- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.212
- 43
he bacım sen bi evlen hele o bildiklerini unutturrlar daha denüşük şeyleri ezberlersin slaytlan neyim olmıyo.. anlatamam görmen lazım şarkısını armağan ediyorum sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he bacım sen bi evlen hele o bildiklerini unutturrlar daha denüşük şeyleri ezberlersin slaytlan neyim olmıyo.. anlatamam görmen lazım şarkısını armağan ediyorum sana
Kız kurdelam dun kımdı hatırlamıyoeum yırım senı yırım senı dıyodu bende kocamın yanına gıttım adam uyuyodu malum yerınde pıre bıt cekırge sınek kablumaaa falan ucusuoydu tam o sırada gıttım optum onu yırım senı yırım senı dedım adam gozunu bı actı aaaa cıngeneler gelıyo dedı yattı yere yattım gulmekten uyku sersemı ne soledıgını bılmıyo hoss bazen ayıkkende bılmıyoda neysemm yatmadan once soledım oda bayıldı gulmektenn cahalll
Kız kurdelam dun kımdı hatırlamıyoeum yırım senı yırım senı dıyodu bende kocamın yanına gıttım adam uyuyodu malum yerınde pıre bıt cekırge sınek kablumaaa falan ucusuoydu tam o sırada gıttım optum onu yırım senı yırım senı dedım adam gozunu bı actı aaaa cıngeneler gelıyo dedı yattı yere yattım gulmekten uyku sersemı ne soledıgını bılmıyo hoss bazen ayıkkende bılmıyoda neysemm yatmadan once soledım oda bayıldı gulmektenn cahalll
anladım kuşum evlenince öyle oluyor bende aldım senin gibi evlenince...
ama kaç kilo deme tikim var he
keremce yok bugun ya:82:
tamam cnm en iyisi kapatalım bu konuuyukız ben de kocamı uyurken sevmeye bayılıyom yaa ama onun uykusu çok ağırdır o yüzden hiç bişşi hatırlamıyo
bende çok seviyorum yaa
uyurken kocam bebiş giibi oluyor
ay bazen diyorum çocuk dğursam bu kadar severm herhalde
Sen de bana deme.. sen bana dersen ben de sana derim bak.. demedi deme
ne güzel tatlım tabiki ders almak en iyisi...yeni nesil olarak ben geçen seneden beri herşeyi biliyorum hemde slaytlı bilimsel şekilde. sizden daha çoktur belki bildikleirm. yarım dönem cinsel sağlık ve üreme sağlığı dersi almıştım. iyi ki almışım hayatım boyunca kullanacağım tek ders o dur okdr yıllık okul yaşamımda. hocamızda ebeydi ders pek güzeldi valla.
tatlım modeli okadar önemli değil çünkü gözükmez yüksek topuk istiyorum sadece
anladım cnm umarım bulursun aradığın modeli
ama hiç bir adres vs yok aklımda
yok kuzumm henüz.. 1-2 ay sonra falan çalışmalra başlıcaz kısmetse.. artıkın kırmızı kurdelalı açılışı burda yaparımm sonra giderim muharebeyehımmm ıyı olmus walla senın cocuk yokmuydu war dıe hatrlıyodum ben yanılmısım
bnm eşimde demin kanepeden kalktı oturdu badaş kurdu.
baktı etrafa ve birşey söyledi
her zamanki şeyler dedi sanırım
geri yattı
bende ne oldu aşkım derken koluna basmışım adam ağzını açtı acıdan
sen yine de herkesi dinleme kuzum..tabi her zaman teoriyle pratikte büyük farklar olur. =))) Zaten derste korunma, sağlık, anne olmadan önce ne yapılmalı felan konularını gördük. eylem anınında neler olduğunu evli arkadaşlar felan sağolsun bilgilendiriyor
yok kuzumm henüz.. 1-2 ay sonra falan çalışmalra başlıcaz kısmetse.. artıkın kırmızı kurdelalı açılışı burda yaparımm sonra giderim muharebeye
kız koskoca adamı nası görmedin
gördüm kıss şekerim..
koluna bastırmışım onu fark etmedim:86:
hoşbuldum canımmmmkeremceeeeeeeee ceeeeeeeee
hoşgeldin bebişimmm kıss neden geç geldin bugun:84:
slmlar
cyda yoklama aldın mı geç kaldım ya
evet bacım geç kaldınn 10 dk. tek ayak üstünde durcan süren başladı
Hoşgeldin canımmmm
slmlar
cyda yoklama aldın mı geç kaldım ya
Ayakkabı arayayan arkadas kac numara we nasıl ayakkabı arıyosun bende 36 37 war daha buyukse ayagın yoktur ama yınede bı bakarım dolaba
hoşbuldum canımmmm
öyle bir geçer zamanki yi izledim ağladım ağladım
sonra evi topladım ancak geldim.zaten fazla da kalmicam gidicem
ceydacım madem diyete başlamışsın biraz kiloları ver sonra hamile kal.sonra daha zor olur.ben ikizlerden sonra 74 kiloydum.sonra diyetle 57 ye düştüm.bebeğim var şimdi 4.5 aylık şimdide 70 kiloyum.eğer zayıflamadan kalsaydım.herhalde 90 ıbulurdum.