- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
tabiki cnm keşke önce gelseydin ya
baya bi güldük sorma:)
olsun gene görüşürüz
sağlık olsun güzelim ya.. film izliyorduk bitince ben de buraya bakayım dedim.. sonra bol bol beraber güleriz inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki cnm keşke önce gelseydin ya
baya bi güldük sorma:)
olsun gene görüşürüz
sağlık olsun güzelim ya.. film izliyorduk bitince ben de buraya bakayım dedim.. sonra bol bol beraber güleriz inş.
olsun cnm ne güzel eşinle oturmuşsun bizim yerimize
eşinin olmadığı yerde biz varız
neyse ben birşey yemeyim gece gece
yarın eşimle yeriz
tabi yeme gece gece sabah ye eşimle birlikte ama genede çok açsan at azıma bir lokma bişineyse ben birşey yemeyim gece gece
yarın eşimle yeriz
tabi yeme gece gece sabah ye eşimle birlikte ama genede çok açsan at azıma bir lokma bişi
vallaa dogru gidişat belli potiş veya göbişşş yemeyinnnnnbence de yeme canım.. direkt popoya gider valla
çok yeme haaa bi lokmaaaaa sadecetatlı yicem bir lokma kalbimi okudun canımm
bence de yeme canım.. direkt popoya gider valla
çok yeme haaa bi lokmaaaaa sadece
vallaa dogru gidişat belli potiş veya göbişşş yemeyinnnnn
evet canım aynen yaa bak hala ayrılamıyorum iki çoçuk sabah eşim geliyo uykusuz kalıyorum ama bırakamıyorum hala hadin yatın garikkkk iyi geceler herkeseeedaha çok göbeğe gidiyor bnm gidince
kızlar üç oldu saat helal bu kkya
nasıl geçti zaman
kadın dayanışmasıyla
valla canım yaaa gidecemde nasıl gitcemmm ama gitmemde lazım haniiezgiilknur hani gidiyordun kuzucum?
evet canım aynen yaa bak hala ayrılamıyorum iki çoçuk sabah eşim geliyo uykusuz kalıyorum ama bırakamıyorum hala hadin yatın garikkkk iyi geceler herkeseee
tabi yeme gece gece sabah ye eşimle birlikte ama genede çok açsan at azıma bir lokma bişi
diyette olanlar yorumlarıyla ele veriyor kendini di mi ezgiilknurvallaa dogru gidişat belli potiş veya göbişşş yemeyinnnnn
daha çok göbeğe gidiyor bnm gidince
kızlar üç oldu saat helal bu kkya
nasıl geçti zaman
kadın dayanışmasıyla
evet canım aynen yaa bak hala ayrılamıyorum iki çoçuk sabah eşim geliyo uykusuz kalıyorum ama bırakamıyorum hala hadin yatın garikkkk iyi geceler herkeseee
valla hoşgeldiniz şimdi gelen fıstıklar...
uykusu kaçanlar sizsiniz
bizde uykusu gelenler mi oluyoruz:)))
nasılsın aysen=??
hoşbulduk tatlım
burayı buldum derken baktım 2008 gelinleri topiğide varmış orayada yazim dedim
kalkıyodunuz galiba :94:
ben daha 4 saat daha ayaktayım :95: