sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kendin gör diyorsun yani ceyda =)) nasıl olsa kaçınılmaz son..

kurdelam senin cahallığın felan değil. bu konuda bilgilendirmelerin çok az olması halbuki çok önemli bir konu. biz o hocamızdan neler neler duyduk. Eğer ki bilinçli olmazsanız sizde yaşarsınız diyordu çok üzücü şeylerdi gerçekten.
Ben bunu okulumda gördüm ama üni okumayan yada okulda böyle bir dersi olmayanları da düşünmek lazım. Yani cinselllik sadece o an yaşanılan olay değil akabinde pek çok sirküleri varmış bunu öğrendim.

ben 3-4 ayda düşmüştüm.önce lahana çorbasıyla sonrada yemeyerek aç gezerek.sağlıklı beslenerek vermiştim.plates yapıyordum.şimdi emziriyorum.emzirmeyi kesince tekrar yapacağım.inşaallah sende verirsin.yoksa zor oluyor.

eee ne kaynatıyorsunuz bakalım kızlar,bu geceki konu ne,bu arada kurdelam pazargünü bişet anlatacaktın,sonra dedin kaldı öyle,unuttum sanma

canım ben diyetisyene gidiyorum yavaş ama sağlıklı kilo vermek istiyorum.. bakalım şuanki gidişattan memnunum açıkçası..

eee ne kaynatıyorsunuz bakalım kızlar,bu geceki konu ne,bu arada kurdelam pazargünü bişet anlatacaktın,sonra dedin kaldı öyle,unuttum sanma

kuuşum öyle havadan sudan...
bi soru sormuştum muhabbet olsun diye sanada sorayım..
evlendiğinin ilk sabahı kahvaltıyı eşin mi sen mi hazırladı bebişim????
bu arada anlatırım sonra cnm emin ol şuan düşünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…