kerem uykuda miyav miyav diyo şimdi :KK60::KK60:

kız düğünden çıkıp balayına mı gittiniz direkt... nası ben anlamadım daha detaylı istiyoruuzzz :KK52::KK52::KK52:

anlatayım şekerim,biz düğünü antalya merkezde yaptık ama evimiz ilçede yani sidedeydi,bu nedenle gece düğünden çıkıp o yorgunlukla eve dönmeyelim diye kaynanam bize o gece için otel tutmuş,biz zaten öğlen kalktık sonrada kaynanamlara el öpmeye gittik,akşama sideye kendi evimize gittik toparlanıp balayına gittik hemen,sonrasını hatırlamıyorum:KK52:

:KK60::KK60::KK60::KK60:
ama bak eniştemiz ne kadar kibarmış..
aman gelipte bize hakaret edenler örnek alsın neyseee:KK60:

valla en kadar kibar olduğunu yarın bizzat ben anlayacağım artık :KK60::KK60::KK60::KK60:

neyse yarın sorarsa yok öle bişey sen rüya görmüşsün derim :KK51::KK52:

anlatayım şekerim,biz düğünü antalya merkezde yaptık ama evimiz ilçede yani sidedeydi,bu nedenle gece düğünden çıkıp o yorgunlukla eve dönmeyelim diye kaynanam bize o gece için otel tutmuş,biz zaten öğlen kalktık sonrada kaynanamlara el öpmeye gittik,akşama sideye kendi evimize gittik toparlanıp balayına gittik hemen,sonrasını hatırlamıyorum:KK52:

kız ne kaynanalar var millette :KK23::KK23:

anladımm şekerim sonrasını hatırlamaman normal hangimiz hatırlıyoz ki :KK60:

X