sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

selam tatlım geçmişi okuyordum napıosun bitanem ? ben bugün evimdeyim çok mutluyum pazara gtt,m geldim evimi temizledm ohhh rahatım sen nasılsın şekerim ?

günlük temizliğini mi yaptın şekerim süpürme toz alma vs

ya miniğim hülya avşarın 72.koğuş filmini çok merak ediyorummmmm
eşimle gitmek istiyorum ya

bende iyiyim gülüm aynı valla.
uzun bi ara verip girsem kkya belki değişik birşeyler anlatırım:KK61:
işim bitti şimdi bi bakayım dedim.
daha çamaşır asacam ama offff
sen halı kullanmayı seviyor musun?
elimden gelse kaldıracam halı malı istemiyorm

bnmde çamaşırlarım bekliyor asılacak ... halıyı sevmiyorum ya çok çabuk kirleniyor.sinir oluyorum yıkamaya vermem lazım buaralar.taşınma işlerimiz var bizim de karşıya.ondan önce yıkanması lazım yeni evimde temiz temiz kullanayım:KK16:

günlük temizliğini mi yaptın şekerim süpürme toz alma vs

ya miniğim hülya avşarın 72.koğuş filmini çok merak ediyorummmmm
eşimle gitmek istiyorum ya

yani evle ilgili günlük yapılması gereken ama benim zaman bulamadıgım haftada 2 kere yapabildiğim şeyler böceğim:KK54::KK54:

bnmde çamaşırlarım bekliyor asılacak ... halıyı sevmiyorum ya çok çabuk kirleniyor.sinir oluyorum yıkamaya vermem lazım buaralar.taşınma işlerimiz var bizim de karşıya.ondan önce yıkanması lazım yeni evimde temiz temiz kullanayım:KK16:

aaaa nasıl su perim?
anadolu yakasına mı geleceksin...
ev mi aldınız ya bunlardan heberim yok sanırım anlatmadın hiç...
yada kalabalıktı topic gene ben mesaj rüzgarına kapıldım

aaaa nasıl su perim?
anadolu yakasına mı geleceksin...
ev mi aldınız ya bunlardan heberim yok sanırım anlatmadın hiç...
yada kalabalıktı topic gene ben mesaj rüzgarına kapıldım

ev almadık şekerim benim iş durumları var demiştim ya çok şükür oldu mart sonu devlet dairesinde çaışmaya başlayacağım inşallah.o da anadolu yakasında olcak .eşimde mayıs sonu gibi işini değiştircek o da anadolu yakasında.bakalım mart ortasında yada sonunda karşıdayız artık balım.rabbim hayırlısını nasib etsin.

ev almadık şekerim benim iş durumları var demiştim ya çok şükür oldu mart sonu devlet dairesinde çaışmaya başlayacağım inşallah.o da anadolu yakasında olcak .eşimde mayıs sonu gibi işini değiştircek o da anadolu yakasında.bakalım mart ortasında yada sonunda karşıdayız artık balım.rabbim hayırlısını nasib etsin.

olsun bitanem insanın ekmeği kısmeti nerdeyse orda yaşasın....
ha avrupa ha anadolu...
valla avrupa yakası çok kalabalık yaa
iğğ nasıl yaşamışım evlenene kadar o tarafta:KK4:
sevmiyorum artık karşısını...sadece gezmek için güzel daha sık mekan var gezmek için o kadar yoksa yaşanılacak yer değil

ya kızlar sizde çok anne şefkati gördüm o yüzden soruyorum. annem uzaktada :KK43::KK43:

ders çalışırken saatlerçe masa başında aynı pozisyonda oturmaktan sol kulucum kalktı herhalde kürek kemiğim orası ağrıyor. ovdurcak kimsede yok bu hafta da full sınavlarım var. Var mı bir öneriniz :26:

aynı şeyler bende yaşıyorum malesef yapcak bişey yok :KK14::KK14: 16-17 saat full eğil otur çok zor çok ... bilirim haftasonu aynı durumdaydım hala daha öyleyim .masaj yaptırıorum kocama ama nafile geçmiyor:KK14:

olsun bitanem insanın ekmeği kısmeti nerdeyse orda yaşasın....
ha avrupa ha anadolu...
valla avrupa yakası çok kalabalık yaa
iğğ nasıl yaşamışım evlenene kadar o tarafta:KK4:
sevmiyorum artık karşısını...sadece gezmek için güzel daha sık mekan var gezmek için o kadar yoksa yaşanılacak yer değil

evet bizde anadoluya geçmek istiyorduk çok şükür olacak inşallah.buası yaşancak gibi değil.

bugün pazara gttim tavşanım incik için maydanoz aldıgım amcadan kestikleri maydanozların saplarını istedim.bi poşet verdi.incik çok sevindi maydanozları görünce:KK76::KK76: bide ıspanak la lahana koydum önüne.bide lahanayla ıspanak koydum önüne .sevinçten dans etti.zıpladı durdu evin içinde.

shDOWWW selam yok mu kıss cane??:KK61:

olmaz mı cnm. oğlum uyanıodu da ona bakıp tekrar geldim.. bi yandan temizlik yapıodum ki telefonuma msj geldi işkurdan.. iş için çağırıo bi firma. ona bakıodum bi yandan. ama firmayı bulamadım netten.

ee sizler napıonuz bakam. ne kaynatıonuz..

olmaz mı cnm. oğlum uyanıodu da ona bakıp tekrar geldim.. bi yandan temizlik yapıodum ki telefonuma msj geldi işkurdan.. iş için çağırıo bi firma. ona bakıodum bi yandan. ama firmayı bulamadım netten.

hoşgeldim shadoww.nasılsın?

saol canm benm. sen nasılsın? işin hayırlı olur inş cnm...

bnde iyiim canım ya.evimle ilgilenebildim bugün mutluyum yani.inşallah hayırlı olur işim sağolasın.senin işinde olur inş.işkurdan gelen mail demişsin ya onun için diyorum.netten bakınca neden bulamadın mutlaka olması lazım

evet bizde anadoluya geçmek istiyorduk çok şükür olacak inşallah.buası yaşancak gibi değil.

bugün pazara gttim tavşanım incik için maydanoz aldıgım amcadan kestikleri maydanozların saplarını istedim.bi poşet verdi.incik çok sevindi maydanozları görünce:KK76::KK76: bide ıspanak la lahana koydum önüne.bide lahanayla ıspanak koydum önüne .sevinçten dans etti.zıpladı durdu evin içinde.
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ay yerim ben onu bayılıyorum tavşanlara..
geçen gün eşimle baktık yaaa
fiyatıda o kadr ucuz ki..
ama ben fiyatında değilim...
sadece minicik bir tavşan istiyorum bembeyazzzz
nerden bulacam minik tavşanı yaa
bulsam dayanamam alırım
eşim istemesede

aa ne güzel bak hayırlısı olsun cnm inşallah umduğun gibi olur herşey...
bende işimi bitirdim sizlere bakmaya geldim
ama kalkmak zorundayım ufakk bir işim daha var eşm gelecek...erken..
çokk öptüm sizi kızlar

su perim:KK54:

su perim bak çok feci özletiyorsun kendini bu ara
lütfen fazla uzatma bu özlemi:KK60:

hadi kızlar ikinizede bu öpücük:KK54::KK54:
görüşmek üzere

bnde iyiim canım ya.evimle ilgilenebildim bugün mutluyum yani.inşallah hayırlı olur işim sağolasın.senin işinde olur inş.işkurdan gelen mail demişsin ya onun için diyorum.netten bakınca neden bulamadın mutlaka olması lazım

yok cnm valla bişi. TREND MOTORLU ARAÇLAR YEDEK PARÇA END.KAPLAMA TARIM TURZ.İNŞ böle bi firma ama hiç bi bilgi yok. eve de uzak dedim nere bakim de bi gidip gelmek işkence olmasın olmıcak biyerse.. neyse eş,ime bi sorcam bakim biliodur belki o..

X