kızlar iki orta bir sade kurdelama müsadeeee
çok uykum var...
kocamın yanına gideyim tutmayın beniii
cümleten hayırlı sabahlar
doğru diyorsun ceyda ama bu sebeblerden de ayrılanları felan görünce insan korkuyor işte düşünüyor ben o dengeyi kurabilirmiyim diye.
ya bu arada az önce resimlerine baktım dıştan bakınca hiç böyle bir hatuna benzemiyrsun gayet mülayim ağzı var dili yok bir tip gibi =)))) içinde ne cevherler varmış ceyda =)) allah neşeni neşemizi eksik etmesin aminnnnn
bende uyuyum biraz da sınava giriyim bari =)) iyi geceler kızlar.
öyle deme öyle deme mukaddes geşcek geşcek ay cok guldum buna bırı yazmıs onlıne formda
bende okudum o ne demek anlamadım vallla
fatmagulun sucune dızıdekı saftırık abı bırıde gecen yazmıs bızım sucumuz fatmagulu bıhter sanmak onda guldum komık lmus sen ızlemıyon galıba
bende uyuyum biraz da sınava giriyim bari =)) iyi geceler kızlar.
günaydın kızlar kahvaltı yapmadan size bi günaydın diyim dedimhepimizin günü çok güzel geçer inşallah hepimiz güzel haberler alırız
doğru diyorsun ceyda ama bu sebeblerden de ayrılanları felan görünce insan korkuyor işte düşünüyor ben o dengeyi kurabilirmiyim diye.
ya bu arada az önce resimlerine baktım dıştan bakınca hiç böyle bir hatuna benzemiyrsun gayet mülayim ağzı var dili yok bir tip gibi =)))) içinde ne cevherler varmış ceyda =)) allah neşeni neşemizi eksik etmesin aminnnnn
günaydın kızlar kahvaltı yapmadan size bi günaydın diyim dedimhepimizin günü çok güzel geçer inşallah hepimiz güzel haberler alırız
sana da günaydın canım
kimse uyanamamış daha.hey kızlar kalkın bakimmm
amin güzelim çok sağol seninde aynı şekilde geçsin umarımgünaydın kızlar kahvaltı yapmadan size bi günaydın diyim dedimhepimizin günü çok güzel geçer inşallah hepimiz güzel haberler alırız
naber fıstıklar??sana da günaydın canım
kimse uyanamamış daha.hey kızlar kalkın bakimmm
hayatım dışarıda zaten burada olduğum gibi değilim elbet.. ama eşimin, ailemin ve arkadaşarımın yanında hep neşeliyimdir..
Benim eşimi ilk görenler de ne kadar asabi falan derler ama siz bizi evde bi görseniz 5 yaşında iki çocuk gibiyizdir. dışarıda böyle davranamayız tabii ikimz de belli görevleri edinmiş kişileriz. Ama tesettürlü olmak, İslami bir hayat felsefesini benimsemiş olmak neşeli şen şakrak şakacı olmayı engellemez pek tabii..
bu arada çok haklısın ceydacım
kesinlikle öyle bir bakış açısı var:..
kapalı olunca mazbut sakin konuşmayan gülmeyen çok ağır düm düz bir insan olarak algılıyorlar çoğu kişi...
bunu mzy için söylemiyorum genel olarak böyle bir bakış açısı var hepimiz biliyoruz...
ben evlendiğimde kapandım.
bende arkadaşlarımın yannda ailemin ynnda açıkçası çok fırlama bi tipimdir.
ama ağır olmam gerektiğini bildiğim ve yeni yanıtıdığım insanların yanndada 40 yaşında kadın gibiyimdir.ben açıkkende böyleydi.
sağlık sorunlarımdan dolayı anladım ki türban beni benden alıyor..kapanırken hiç açılmayacağım sanmıştım halbukii..
ama bazı önde gelen sorunlarım hiç birşey senin sağlığından önemli değil kurdelam diyor....
ama ben yine espiritüel sevimli ve neşeli kalacam ddış görünüşüm ne olursa olsun
selam tatlım geçmişi okuyordum napıosun bitanem ? ben bugün evimdeyim çok mutluyum pazara gtt,m geldim evimi temizledm ohhh rahatım sen nasılsın şekerim ?