sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bende hwp diyete giriyorummm ve de çıkıyorum giriyorum çıkıyorum laçka olduuu diyet düğünden önce çok güzel yapmışttımm yaaa ah ah eşim diyoo bak gelinlik giyeceksin hade hade diyoo ölüyomm gülmekten eşimm 2 kiloya bile tahammül edemeyen biri

ay aynen eşim kilo vermemi istemiodu hep iyisin diodu ama baktı acayip kilo almaya başladım ağz burun kıvırmaya başladı 180 derece döndü:)) artık desteklio beni

:KK9::KK9:
kaç kilo aldın cnm sen?

ya canm ben zaten hayatım boyunca hep diyet yaptım kilo alma potansiyeli var yani:) 63ten aşağı olmadım yani hiç:)) 5 kilo falan aldım evenince ama toparladım artık veriyorum kararlıyımm ya kotlarım falan hiç olmuo dolabım hep giymediğim kıyafetlerle dolu hatta şuanda karşımda 28 beden bi kotum var hangi akla hizmet aldıysam:) hep ona bakıorum heryerde yanımda okşuyorum seviyorum falan çok kısa bi süre sonra seni giycem falan diorum buzdolabında bisürü şevk verici yazılar bide ingilizce yazıyorum kimse anlamasın diye:KK60::KK60:

ya canm ben zaten hayatım boyunca hep diyet yaptım kilo alma potansiyeli var yani:) 63ten aşağı olmadım yani hiç:)) 5 kilo falan aldım evenince ama toparladım artık veriyorum kararlıyımm ya kotlarım falan hiç olmuo dolabım hep giymediğim kıyafetlerle dolu hatta şuanda karşımda 28 beden bi kotum var hangi akla hizmet aldıysam:) hep ona bakıorum heryerde yanımda okşuyorum seviyorum falan çok kısa bi süre sonra seni giycem falan diorum buzdolabında bisürü şevk verici yazılar bide ingilizce yazıyorum kimse anlamasın diye:KK60::KK60:

ay güldürdün beni fıstık yaaa
hangi akla hizmeten aldımsa diyor:KK9:

ahahhhaaa süper yaaa.. napimm karnım doysa gözüm doymuyo benim hep ondannn

kar etmez =)) oda değiştir
valla hala devam ediyor gürültü:KK9:
ay cnm öle ama küçük kıyafet alma hastalığım var heralde:KK66::KK66:
deşarj oluyorsun birde zayıflayıp içine girsen işe yarayacak dimi cnm
bende trioit hastasıyım ve levotiron kullanıyodum ne olduysa fırlamış şimdede dengelemek için başka ilaca geçiş yaptımmm ama hap içmeyi hiç seviyorum bennn yaaaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

üzülme bebis ya kıyamam bak bende öyleyim işte

hımm cnm senin doz düşük
benim ilaçla aynı
ama bnm bir gün 150 bir gün 75 kırıyorum
bnm ilerlemiş mi ne:82:

aman bnmde ne oldu bakcaz bakalım bu ay kontrolüm var giidicem ne çıkcak çok merak ediyorum ben bütün belirtilerini yaşıyorum yaa bu hastaldığın saclarım acayip döökülüyoo hele sbahları var ya kimse dokunmasın bana aralıksız 16 17 saat uyuyabiliyorum kaldıramıyorum kafamı yataktan :KK43:

X