- 15 Temmuz 2010
- 1.548
- 0
- 37
evet canımm yavv hemende ele vreiyoz kendimizi valladiyette olanlar yorumlarıyla ele veriyor kendini di mi ezgiilknur
Bi gram uykum yok yawww.. benim eşşim de namaz kılıyor şimci.. yatıcaz biz de birazdan
hoşbulduk tatlım
burayı buldum derken baktım 2008 gelinleri topiğide varmış orayada yazim dedim
kalkıyodunuz galiba :94:
ben daha 4 saat daha ayaktayım :95:
neden kiii
hoşgeldin canımm.. aa ben de 2008 gelinleri topiğindeyim
taze gelinler sizi ben bayatladım yavvv taaaaaaaaaaaa 2005 geliniyimmmmhoşgeldin canımm.. aa ben de 2008 gelinleri topiğindeyim
evde tekim eşim nöbette hava ışıyıncaya kadar uyuyamıyorum sabah namazını kılıp öle koltukda uyukluyorum anca
yarasa gibiyim gece 1 den sonra evin tüm ışıkları yanıyo türbe misali
taze gelinler sizi ben bayatladım yavvv taaaaaaaaaaaa 2005 geliniyimmmmgeçmi evlenseydim neeee hem bayat hen iki çoçuklu
çok sanslısınız valla ohhhhhhh
hoşbulduk kuzum
oo ii bundna sonra bende gelirim yanınıza
benim eşim de 2 haftada bir gece çalışıyor aynen ışıklar açık yatıyorum ben deevde tekim eşim nöbette hava ışıyıncaya kadar uyuyamıyorum sabah namazını kılıp öle koltukda uyukluyorum anca
evet canımm orada tanışmıştık seninle ilk2008 geliniyim bende
o topikte bizim sumağın
benim ikinci yerm
evet canımm yavv hemende ele vreiyoz kendimizi valla
bende de uyku yokk yaaaa ama düşününce uyumak lazım ama yok gözlerim fal taşı mübarek yazan olsada yazsam diyoallah kabul esin canımm
ayyyyyy canım benimmm bende öyleyimdimm yeni evliyken artık iki çoçukla bazen erkenden uyuyup kalıyom bazen böyle sabahçı benim eşimde nöbetçiii allah yardımcımız olsun canımmmmevde tekim eşim nöbette hava ışıyıncaya kadar uyuyamıyorum sabah namazını kılıp öle koltukda uyukluyorum anca
saol tatlım allahım isteyen herkese nasip etsin inşşşşanee iki çocuk vermiş rabbim sana asıl şanslı sensin bacım öyle deme..
taze gelinler sizi ben bayatladım yavvv taaaaaaaaaaaa 2005 geliniyimmmmgeçmi evlenseydim neeee hem bayat hen iki çoçuklu
çok sanslısınız valla ohhhhhhh
amin canım allahım isteyen herkese nasip etsinnöyle deme canım ya.. maaşallah 2 çocuk annesisin.. gençsin.. Allah bize de nasip etsin inş.
maşallah canım hem bizi hemde tv yi idare ediyonbeyaz da bitmedi gitti:78::78: onu izliyorum bi yandan:78::78:
cyd86 o kadar çok üyeyiz ki bazen unutabiliyorum pardon cnm
iyi geceler canımm geçmiş olsun k.i.b görüşürüz byeeeecnm pcde izliyorum tv yi minik ekran şeklinde
yoksa kaçırırım yazdıklarınızı
ben gidiyim kızlar
ilacım var antibiyotik onu içiyim falan anca yatarım
hoşçakalın