- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Essalmun aleyküm weee rahmeturullahh dostlarrr
hoşgeldin...............................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Essalmun aleyküm weee rahmeturullahh dostlarrr
anem ne aşı yumurtlama dönemimdeyim kısss
ay nerde o günler
vealeyküm selam canım. Hoş geldin. Boş gelmeseydin
yumurtlama dönemi.. ay bu hep komiğime gitmiştir benim yaaa.. tavuk muyuz ne yumurtluyoz anlamıyom heççç
hadi bi konu açalım...
meselaaa eeee şeyyyy
evlendiğinizin ertesi günü kahvaltıyı siz mi hazırladınız eşiniz mi????
cevap veriyorum eşimmm sucuklu yumurta yapmıştı banaa
beraber hazırlamıştık:123::123::123::123:
[/quote]evlendiğinizin ertesi günü kahvaltıyı siz mi hazırladınız eşiniz mi????
Cevap veriyorum eşimmm sucuklu yumurta yapmıştı banaa
beraber hazırlamıştık:123::123::123::123:
sen bekardın dimi cicim?gelir o günlerdeee. sende hamile konularında fink atar burları unutursun inşallah =)) bnde hasta olunca çok ister cnm tatlı bişiler. yumurtlama döneminde hiç dikkat etmemiştim dikkat edeyim bakam bi =)))
boş gelmdım kızz bi elımde sıgara bi elımde kolamla geldumm daa ısteyen warmıdurr
boş gelmdım kızz bi elımde sıgara bi elımde kolamla geldumm daa ısteyen warmıdurr
Valla biz evlenmeden önce alışveriş yapmamıştık eve çünkü ertesi gün balayına gideceğimiz ve 1 hafta evde olmayacağımız için bozulur diye bişey almamıştık. Kocam dışardan börekti poğaçaydı falan aldı bişeyler ben de çay demledim... Öyle doyurduyduk karnımızı. Zati sabah zor kalkmıştımm malum sebepten bi de kahvaltı mı hazırlıcamm
Bi de söylüyo cibilliyetsizzz..
Hanım hanııımm karşında sigarayı yeni bırakmış ve diyette olan bi hatun kişi duruyor..
[
sen evlendiğinde şimdiki kilondamıydın cnm
böyle çok güzelsin balık etli falan
walla ıcıme dogdu yazarkenee dedım umarım yesılaycı yoktur aramızda dıe nıye umarım dıosam bolee kotu wasıfsız embesıl bı warlıga neysem tebrık ederım senı ıyı bırakmıssın ben onu bırakıyomda o benı bırakmıyo cok sewmıyomus benı cok ozluyomus cok asıkmıs bende onu bırakamıyorum weee acıklıyorumm ben kocamı aldatıyorumm hemde sıgaraylaaa zuhahahahhaha
Sağol bacım teşekkür ederim.. evlendiğimde daha zayıftım güzelim yaa
yeni nesil olarak ben geçen seneden beri herşeyi biliyorum hemde slaytlı bilimsel şekilde. sizden daha çoktur belki bildikleirm. yarım dönem cinsel sağlık ve üreme sağlığı dersi almıştım. iyi ki almışım hayatım boyunca kullanacağım tek ders o dur okdr yıllık okul yaşamımda. hocamızda ebeydi ders pek güzeldi valla.
hımmm ıyı olmus walla senın cocuk yokmuydu war dıe hatrlıyodum ben yanılmısımkız bana kalsa sigarayı ben de bırakamıcaktım ama kocam ambargoyu bastı valla.. Ya sigarayı bırakırsın ya da çocuk yapmayı unut dedi.. Ben de paşa paşa bıraktım tabe..
öncelikle hg..
bende olduğunca topuklu bir ayakkabı seçmiştim kendime..
ama ne kadarda uğraşsam eşimin boyuna yetişemedim tabi
çünkü eşim 1.90:)
sana verebileceğim bir adresim malesef yok cnm çünkü klasik topuklu bir ayakkabıydı bnmkisi
sanırım sen daha değişik bi topuk araştırıyorsn
canım şimdiden hayırlı olsun.. gittigidiyor geliyo benim aklıma şimdilik ama bana sorarsan internet yerine ayakkabıcılara baksan yani ayakkabı denemeden alınmaz bence yine de sen bilirsin tabii
sağol tatlım valla baktım bakmasına istediğim topuklu ayakabı yok en yüksek topuk 8 9 cm bende netten bakayım dedim yinede çok saol
floya baktım tatlım kışlıklar koyu renk yazlıklar kaldırılmış açık rrenk yoktu malesefcanım site bilmem. netten ayakkabımı alamadığım için kıyafet desen 50 yer sayardım neyse nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama flo deıchman burlarda uygun fiyata bulunuyor. geçen gün deıchmandan bir kız alıyordu gelin ayakkabısı bi bak istersen. platform mu istiyorsun
Hosgorduk ayyakkabı arayan arkadas yakın olsan ben werırdım sana ıstersen gondereyım kargoyla nasıl bısı arıyosunn
valla tatlım şöyle güzel yüksek topuklu bi ayakkabı lazım göndersen hayır demem yani