selam kızlar üzgünüm kaç gündür giremiorum önce ben hastaydım şimdi de oğlum.ateşler içindeydi kaç gündür yavrum.bana dua edin kızlar çok zor oluyo..
dün gece avatarımı değişip geliyim dedim herkes kaçmışgünaydın hepinize
tamam güzelim sen keyfine bak..ne güzel dolusun bugun...günaydın kknın güzel hatunları nasılsınız?ben yeni uyandım sayılar eşim izinli evde bugün annemlerle aloşverişe ordanda annemlere yemeğe gitcez bugün pek giremiycem kendinize iyi bakın...
aleyküm selam ayşencim nerdesin senesselam canlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum :92:
selam kızlar üzgünüm kaç gündür giremiorum önce ben hastaydım şimdi de oğlum.ateşler içindeydi kaç gündür yavrum.bana dua edin kızlar çok zor oluyo..
selam hanımlarrr nasılsınız ?? bugün ben evdeyiim herkes bi yerlere gidicekmiş
bende evimin alışverişi yaptıım yerleştirdim yemeklere başlamadan bi kızlara bakıyym dediim hepinizin ii olmasına sevindim canlar ben dün gece gene hastanedeydiim migrenim tutmuştu ...
giremiyorum bu aralarr zaman o kadar cabuk geciyorkii akşamları erkenden uyuya kalıyorum
slm kızlar
bugün dip köşe temizlik yaptım çok yoruldum.ancak vakit buldum girmeye..
ee nasılsınız bakalım
sembas geçmiş olsun canım dikkat et kendine
slm kızlar
ee nasılsınız bakalım
iyi yaptın kuşum
nasıl gıcır gıcır yaptn mı evini:)
güle güle kirlet..
bende eşimi bekliyorum ya.
çıkacam az sonra
hg cnmhoşgeldin cnm nbr.. ben dün yapmıştım temizliği.. bugün de üzerimde acayip bi ağırlı var. aslında çamarşır ütü var ama canım hiç yapmak istemio :S
ben iki gündür evle boğuşuyorum valla tatil ilan ettim kendime biraz öf:86:
hoşgeldin cnm nbr.. ben dün yapmıştım temizliği.. bugün de üzerimde acayip bi ağırlı var. aslında çamarşır ütü var ama canım hiç yapmak istemio :S
valla gülüm gıcır gıcır yapsam da farkeden bişe olmuyo yarın yine aynı oluyo keremin yüzündenslm kızlar
ee nasılsınız bakalım
iyi yaptın kuşum
nasıl gıcır gıcır yaptn mı evini:)
güle güle kirlet..
bende eşimi bekliyorum ya.
çıkacam az sonra
hg cnm
ben iki gündür evle boğuşuyorum valla tatil ilan ettim kendime biraz öf:86:sen nasılsın bakalım ne yaptın bugün gittin mi gezmeye?
neyse fıstıklar ben kaçıyorum anca hazırlanırım öptümm
valla gülüm gıcır gıcır yapsam da farkeden bişe olmuyo yarın yine aynı oluyo keremin yüzündensen nasılsın bakalım ne yaptın bugün gittin mi gezmeye?
yok şekerim ya valla ayağımda pofidik patikler öyle bakınıyorum kkya
kalkayımda hazırlanayım
vlla hiç kalkacak gibi durmuyorum ama kalk kurdela kalk kıss
öptüm şekerim kibb
hoşbuldum canım
iyim canım sen nasılsın oğuzhan nasıl?
saol cnm ben de iyiyim. az önce uyudu o da..