iyi de kuzum biliyosun insanın başına ne gelirse ya meraktan.. ya da işte.. meraktan gelir demişler..biz hatun kişiler de meraklıyız işte vesselam.
kurdelam annemsin bundan sonra tamam.
cyd86 ta ebe ninem.
sırtım yere gelmez artık bıktıydım 4 yıldır tek başıma sorun çözmekten bundan sonra size soruverirm
kurdelam annemsin bundan sonra tamam.
cyd86 ta ebe ninem.
sırtım yere gelmez artık bıktıydım 4 yıldır tek başıma sorun çözmekten bundan sonra size soruverirm
kurdelam hobulduk canımmm bu ne neşe bu topikdeki ne güzel herkes mutlu ....
kurdelam hobulduk canımmm bu ne neşe bu topikdeki ne güzel herkes mutlu ....
hoşgeldin canım..
içimiz kaynıyo bacımm ateşliyizz ondan herhall..
bi de topiğimiz maaşallah geceleri ayrı bi coşuyo nerden geliyo bu enerji ben de çözemedim henüz
evli misin çocuklu musun..kaç yaşındasın.. anlat hele
anemm kız ceydaaa e.anın anası bacısı oluverdik bi anda
o zaman gelde annem seni arkadaş listeme ekliyeyim kızcezim
türk milleti hemen aklı para ya çalışıyor.=)))) ben öğrenciyim bak para felan yok ona göre hayrına yapıyorsan ebe ninem ol =))
off güldüm ama içimdeki derdim hala sancıyo .... ne kadar gülsemde allah sizin neşenizi bozmasın...
cnm hayrola derdin varsa anlat dilersen.....off güldüm ama içimdeki derdim hala sancıyo .... ne kadar gülsemde allah sizin neşenizi bozmasın...
bi de topiğimiz maaşallah geceleri ayrı bi coşuyo nerden geliyo bu enerji ben de çözemedim henüz
bak orasını ben çözdüm
çünkü biz gece kuşuyuz...
kız daha doğurmadan evlat sahibi olduk iyi mi
demekki Allah bna böyle büyütülmüş bir bebek nasip etti...
Allah büyütenden besleyenden razı olsun e.a yı hazıra kondum
ee tabi bu saate kalırsan espirilerden de mahrum kalırsın bebikkknapıosunuz bakiyim geç kalmışım bugün belli
hg cnm
kurdelam ekleyebiliyorsan ekleyebilirsin tabi. ben bulursam bende ekliyebilirim. amaaannn eklesin işte birimiz =))
ben ekledim cnm stres yapmayalım
evet valla
ben bu topice gelen arkadaşlara kişisel bilgilerini soruyorum direk
bir gün biri çıkacak sana leynnn amma meraklısın dicek bende hönk kalacam
mzyymmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
ceyda kurdelam sana iş atıyor =))
ne işi kısss]
kurdelam evlilerin olan dışı değil işte herzamanki birbirlerine sataşmaları işte tek bildiğim bu sorunlar hep benden kaynaklanıyoo... allah bebi ıslah etsin ewlilik güzel ama sorunlarıda var öfff
eşinle taklaştın sanırım cnm
emin ol sorunsuz çift belki vardır ama çok nadirdir..
bende öyle sevgi kelebeği gibi olamıyorum
aşığım eşime ama biraz pipirikliyim
ince eler sık dokurum...
birşeye parlarım ama hemen geçer...