derfat
oğluşun kAÇ yaşındaydı
babasını istiyordur hafta sonu
sıkılmıştır evde
herşeyden bahsederdik canım kk yla sınırlama yapmayalım...ben hamur işlerini filann çok severim kadınlar gün yaparya bu yüzden çok severim kekler,zeytinyağlı sarmalar,poğaçalar,patates salataları,kurabiyeler oh oh olsada yesek karnımda acıktı...akşam eşim geç gelecek canımda hiç bişey istemiyo aç aç oturuyorum...canım boy ve kilon kaç?
teyzesi daha oğluşum 13.5 aylık küçük babasını pek aramıyoda babası giderken arkasından çok ağlıyo camdan bakıyoruz beraber arabamızı tanıyo çıldırıyo camdan benide götür diye...
şimdi kk arkadaşıyız ya onun için en başta kkyı önerdim
valla ben çok dilliyimdir sınırlar çerçevesinde tabi
sınırımı haddimi bilirim
ama öyle sus pus oturmam eğer karşımdaki hanımdan sıcaklık aldıysam
valla her telden konuşurduk
benimde elim hamur işine çok yatkındır
yapardım sana pasta börek:)
balkon sefası yapardık
cnm boyum 1 60 gibi
boyumdan fazla şu sıra kilo aldım biraz evlenince ilaçlardan dolayı..
derfat nasıl cnm ya
resimdeki oğluşun en az üç yaşında gösteriyor
hatta ben dört beş flan sandım abartmıyorum
ben büyük sanmıştım
selam cnm dün geceki muhabbetten sonra nasılsın?slmmm kurdelacımmm nasılsın sekerimm eşim carsıya çııktı bende kkya bakaıyım dedim görünce burda oldugun slm verim dedim tatlımmm
bende 1.55 boy 55 kiloyum evde tartı var hergün tartılıyorum 53 le hamile kaldım 68 le doğum yaptım aynı kiloma dönmüştüm ama bu ara çok kilo aldım...bu sene biz istanbula gelmeyi düşünüyoruz gezmek amaçlı gelirsek senide görmek isterim
yok canım ya bugün kkdan bi arkadasımda bunu söledi bu fotosu yeni 2 hafta önce filan uzaktan çekildiği için öyledir 6 kasım 2009 doğumlu
valla canım hiç sorma uyudugunda saat 5şi geçiyodu erkendende kalkıtı ogulum sesini duyan kızımda durumu hemececik kaltılar eşimde gelince cümbüş devam etti uyukusuzum ama çok iyiyim tatlımm valla gece süperdi canım burası eşim gececi oldugunda burdayım kovsanız gitmemmmselam cnm dün geceki muhabbetten sonra nasılsın?
ne güzel geçti dimi
bende kalkacam az sonra,
biraz bakayım dedim fıstıklara
ayyy kıyamam sana inşallah cnm kısmet bakarsın görüşürüz
sen nerdesin şuan
hepsini yazmışsındır ama hep unutuyorum kusura bakmayın cnm hepiniz
kilonda iyiymiş ama
selam cnm dün geceki muhabbetten sonra nasılsın?
ne güzel geçti dimi
bende kalkacam az sonra,
biraz bakayım dedim fıstıklara
ayyy kıyamam sana inşallah cnm kısmet bakarsın görüşürüz
sen nerdesin şuan
hepsini yazmışsındır ama hep unutuyorum kusura bakmayın cnm hepiniz
kilonda iyiymiş ama
kader hg cnm nasılsın tatlım
ya derfatla
kaderin kişiliklerini birbirine benzetiyorum ben
çok sade ılımlı kişiler
bütün arkdaşlar öyle gerçe
Men deldimm
kurdelam derfat nasılsınız kızlarr,,,akşama ne yemek yaptınız azıcık tüyo verin bacınızaaa
kader hg cnm nasılsın tatlım
ya derfatla
kaderin kişiliklerini birbirine benzetiyorum ben
çok sade ılımlı kişiler
bütün arkdaşlar öyle gerçe
hoşbuldum balımm,,,deli danalar gibi yemek tarifi arıyorum nette,,,:84:
kime benzetiliyoruz kızz,,,:92:
Allah bağaşlasın tatlım gelde bir gez istanbuldaAnkaradayım canım...evet canım 24 yaşında anne oldum evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım 2008 haziranda evlendim işte 2.5 yıllık evliyim ve 13.5 aylık oğluşum var o benim pamuğum,kartopum,bembeyaz kelebeğim,herşeyim.....
Men deldimm
kurdelam derfat nasılsınız kızlarr,,,akşama ne yemek yaptınız azıcık tüyo verin bacınızaaa
sağol bebeğim o senin içindeki güzellik sende öylesin bence kimseyi kıracak bi yapın yok ben öyle tanıdım seni
hoşgeldin canım özlettin kendini görüşemiyoruzda seninle...vallah ben bugün et sote yaptım yanınada ya çay yaparım yada çorba filan yaparım hergün ne yapacagım diye düşünmekten sıkıldım artık...
hoşgeldin canım özlettin kendini görüşemiyoruzda seninle...vallah ben bugün et sote yaptım yanınada ya çay yaparım yada çorba filan yaparım hergün ne yapacagım diye düşünmekten sıkıldım artık...
ben kimseyi kırmam canım ama damarıma dokunan olursasağol bebeğim o senin içindeki güzellik sende öylesin bence kimseyi kıracak bi yapın yok ben öyle tanıdım seni
hoşbuldum balımm,,,deli danalar gibi yemek tarifi arıyorum nette,,,:84:
kime benzetiliyoruz kızz,,,:92:
hoşbuldumm fıstığımm,,,evet görüşemiyoruz yaa,,,bebeğin çok tatlı derfatçım,Allah nazarlardan korusun ,,,bende tarhana çorbam var sadece oda dünden,düşünmekten bi hal oldum,,,et sotemi yapsam bende yanına pilavv ,,,bakalımm olabilirr,,,kurdelamcımdanda bi ses çıksındaa,,,