sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

canım ilk sabah oteldeydik biz ama eve döndükten sonraki ilk sabahı hiç hatırlamıyorum valla ama büyük ihtimalle beraber hazırlamışızdır,genelde beraber hazırlıyoruzda

canım ilk sabah oteldeydik biz ama eve döndükten sonraki ilk sabahı hiç hatırlamıyorum valla ama büyük ihtimalle beraber hazırlamışızdır,genelde beraber hazırlıyoruzda

kız düğünden çıkıp balayına mı gittiniz direkt... nası ben anlamadım daha detaylı istiyoruuzzz

ben kaçıyom kızlar
iyi geceler size fazla muhabbet edemedik bu gece ,
sabah erken kalkıcam dip köşe temizlik yapıcam (

hımmm anladık şekerim
sen iyisin dimi o anlattığın şeyden sonra var mı bi gelişme?
ben kaçıyom kızlar

tamam cnm kendine ii bak bizde kaçarız az sonra...
iki gündür temizlik yapıyorum zaten yeter valla tatile çıktım iki gün ben

ben kaçıyom kızlar

güle güle canım.. ben de çıkıcam az sonra. eşim tuvalete kalktı, yanıma geldi saate baktı sonra da bana eliyle işereti yaptı gitti yattıı

sen dinlen sıra bende :))
kerem uykuda miyav miyav diyo şimdi

güle güle canım.. ben de çıkıcam az sonra. eşim tuvalete kalktı, yanıma geldi saate baktı sonra da bana eliyle işereti yaptı gitti yattıı

ama bak eniştemiz ne kadar kibarmış..
aman gelipte bize hakaret edenler örnek alsın neyseee

kız düğünden çıkıp balayına mı gittiniz direkt... nası ben anlamadım daha detaylı istiyoruuzzz

anlatayım şekerim,biz düğünü antalya merkezde yaptık ama evimiz ilçede yani sidedeydi,bu nedenle gece düğünden çıkıp o yorgunlukla eve dönmeyelim diye kaynanam bize o gece için otel tutmuş,biz zaten öğlen kalktık sonrada kaynanamlara el öpmeye gittik,akşama sideye kendi evimize gittik toparlanıp balayına gittik hemen,sonrasını hatırlamıyorum

ama bak eniştemiz ne kadar kibarmış..
aman gelipte bize hakaret edenler örnek alsın neyseee

valla en kadar kibar olduğunu yarın bizzat ben anlayacağım artık

neyse yarın sorarsa yok öle bişey sen rüya görmüşsün derim

kız ne kaynanalar var millette

anladımm şekerim sonrasını hatırlamaman normal hangimiz hatırlıyoz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…