sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

diyette olanlar yorumlarıyla ele veriyor kendini di mi ezgiilknur :KK1:

Bi gram uykum yok yawww.. benim eşşim de namaz kılıyor şimci.. yatıcaz biz de birazdan :KK61:
evet canımm yavv hemende ele vreiyoz kendimizi valla :KK1::KK1::KK1::KK1:
bende de uyku yokk yaaaa ama düşününce uyumak lazım ama yok gözlerim fal taşı mübarek yazan olsada yazsam diyo :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:allah kabul esin canımm

evde tekim eşim nöbette hava ışıyıncaya kadar uyuyamıyorum sabah namazını kılıp öle koltukda uyukluyorum anca
yarasa gibiyim gece 1 den sonra evin tüm ışıkları yanıyo türbe misali :KK52:

ah cnm hatırlar gibi oldum bi arkadaşın daha eşi gece çalışıyordu sen değildin dimi=?
belki sohbet arası görmüşümdür diye demiştim..
Allah yardım etsin
hiç üzülme korkma tv izle falan off geçer zaman işte
demesi kolay tabi

evde tekim eşim nöbette hava ışıyıncaya kadar uyuyamıyorum sabah namazını kılıp öle koltukda uyukluyorum anca
benim eşim de 2 haftada bir gece çalışıyor aynen ışıklar açık yatıyorum ben de :KK1:
2008 geliniyim bende
o topikte bizim sumağın
benim ikinci yerm:KK9::KK9:
evet canımm orada tanışmıştık seninle ilk :KK69:
evet canımm yavv hemende ele vreiyoz kendimizi valla :KK1::KK1::KK1::KK1:
bende de uyku yokk yaaaa ama düşününce uyumak lazım ama yok gözlerim fal taşı mübarek yazan olsada yazsam diyo :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:allah kabul esin canımm

:KK60:

amin kızlar.. :KK70:

ayyyyyy canım benimmm bende öyleyimdimm yeni evliyken artık iki çoçukla bazen erkenden uyuyup kalıyom bazen böyle sabahçı benim eşimde nöbetçiii allah yardımcımız olsun canımmmm:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

cnm pcde izliyorum tv yi minik ekran şeklinde
yoksa kaçırırım yazdıklarınızı
ben gidiyim kızlar
ilacım var antibiyotik onu içiyim falan anca yatarım
hoşçakalın
:KK54::KK54::KK54:

cyd86 o kadar çok üyeyiz ki bazen unutabiliyorum pardon cnm:KK42:

estğ. canım ne demek... :KK34:

Kızlar ben tıpış tıpış yatağa gidiyorm :KK50: sizinle sohbet çok güzl valla kendinize iyi bakın. e artık iyi sabahlar hepinizeeee... inş. çok güzel bir haftasonu geçirirsiniz :21:

:KK71:

elektirikler gitti aniden :KK53::KK53:
allahtan stokluyum fenerlerim benimle :KK28:

herkes kaçıyo galiba ii geceler tatlı rüyalar :KK16:

X