sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

iyi geceler canımmm evet sohbet etmek çok güzeldi sizlerle sende k.i.b
az kalorihi haftasonu olsun hepinize byeee

elektirikler gitti aniden
allahtan stokluyum fenerlerim benimle

herkes kaçıyo galiba ii geceler tatlı rüyalar
ayyy aman iyiki tebbirlisin valla ben nasıl korkmuştumm allahtan burda gitmedii aman seytan kualgına kur. evet canım kaçan kaççana ama hiç uykum yokkk benim ne yapcam yaaa offfffffffffffff

ayyy aman iyiki tebbirlisin valla ben nasıl korkmuştumm allahtan burda gitmedii aman seytan kualgına kur. evet canım kaçan kaççana ama hiç uykum yokkk benim ne yapcam yaaa offfffffffffffff

eee 2 gecede bir tek olunca mecburen tecrübende artıyo :95:

az önce yine gitti sinir etti beni iice o değil pc bozulcak :95::95::95:

sende tekmisin canım ?

eee 2 gecede bir tek olunca mecburen tecrübende artıyo :95:

az önce yine gitti sinir etti beni iice o değil pc bozulcak :95::95::95:

sende tekmisin canım ?
demi canım insan alışıyo zamanla allah yardımcımız olsun inşş biş olmas pc ye canım
ben artık tek degilim iki tane bebişim var canım onlar bana eşlik ediyo sen yalnızsın galiba gutcetciiniz heralde

demi canım insan alışıyo zamanla allah yardımcımız olsun inşş biş olmas pc ye canım
ben artık tek degilim iki tane bebişim var canım onlar bana eşlik ediyo sen yalnızsın galiba gutcetciiniz heralde

yok bebkleri değil eşiniz sizinde çalışıyomu diye sordum :)

insan nelere alışmıyoki :97:
gurbetçiyiz ama şu an değil :)
doğma büyüme istbllyum ailem bu sene memlekete taşındı babam emekli olunca yoksa tek hiç kalmıyodum aynı cadde üzerindeydi annemlerle evim
bizde bu sene gidicektik şark görevine ama bebek olayı tedavi felan derken bu senede kalıcaz inşlhh bebiş olurda 3 kişi gideriz gurbete

pardon canım evet eşim çalışıyo bugun işte yarın evde ertesi gün gene işte sürekli 2 günde bir gidiyo canımm yani alışıyoruz valla ben evlendigimiz ilk sene çok korkuyodum ışıkların hepsi açık bende oturudum sabaha kadar eşim gelirdi beraber uyurduk bazende uyuya kalırdım
ayyyy canımmm alllah kolaylık versinn inşş canımm allahım isteyen herkese versin inşş bebişinizle gidersiniz gurbette güzel olur bebiş

ne bileyim bebek olsada ben yine uyuyamam gibi geliyo şu an :26:
sizin eşiniz ne iş yapıyo 12 24 çalışıyo galiba
uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum uykuya dalsam sıçrayarak uyanıyorum tam dalmadan
bende artık denemiyorum bile hiç olmazsa kendimi sıkıntıya strese sokmayayım diyorum
aminn canımm rabbim isteyen herkese versin inşlhhh

bu arada sizde ne güzel peş peşe doğurup büyütmüşsünüz
darısı başımıza
bende olursa bi tane peşinde hiç korunmayı düşünmüyorum 2 tane zor ve yıpratıcı olur ama bi kaç sene sonra rahat edilir
zaten 1 tane az 2 tane çok

Son düzenleme:
önceleri banada öyle gilirdi ama bebiş olunca farklii bi nefez bi nefes canım ev iş bebiş yemek derken yorgun düşüyosun
canımm eşim tcdd (yane devlet demir yollarında)çalışyo keske 12 24 çalışsa ama 24 24 çalışıyo stres yapma zamanla alışırsın allahım iyilerle karşılaştırsın belalardan korusun canımmm

evet canım pes pese oldu gerçi ikinci kazayla ama şimdi diyorum iyiki olmuş beraber oynuyolar şimdiden bende inşş seneye tam rahatlıcammm darısı sana inşş sende yap arka arka beraber büyüsünler

yine elektirikler gittide manyaklaştı iiceee akşamdan beri 5 oldu bu :95::95::95:

bi daha olursa arıycam arıycam ağzıma geleni sölüycem :95::95::88:

üff senin işinde zormuş allahım hepsini korusun kazalardan belalardan

tcdd ye çok kankiyiz aslında 15 de bi annemlere gidip geldiğim için

evet canım pes pese oldu gerçi ikinci kazayla ama şimdi diyorum iyiki olmuş beraber oynuyolar şimdiden bende inşş seneye tam rahatlıcammm darısı sana inşş sende yap arka arka beraber büyüsünler

o kaza benim gibi isteyenlere denk gelse keşke

bende öle düşünüyorum canım peş peşe yapıp büyütmek gerçi bi tane olsunda önce

ayyyy canım sakin ol ama inşş pcye bişi olmas git gel
evet canım hepimizinki zor allahım onların yardımcısı olsun eşlerimize güç saglık versin biz oturuyoruz sıcacık evimizde onlar bu saatte bu sogukta çalışıyolar yaa bende treni çok severim bekarken sürekli annenemgile giderdik şimdi trene pek binmiyoruz
senin eşin polis mi canım

eşime telde diyorum pc bozulcak haberin olsun gide gele olsun senin canın sıkılmasında bozulan o olsun diyo :98::97:
aminn canım valla öyle bazen çok sinirlensemde gece olmayışına..
sen nerde otrysun canım ?
bende çok severim küçüklükten beri bizde trenle gider geliriz tercihim başkent ekspres
evet canım eşim polis

o kaza benim gibi isteyenlere denk gelse keşke

bende öle düşünüyorum canım peş peşe yapıp büyütmek gerçi bi tane olsunda önce
inşş canımmm arka arkaya büyürler iyi olur birincisii olsun hopppp ikinciside arkasından allah gönlünüze göre versin canımmm benim öyle oldu ben bi kızım bi oglum olsun istedim oldu ama tek geç olsun iştiyodum ilkide ikinciyide

valla 2 sene olcak o hopplar bizi bulamadı
amin canım nasip kısmet
rabbim ol demiş demekki kuzuların için herşey bahane
bende kızım olsun istiyorum ilk ama :93:

oyyyy ne güzellll maşallah hep böyle olsun canım inşşş
öyle canım ne yapalımmm böylelymişş şimdi öss ye girecek eşim görevde yükselme için masa başı 8 5 istiyo bakalım herseyin hayırlısı
ben afyondayım canım ama aslen antepliyim
bizde ilk evlendigimizde torosa binerdim ama pek sevmezdim meram yada mavi güzel konforlu oluyo bedava int bile var
hımmm polislikte zor iş allah kolaylık versin canım

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşlhh yükselirde 8 5 çalışır
ahh ahhh keşke benim eşimde öyle olsa şarkda belki bi umut diyoruz bakalım bizde :97:
meramın saati bize pek uymuyo haydarpaşadan akşam 7 30 da kalkıyo gece 11 30 12 gibi annemlerin orda oluyo gündüz terchim ve hızlı genelde tek gidip geldiğim için
en konforlusu zaten başkent :)
amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…