sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kız burdaki bacılar gündüz yok ki .. diğer topikteki kızlar da sizin gibi canlarım ya.. :KK34::KK34: ama bu ara giremeiyorum gündüzleri pek. Bugün de sohbete gittim zaten yoktum :KK61:

tabi cnm gündüzcü değil bizim topic:KK9:
ne yapacaksın tek başına:))
sen iki yerede yetişiyorsun ya o hoşuma gitti
cap canlı enerjik:nazar::nazar:

kız burdaki bacılar gündüz yok ki .. diğer topikteki kızlar da sizin gibi canlarım ya.. :KK34::KK34: ama bu ara giremeiyorum gündüzleri pek. Bugün de sohbete gittim zaten yoktum :KK61:

bende gündüzleri bakıyorum kimse yok.iyiyim:KK16::KK16: ceydacım sen nasılsın.

aldım valla az önce. dün gece uyumadan önce alamadım tabi. bugünde erindim erindim ama baktım kaçış yook gittim aklandım paklandım sırtımada tuttum.:KK16: bgn gündüzde dün gece gibi ağrımadı. dün ders çalışmadım ondan sanırım :KK9::KK9:

:84:keremce nerde yaa:84::84:
neler yaptın kuzucuk ceydacık??
ben iş yaptım kocam gelincede yürüyüşe çıktık öyle:13:

Valla şekerim bugün yine sabah kalkınca sporumu yaptım, sonra yine günlük temizlik işte.. sil süpür toz al vs.. hava çok güneşliydi yine çamaşır yıkadım. :KK1: çamaşır makinasını doldurmayacak kadar vardı ama baktım hazır hava güneşli ordan burdan topladım bişiler yine açtım bi makina :KK60:

Saat 2' de kayınvalidemle sohbete gittik.. 4' te oradan çıktım, markete gittim alışveriş vs.. sonra eve geldim mutfağa bi daldım, yemek pişirdim. :KK56:
Akşam yemekte olanlar;

Prinç çorbası
Karnıyarık
Bulgur Pilavı
Cacık
Sütlü İrmik Tatlısı

şimdi de buradayııımm :126:

bir tane avatar koymuştum laptoplu
çok güzel
hafif pembuşşş
eşime gösterip koydum
kızın mini eteğine dikkat etmemiş
sonra fark etti kaldırttı resmi bana:84:

ceyda menün çok güzelmiş hee. her akşam yemeğin yanına tatlı yaparmısın

Son düzenleme:
aldım valla az önce. dün gece uyumadan önce alamadım tabi. bugünde erindim erindim ama baktım kaçış yook gittim aklandım paklandım sırtımada tuttum.:KK16: bgn gündüzde dün gece gibi ağrımadı. dün ders çalışmadım ondan sanırım :KK9::KK9:
anladım güzelim..
ama aksatma sırtın ağrıyınca duşunu..
kıss sanal annenin sözünden nye çıkıyorsun bakayım sen taş olursun taş:KK60::KK60:

Valla şekerim bugün yine sabah kalkınca sporumu yaptım, sonra yine günlük temizlik işte.. sil süpür toz al vs.. hava çok güneşliydi yine çamaşır yıkadım. :KK1: çamaşır makinasını doldurmayacak kadar vardı ama baktım hazır hava güneşli ordan burdan topladım bişiler yine açtım bi makina :KK60:

Saat 2' de kayınvalidemle sohbete gittik.. 4' te oradan çıktım, markete gittim alışveriş vs.. sonra eve geldim mutfağa bi daldım, yemek pişirdim. :KK56:
Akşam yemekte olanlar;

Prinç çorbası
Karnıyarık
Bulgur Pilavı
Cacık
Sütlü İrmik Tatlısı

ohhhh afiyet olsun bacım...
valla bu iştede ustasın..
bugun ne pişirsek ceyda diye sorsak anında tak tak sayacaksın bize...
vallahi sende yok yok:KK53:

selam kızlaaarr. ben de geldim keyifler nasıl bakalım

Hoşgeldin yavru :KK51: :KK71:

tabi cnm gündüzcü değil bizim topic:KK9:
ne yapacaksın tek başına:))
sen iki yerede yetişiyorsun ya o hoşuma gitti
cap canlı enerjik:nazar::nazar:

He bacım öle valla.. elim uzundur birazcıkın her biyere yetişirim ben :KK9:

bende gündüzleri bakıyorum kimse yok.iyiyim:KK16::KK16: ceydacım sen nasılsın.

Sağol tatlım.. iyiyim ben de , yok bir yaramazlık çok şükür :KK34:

bir tane avatar koymuştum laptoplu
çok güzel
hafif pembuşşş
eşime gösterip koydum
kızın mini eteğine dikkat etmemiş
sonra fark etti kaldırttı resmi bana:84:

Kız sen de herife her bişeyi göstertme.. ne anlar koca kısmısı avatardan :KK60::KK60:

Akşam yemekte olanlar;

Prinç çorbası
Karnıyarık
Bulgur Pilavı
Cacık
Sütlü İrmik Tatlısı

oooooooooooooo hamaratız maşaallah.......................:nazar::nazar:

He bacım öle valla.. elim uzundur birazcıkın her biyere yetişirim ben :KK9:

yok kuzum ya ben yetişemem vallahi..
zaten bu topic çok hızlı ilerledi
arkadaşların bilgilerini karıştırır oldum:KK60:
birde gündüz orda gece burda valla kendimi unuturum :KK9:
Sağol tatlım.. iyiyim ben de , yok bir yaramazlık çok şükür :KK34:

Kız sen de herife her bişeyi göstertme.. ne anlar koca kısmısı avatardan :KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60:
ya birşey saklamam kocacmdan..senin avatarım benim avatarım mı var gösteriverdim işte
ama beğenmedi:63::63::KK60:

ceyda menün çok güzelmiş hee. her akşam yemeğin yanına tatlı yaparmısın

Sağol gülüm.. :KK71:

Önceden her akşam yemeğin yanına ya da çayın yanına bişeyler yaaprdım ama hem eşim hem ben kilo kontrolünü kaybedince kestim :KK1: amaaaaaaaaa bugün tartıda 68.5'i gördüm,:KK19: 1 aydır diyet yapıyorum ve hafif bir tatlıyı ödül olarak yaptım canım.. :KK34: siz gelin, daha güzellerini yapayım :KK16:

anladım güzelim..
ama aksatma sırtın ağrıyınca duşunu..
kıss sanal annenin sözünden nye çıkıyorsun bakayım sen taş olursun taş:KK60::KK60:

ohhhh afiyet olsun bacım...
valla bu iştede ustasın..
bugun ne pişirsek ceyda diye sorsak anında tak tak sayacaksın bize...
vallahi sende yok yok:KK53:

Sağol kuşum...:KK70: estağfuruAllah yapıyorum işte kendi çapımda bişeyler :kk77: :78::78: Ben haftalık liste yapar pc' ye kaydederim. O hafta yapacağım yemeklere göre pazardan marketten alışveişimi yaparım kolaylık oluıyor böyle her gün ne yemek pişirsem diye düşünmekten kurtulyorum. Haftada 1 kez toptan düşünüyorum işte :KK60::KK60::KK60:

oooooooooooooo hamaratız maşaallah.......................:nazar::nazar:

he bacım az buçuk öleyim.. :78: çok alçakgönüllüyüm di mi :KK60::KK60::KK60: Allah beni kahretmesin :KK52::KK52:

valla mı ya beğendiniz mi kızlarrrrrrr????
türkan ablam gibi bende esmerim ondan esinlendim:KK60:
yoksa avatar özürlüyüm ben hiç beğenemiyorum ya:KK50:

He kız ben de çok düşünürüm avatar seçerken.. ama valla durdun durdun 12 'den vurdun hee kapmışsın taş hatun avatarını :KK51:

benimki nasıl kızlarrr :86::86::86::86:

ay ceydama bakın hele yaa
biz gidersek daha güzelini yaparmış
sağolll kuşumm
ay demen yeter vallahi.
:KK54::KK54:
kaç çeşit tatlı yaparsın???
bana soracak olursan çoğunlukla hepsini yaparm..
etimek tatlısına bayılırımmm
bu arada senin alıntının içine gitmişim yazmışım mesajımı...
iyice senin alıntılarına sığınır oldum he:KK60:

He kız ben de çok düşünürüm avatar seçerken.. ama valla durdun durdun 12 'den vurdun hee kapmışsın taş hatun avatarını :KK51:
:KK60:
ya bnm pembuşumda çok güzeldi ama dimi?
bi önceki eskisi yani..
valla buda esmer oda
hayatta sarı koymam
biraz bana benzesin koyduğum avatar:KK60:

cnm ben biraz dobrayımdır onun için beğendim diyemiyeceğim...
bence daha afilli birşey koy
canın istediği zaman:KK69:

he bacım az buçuk öleyim.. :78: çok alçakgönüllüyüm di mi :KK60::KK60::KK60: Allah beni kahretmesin :KK52::KK52:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

çok cici,beğendim.banada uyar.

ceyda adres ver hemen gelirim ben. baayılırım tatlılara:KK52::KK52: özellikle sütlü tatlılara ve pastalaraaa :KK52::KK52: ayyy nasıl istedim şimdi pazar günü evimde olucam allahın izniyle hepsini yaptırayım anacumaa

X