sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hoşbulduk cnmmmmm ya açtım sayfayı o arada içeri kadar gidip bi geldim 3 sayfa ilerlemişsiniz maşallah:nazar::KK64::KK64::KK64:
hahay evet bebikim bu gece böyle oldu ama iyi düldürdü cyda bizi vallahi ya...
geçmişteki fıkraları oku anlarsın:KK60:

yaaa ne konuşuosunuz anlamıorum ama güliyim güzel bişi heralde:KK60::KK60::KK60::KK52:

komik şeyler emin ol şekerim:KK64:

cnm öncelikle sende iyisin umarım:)
emin ol ki bu akşam ve her akşam bu kadar fıkra ve espiri....
bunun tek sebebi cydaaaa
ona teşekkürlerimi sunuyorum:KK71::KK71::KK71:
cyda :KK34:

yok bacım estğ.. valla ben neşeli bir insanımdır.. olduğum gibi davranıyorum size de. neşemi yansıtabiliyorsam da ne mutlu bana :KK70:
napıosunuz bakiyim geç kalmışım bugün belli:KK66:

kızz nerdesin sen.. :KK57:

kurdelam bu geç gelenlerin maaşından kes bacım..

evet kızlar itiraf ediyorum :KK51: topik boş kalmasın diye maaşlı üye çalıştırıyoz :KK60::KK60::KK60:

ceyda kurdelam sana iş atıyor =))
kurdelam ekleyebiliyorsan ekleyebilirsin tabi. ben bulursam bende ekliyebilirim. amaaannn eklesin işte birimiz =))

o atar yafrum.. ben de ona atıyom zati:KK51: :KK60:

nzl ben de 21 yaşındayım ama ufukta isteme bile gözükmüyor daha :KK43:((( sıkıldım artık tek olmaktan yemek yapasım bile gelmiyor. hep yanımda olsun istiyorum ama olmuyor.

Ne biliyim yaa evlensen mi iyi evlenmesen mi. ama yalnızlık zor şey.

cnm bende çok severek evlendim 21 yaşımda...
hiç pişman değilim...
ah birde kıskançlık olmasa..
ben biraz kıskancım..
onun dışında yok bi sorunumuz.:63::63:

yok bacım estğ.. valla ben neşeli bir insanımdır.. olduğum gibi davranıyorum size de. neşemi yansıtabiliyorsam da ne mutlu bana :KK70:

evet kızlar itiraf ediyorum :KK51: topik boş kalmasın diye maaşlı üye çalıştırıyoz :KK60::KK60::KK60:

o atar yafrum.. ben de ona atıyom zati:KK51: :KK60:

ceyda fıkra mı anlattın yine:KK52::KK52::KK52:tuuuhhh kaçırdım dur okuyup gelcem :KK66::KK66:

valla cnm neşen olduğu gibi bize geçiyor emin ol...
bende kendimi neşeli sanırdım
demek ne neşelileri var mış:KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

kurdelam evlilerin olan dışı değil işte herzamanki birbirlerine sataşmaları işte tek bildiğim bu sorunlar hep benden kaynaklanıyoo... allah bebi ıslah etsin ewlilik güzel ama sorunlarıda var öfff :KK52:

canım benim ben de 2.5 senelik evliyim.. olıyor böyle şeyler arada hiç takma kafana.. ölüm, sağlık sorunu, boşanma olmasın da Allah muhafaza.. her derdin çaresi var çok şükür. :KK34:
nzl ben de 21 yaşındayım ama ufukta isteme bile gözükmüyor daha :KK43:((( sıkıldım artık tek olmaktan yemek yapasım bile gelmiyor. hep yanımda olsun istiyorum ama olmuyor.

Ne biliyim yaa evlensen mi iyi evlenmesen mi. ama yalnızlık zor şey.
kız evlen tabi bi de soruyo .. tek tabanca nereye kadar :KK60::KK60: kız bence evlilik çok süpr bişey yaa.. iyi ki evlenmişim hee :KK16::KK16::KK16:

benim gözümü korkutan sevdiğim değilde evlilikle beraber ailelerinde karışması. dengeyi kurabilme arada yıpranmama. baya gözümü korkutuyor bu. sabrım çoktur ama bittiği nookta da da geri dönüşüm yok. evlilik deyince 2 sevenin aynı evi paylaşması değil sevdiklerinide paylaşması anlamına geliyor. okuyorum sitede kocam beni boşuyor ayrılıyorum kaynanamla sorunlar görümcemle sorunlar değişen kocalar. amaaann ne biliyim belkide yaşımdan dolayı hazır değilim bu sorumluluğa

nzl ben de 21 yaşındayım ama ufukta isteme bile gözükmüyor daha :KK43:((( sıkıldım artık tek olmaktan yemek yapasım bile gelmiyor. Hep yanımda olsun istiyorum ama olmuyor.

Ne biliyim yaa evlensen mi iyi evlenmesen mi. Ama yalnızlık zor şey.

e.a canım sen evli goxukuyosun profılde

:KK60::KK60:ay gülmekten bi hal oldum
pişmiş kelle gibi sürekli sırııtıyorum ceydaaaa Allah seni ne etmeye
Allah iyiliğini versin kıs:KK60:

Alalh neşemizi bozmasın bacım gül tabii :KK16:

benim gözümü korkutan sevdiğim değilde evlilikle beraber ailelerinde karışması. dengeyi kurabilme arada yıpranmama. baya gözümü korkutuyor bu. sabrım çoktur ama bittiği nookta da da geri dönüşüm yok. evlilik deyince 2 sevenin aynı evi paylaşması değil sevdiklerinide paylaşması anlamına geliyor. okuyorum sitede kocam beni boşuyor ayrılıyorum kaynanamla sorunlar görümcemle sorunlar değişen kocalar. amaaann ne biliyim belkide yaşımdan dolayı hazır değilim bu sorumluluğa

ya kaynana görümce de neymiş güzelim yaa.. sen onları okuyup durursan hç evlenemezsin.. elbette evleneceğin kişiyi ölçüp tartacaksın yani iyi düşüneceksin yoksam manavdan karpuz almıyoz de mi :KK60::KK60: ölçüp tartıcaksın dedim yaa tövbee..

Neyse gülüm.. eğer seviyorsan ve sevdiğin kişiden de eminsen kimseye bakma sen. he elbette evlenince aynı zaman da ailesiyle de evlenmiş oluyorsun ama hatunların bi avantajı var işte işveyle cilveyle tatlı dille yaptıramayacakları yoktur.. :KK23: evlendikten sonra bunları daha ayrıntılı anlatırım şimci olmaz :KK60::KK60:

X