- 15 Temmuz 2010
- 1.548
- 0
- 37
valla 2 sene olcak o hopplar bizi bulamadı
amin canım nasip kısmet
rabbim ol demiş demekki kuzuların için herşey bahane
bende kızım olsun istiyorum ilk ama :93:
ayyy ne tesadüf bende izliyorum canım onu bende acıktım mandalin yedim sende hafif seyler at azına canım agır yeme ne kaldı şurda sabah
amin canımm hepimiz için inşşş inşşş olur canımmm ohhhh ne güzel başkent senlikmiş bizede mavi çok güzel denk geliyo adanaya kadar götürüyo iyi oluyo ama işte izinden izine yoksa şu sıralar pek binmiyoruzhakkınızda hayırlısı olsun canım inşlhh yükselirde 8 5 çalışır
ahh ahhh keşke benim eşimde öyle olsa şarkda belki bi umut diyoruz bakalım bizde :97:
meramın saati bize pek uymuyo haydarpaşadan akşam 7 30 da kalkıyo gece 11 30 12 gibi annemlerin orda oluyo gündüz terchim ve hızlıgenelde tek gidip geldiğim için
en konforlusu zaten başkent :)
amin canım
bak ne güzel yani ben öyle istemiştim hep diyodum iki sene çoçuk olmasın diyodum 6 aylık evliydim ki hamileyimmm herseyin hayırlısı
bende ilk kızım olsun istiyodum kızım oldu darısı sana olsun tatlımmm
ye fazla yemden ama kiloda büyük dert oluyo sonra aç kalmadan yee hımmm tabi sen uykusuz o uykusuz bereberrrryemem zaten :)
akşamdan beri bi paket hoşbeşi bitirdim
sabah kahvaltı etmiyorum eşim gececi olduğunda o geldiğinde ben 2 saatlik felan uyuyo oluyorum kapıyı zor açıyorum sonra hopppppppppppp yatağa :90:
stres yapma canım inşşş olur yıpratma kendini daha yeni evlisiniz tatlımmmolcağını bilsem derimki amann olmasın ama bu stresli bekleyiş çok yıprattı beni 2 senedir
aminn canım olsunda hayırlısıyla farketmez
amin canımm hepimiz için inşşş inşşş olur canımmm ohhhh ne güzel başkent senlikmiş bizede mavi çok güzel denk geliyo adanaya kadar götürüyo iyi oluyo ama işte izinden izine yoksa şu sıralar pek binmiyoruz
ayy zaten başımız belda kilolarlaye fazla yemden ama kiloda büyük dert oluyo sonra aç kalmadan yee hımmm tabi sen uykusuz o uykusuz bereberrrr
stres yapma canım inşşş olur yıpratma kendini daha yeni evlisiniz tatlımmm
evet canım hemde çok zor oluyoo uzakta olunca hatta bu sene izne bile gidemedik martta dogum yaptım ben bebiş küçük falan olunca direkte tren yok kızımda arabaya dayanamıyo ama annemgil çok kızdılar durmadan laf atıyolar biz görnmeden büyütüyosun diye yazın kardeşelrim yanıma geldi bende mayısa gitcem hayırlısıyla ohhh canımmm ne güzel yakınya şimdi yakınken git uzak olunca zor olur hasretlikkkiki bebişle zor olur tabi gidip gelmek ee yakında değil :97:
bende bu hafta içi gidicem nasipse bakalım :87:
yaaaa varmı sende fazla kilo kaç kilosun canımmmayy zaten başımız belda kilolarla
inşlhh canım bakalım olmazsa mart nisan gibi aşılama yaptırmayı düşünüyoruz
tabi inşlhh gerek kalmaz ama
evet canım hemde çok zor oluyoo uzakta olunca hatta bu sene izne bile gidemedik martta dogum yaptım ben bebiş küçük falan olunca direkte tren yok kızımda arabaya dayanamıyo ama annemgil çok kızdılar durmadan laf atıyolar biz görnmeden büyütüyosun diye yazın kardeşelrim yanıma geldi bende mayısa gitcem hayırlısıyla ohhh canımmm ne güzel yakınya şimdi yakınken git uzak olunca zor olur hasretlikkk
annemde gelemdi canım ya benim geçen kıs halan vefat etti annenemgilde kalacak kimse yoktu annnemde annesinde kaldı kardeşlerimde bende kaldıanlaıdm canım annenler gelseydi yanına
evet yakın şimdi 3 hafta bi gidiyorum 3 gün felan kalıp geliyorum
ok canım bende koçiş gelmeden az uyuyayım oglan uyutursa bende tşkler ederim canım güzel sohbetin için çok memnun oldum:) sende k.i.b görüşürüz inşşş hayırlı sabahlar canımmcanımcım ben kapatayım pc yi bi kere daha gitmeden :)
sohbet için teşekkürler memnun oldum tanıştığımıza :)
görüşmek üzere allaha emanet ol hayırlı sabahlar
melisdeniz
sende 82liydin dimi tatlım
aynı yaşıtsınız yılmaz amcayla
tabi bu yılmaz morgule göre böyle
tünaydınn kızlarr heerkezeeee
derfat canım?
slm canım naber ne olmuş bu topiğe yaaaa geçmişi okuyayım dedim dayanamadım almış başını gitmiş nasılsın canım neler yapıyosun?ben yoruldum iyice çağanda az uyudu 1 saat pek keyfi yok durmuyo