sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

benim avatarım da güzel:63: orda ben ve arkadaş kolona portakal greyfurt limon diziyorduk. hemde şekilli yaa. yaparken yarısınıda yedimm hehehehe :KK1::KK1:

Son düzenleme:
ay ceydama bakın hele yaa
biz gidersek daha güzelini yaparmış
sağolll kuşumm
ay demen yeter vallahi.
:KK54::KK54:
kaç çeşit tatlı yaparsın???
bana soracak olursan çoğunlukla hepsini yaparm..
etimek tatlısına bayılırımmm
bu arada senin alıntının içine gitmişim yazmışım mesajımı...
iyice senin alıntılarına sığınır oldum he:KK60:

heralde şekerim.. en güzellerini yaparım sizden kıymetli mi :KK16::KK16:

Valla kaç çeşit yaptığımı heç saymadım canım ya.. ben en çok sütlü tatlıları seviyorum. Eşim de en çok kakaolu şekepareye bayılır.. Benim sütlü tatlı olarak en çok beğendiğim ise kadayıflı tavukgöğsü :KK52:

cnm ben biraz dobrayımdır onun için beğendim diyemiyeceğim...
bence daha afilli birşey koy
canın istediği zaman:KK69:

heralde bacım söyleyeceksin tabii.. Kız sen iste ben şimci ışıklı mışıklı janjanlı bi avatar bulayım :KK60::KK60:

ceyda adres ver hemen gelirim ben. baayılırım tatlılara:KK52::KK52: özellikle sütlü tatlılara ve pastalaraaa :KK52::KK52: ayyy nasıl istedim şimdi pazar günü evimde olucam allahın izniyle hepsini yaptırayım anacumaa

aybende çok severim ya tatlıları:KK56:
bayılırım hemde canımı çektirttiniz:KK61:

heralde şekerim.. en güzellerini yaparım sizden kıymetli mi :KK16::KK16:
sağol cnm Allah razı olsun...

heralde bacım söyleyeceksin tabii.. Kız sen iste ben şimci ışıklı mışıklı janjanlı bi avatar bulayım :KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60:
benim avatarım da güzel:63: orda ben ve arkadaş kolona portakal greyfurt limon diziyorduk. hemde şekilli yaa. yaparken yarısınıda yedimm hehehehe :KK1::KK1:

çok uzak tatlım
sen söylemesen ben dikkat edemeyecektim bile:KK59:

ceyda adres ver hemen gelirim ben. baayılırım tatlılara:KK52::KK52: özellikle sütlü tatlılara ve pastalaraaa :KK52::KK52: ayyy nasıl istedim şimdi pazar günü evimde olucam allahın izniyle hepsini yaptırayım anacumaa

He bacım yaptır anacuğuna bi yerin şişer maazallah :KK60::KK60::KK60:

Sen nerde oturuyon kıs de hele :KK61:

kız ne zorunuz vardı ... :KK60:

tatlı tatlı dediniz canımı çektirttiniz
evde bir tek kurabiye var bari ondan yiyeyim:63::63:
bnm cnm ekmek kadayıfı çekmişti amaa:84::84:
yada sütlaçççç sütlü birşey:84:

:KK54:slm arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
şubatta düğün var ve abiyemin altına yüksek topuklu bi ayakkabı arıyorum eşimin boyuna yetişmek için ama malesef burda bulamadım internetten araştırdım buldum onlarda çok pahalı bildiğiniz uygun fiyatlı ayakkabı internet sitesi varmı ne olur yardım edin
bu arada bilen varsa bana özelden ulaşssın lütfen

kız ben mersinde okuyorum. burda da bu yıl narenciye festivali vardır. kamyon kamyon narenciye geldi sahilde bulunan kolonlu olan herşeyin kolonlarını onlarla kapladık. bizide mecburii işci yaptılar. =))) ayy o gün den sonra 1 hafta portakal mandalina elime bile almadım =))

şubatta düğün var ve abiyemin altına yüksek topuklu bi ayakkabı arıyorum eşimin boyuna yetişmek için ama malesef burda bulamadım internetten araştırdım buldum onlarda çok pahalı bildiğiniz uygun fiyatlı ayakkabı internet sitesi varmı ne olur yardım edin

canım şimdiden hayırlı olsun.. gittigidiyor geliyo benim aklıma şimdilik ama bana sorarsan internet yerine ayakkabıcılara baksan yani ayakkabı denemeden alınmaz bence yine de sen bilirsin tabii :KK71:

tatlı tatlı dediniz canımı çektirttiniz
evde bir tek kurabiye var bari ondan yiyeyim:63::63:
bnm cnm ekmek kadayıfı çekmişti amaa:84::84:
yada sütlaçççç sütlü birşey:84:

avucunu aç bebemm.. baştan aşağı bi yala derim. bu saatte nirden bulcaz sütlacı :KK60::KK60:

canım site bilmem. netten ayakkabımı alamadığım için kıyafet desen 50 yer sayardım :KK1: neyse nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama flo deıchman burlarda uygun fiyata bulunuyor. geçen gün deıchmandan bir kız alıyordu gelin ayakkabısı bi bak istersen. platform mu istiyorsun

öncelikle hg..
bende olduğunca topuklu bir ayakkabı seçmiştim kendime..
ama ne kadarda uğraşsam eşimin boyuna yetişemedim tabi:KK37:
çünkü eşim 1.90:)
sana verebileceğim bir adresim malesef yok cnm çünkü klasik topuklu bir ayakkabıydı bnmkisi
sanırım sen daha değişik bi topuk araştırıyorsn:KK59:

vealeykumselammm bacım.. hoşgeldin. :KK71: terlikler topik kapısının yanında. ayaklarlan girmeyin topiğe yerler kirleniyo :KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60:

hadi bi konu açalım...
meselaaa eeee şeyyyy
evlendiğinizin ertesi günü kahvaltıyı siz mi hazırladınız eşiniz mi????
cevap veriyorum eşimmm sucuklu yumurta yapmıştı banaa
beraber hazırlamıştık:123::123::123::123:

Hosgorduk :KK66::KK66:ayyakkabı arayan arkadas yakın olsan ben werırdım sana ıstersen gondereyım kargoyla nasıl bısı arıyosunn

X